Jump to content

Moto Zajednica

BUKIKS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    61
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: BUKIKS

  1. Ovo je original lančanik od Yamahe xv250  !!  Razlika je u ovom unutrašnjem delu ali kao što vidiš lako se rešava,majstor na strugu odradi ovaj uložak koji se samo privari na 3-4  mesta unakrst i vozi  !!  Korak i ova 4 brezona koji ležu u silen blokove su istovetni !!  

    Samo kada naručuješ lančanike napomeneš sa koliko zuba hoćeš i broj članaka na lancu (izbroj na starom lancu)  !!  Odnos zuba ti daje snagu ili brzinu,kako ti izabereš !! 

    IMG_20190717_100708_001_COVER.jpg

    • Sviđa mi se 1
    • Hvala 1
  2. Inače ovo sa bušenjem i proterivanjem šrafova skroz mi se ne dopada uopšte jer time gubiš funkciju silen bloka i ništa ne amortizuje udare koje trpi lančanik kada daš gas !!  Ako ne može da se snađeš drugačije ima da se kupi  dvokomponentna guma i naliješ sam napraviš  !!  

    http://www.bgmodelshop.com/index.php/Poliuretan/Poliuretanska-guma-PMC®-790-1.36/flypage-ask.tpl.html

  3. Hahahahaaaa brate sve sam prebacio,ovo su šrafovi od diska  !!!  Sutra ću da ti slikam ove i da ti pošaljem, pošto mi je motor rasturen (zadnji točak)  u firmi jer nemam gde kod kuće  !!  Kod mene su otišli silen blokovi i dobio je luft i pojebao mi seger i kanal za seger  !!  Pošto nisam našao točak mora na varenje da ide pa na obradu i da ga namontiram  !!!  

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja