Jump to content

Moto Zajednica

BUKIKS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    61
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: BUKIKS

  1. Ja sam na moj stavio zadnju 150 MICHELIN !! Nema problema i extra izgleda sa njom !!!
  2. Za duplo sedište mora da se dodaje mesto za šrafljenje !! Ne znam,meni je crn motor najlepši ! A prednji blatobran sam ja stavio od Princa,vidiš na slikama da mu lepo stoji !! Ili skrati originalni !!
  3. Ne verujem da pasuje, gabaritno je veći naš motor !! Pa odradi ga kako ti želiš !! U BG ima lik BOBAN extra radi sedišta !! Boban moto sedišta nađi na fejsbuku !!!
  4. Jesam,radio sam sedište !! Kada sam kupio motor bio je zapušten strašno !! Promenio zadnju gumu,lanac,lančanike,presvukao sedište,ofarbao ga,ugradio silen blokove na zadnju viljušku (fabrički nema), LED sijalica u faru ... E sad ide na prodaju !!!
  5. Druže moj motor je skroz mat crn i niko mi ništa na tehničkom nije pomenuo !!
  6. Po gradu bije 5L a što se brzine tiče bez da se napinje mašina 120 !!
  7. Brate menjaj tehnički !! Mnogo neznalica na bitnim mestima !! Čim je odobrena prodaja tih motora morali su da dobiju homologaciju,okači te magarce na kitu !! A što se tiče auspuha ja ga otvorio napred i ima super zvuk !! Koga zanima mogu da snimim da vidi i čuje !!
  8. Ovo je original lančanik od Yamahe xv250 !! Razlika je u ovom unutrašnjem delu ali kao što vidiš lako se rešava,majstor na strugu odradi ovaj uložak koji se samo privari na 3-4 mesta unakrst i vozi !! Korak i ova 4 brezona koji ležu u silen blokove su istovetni !! Samo kada naručuješ lančanike napomeneš sa koliko zuba hoćeš i broj članaka na lancu (izbroj na starom lancu) !! Odnos zuba ti daje snagu ili brzinu,kako ti izabereš !!
  9. Kako bre M6 brate mili,dobro da ti se nije to pokidalo !!! Gde si kupio silen blokove ???
  10. Pasuje,jer takav nosi Yamaha XV250 !! Ja imam ovaj metalni mrežasti !! Nisam ga menjao, samo se opere lepo i vratiš ga !!!
  11. Ja sam pregledao vazdan foruma i sajtova,pošto je mašina ista (ne uzimam kvalitet izrade) u konstruktivnom delu kao Yamaha XV250 ja sam sipao IPONE 10-40 TWIN koje je za V motore sa vazdušnim hlađenjem i nemam problema !!!
  12. Evo druže !! Šraf je dužine 50mm M10 !! Deo koji ide u silen blok je 22mm !!
  13. Inače ovo sa bušenjem i proterivanjem šrafova skroz mi se ne dopada uopšte jer time gubiš funkciju silen bloka i ništa ne amortizuje udare koje trpi lančanik kada daš gas !! Ako ne može da se snađeš drugačije ima da se kupi dvokomponentna guma i naliješ sam napraviš !! http://www.bgmodelshop.com/index.php/Poliuretan/Poliuretanska-guma-PMC®-790-1.36/flypage-ask.tpl.html
  14. Hahahahaaaa brate sve sam prebacio,ovo su šrafovi od diska !!! Sutra ću da ti slikam ove i da ti pošaljem, pošto mi je motor rasturen (zadnji točak) u firmi jer nemam gde kod kuće !! Kod mene su otišli silen blokovi i dobio je luft i pojebao mi seger i kanal za seger !! Pošto nisam našao točak mora na varenje da ide pa na obradu i da ga namontiram !!!
  15. Šraf je M8 imbus !! Dužina je 20mm a onaj deo bez navoja (vrat) je 5mm dužine i 10mm debljine !!! Glava je specifična kao što vidiš,15mm je prečnik i 2mm debljine !! Nadam se da sam ti pomogao !!
  16. Šraf je M8 imbus  !!  

    Dužina je 20mm  a onaj deo bez navoja (vrat) je 5mm dužine i 10mm debljine  !!! Glava je specifična kao što vidiš,15mm je prečnik i 2mm debljine  !! 

    Nadam se da sam ti pomogao  !!  

    PicsArt_07-15-08.24.41.jpg

  17. Zašto dozvoljavate da vas stoke nepismene i bezobrazne maltretiraju na tehničkom ??? Pročitajte šta se tretira kao prerada ili pogledajte emisiju SAT gde baš govore o tom iživljavanju na tehničkim pregledima i šta je PO ZAKONU !!! IMA LI NEKO ZADNJI TOČAK NA PRODAJU ???
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja