Vuja

Urednici Foruma
 • Broj tema i poruka

  4803
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

0 Neutral

O članu Vuja

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 03.01.1971.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd - Karaburma
 • Motocikl
  Honda 1100 XX, Suzuki BAndit 650, MZ ETZ 251

Poslednji posetioci profila

4683 profile views
 1. Sjajan je, treba ga završiti i voziti
 2. Nemam za šta lepo da se uhvatim: rastao se od života na teži način. Imao je negu i brigu koliko god je to bilo moguće a nije nam se javljao jer za tako nešto nije bio pri snazi. Da nisam zvao opet ne bi valjalo ali ne valja ni ovako.
 3. U poslednih nekoliko meseci promenio sam vise telefona jer su klinci igrali igrice na njima pa sam tako ostao bez većine brojeva iz imenika. Među tim brojevima je i broj Čika Duleta na koji, kako kaže Deki, odgovara njegov brat pa postoji mogućnost da se informišemo šta se ustvari desilo sa čovekom. Za neku ozbiljnu bolet nisam znao, bolovao je od prolaznih stvari kao i svi mi... I u životu mu je krenulo na bolje, o tome smo pričali poslednji put kada smo se čuli, kako svako sranje ima kraja... Evo prošlo je vremena a ja ovakav kraj ne mogu da upakujem u glavu. Molio bih nekoga ko ima broj da mi ga da, da zovem brata, da vidim šta se ustvari desilo...
 4. STRAŠNO!!! Saučešće porodici.
 5. Riznica
 6. Uzeo sam Bandita 600. Poznat motor od prvog dana, kupljen je ovde nov...
 7. Teško se prodaju motori, dosta je uvezeno, ponuda je velika pa je sve to uticalo da cene padaju. Hondu prodajem skoro 2 godine, toliko idu oglasi i za to vreme možda sam imao samo par poziva. Međutim niko nije konkretan, zovu nešto da pitaju a niko ništa ne nudi. U međuvremenu se iznerviram i na auto i rešim da rasturim postojeće stanje i obnovim vozni park. Okrenem čoveka koji otkupljuje vozila i on dođe. Uhvati se za džep, izbroji pare i da ih za Logana. OK. Ja mu ponudim i Hondu, da tera odmah, da se rasteretim na parkingu a i da se ratosiljam svega pre mora... Ali tu dolazi neočekivana situacija: nakupac bi uzeo Hondu ukoliko bi je prodao u paketu sa Crncem. Ozbiljan je čovek, plaća momentalno, uopšte nije provokacija za MZ-a, stvarno ga hoće... Ja sam ga ubeđivao da mu to ne treba, motor je star, plastificiran je pa nije lep, rađen je davno i ko zna šta je unutra... Džabe priča, Honda ga ne interesuje ali bi je uzeo zajedno sa MZ-om. Pade ubeđivanje. Kaže da je od komšija čuo da se taj veliki vozi retko i da je uglavnom natovaren dok MZ drnda i noću i danju, nikad ne može da se spava a i smrdi strašno jer mnogo dimi iz njega... Predložim čoveku da otvori Oglase i nađe MZ-a za sebe jer ih ima koliko hoćeš. Neće. Predložim da mu ja nađem MZ-a od poznatog čoveka i da tako svi budu zadovoljni. Neće ni to, tu su oba motora i on bi da tera sve a pošteno plaća odmah. Onda naiđu moji klinci koji su bili u najvećem iznenađenju do sada: "Šta hoće da kupi? Jel on normalan?... Ja sam ih ubeđivao da mu treba dati oba motora i da ću kupiti drugog MZ-a jer to nije strašno, motori se menjaju a Crnac je ipak dosta dugo kod mene, bilo ih je pre Crnca pa što ne bi i posle, MZ je MZ, možda bih uzeo 250... Ama jok, "nema tih para". Pa ništa, kad "nema tih para" onda ih i nema jer ste sami tako tražili i ode čovek. Sreća me poslužila jer je motor koji sam želeo ponuđen po idealnim uslovima što mi je dalo prostor da mogu da prodam Hondu budzašto i da sa tim sebi završim posao. Tako sam i uradio, dao sam povoljno Hondu drugaru i za te iste pare uzeo drugi motor. A Crnac je ostao u kući da drnda, smrdi i nervira džukele iz kraja. Dakle, nije nemoguće da sretnete čoveka koji hoće jedino vaš motor. I samo taj. Da je to normalno ne bih baš rekao ali eto, nije nemoguće da se i to desi.
 8. Dobrodošao Mario. Motor ti je mnogo lep
 9. NAjbolje je uzeti sve to zajedno. Bakelit se prodavao kao Mađarski i Originalni a cena ovog drugog je bila značajno visa. Ipak, kod mene se ovaj Mađarski nije pokazao najbolje jer pinjon nije mogao lepo da nalegne pa je brzinomer vise bio na nuli nego što je radio. Za delove će ti se neko javiti odavde a imamo i temu za te stvari pa postavi oglas, možda neko to ima u višku.
 10. Uvek je trauma kada se unapredi softver. Kako su mi objasnili to je neminovnost ali je za mene baš trauma.
 11. Ističe mi registracija i to u zlo vreme, baš mi nije momenat za to... Da li je neko u toku, da li se vraćaju tablice nakon isteka 30 dana ili ostaju iste? Nisam siguran da li su taj propis promenili ili tek treba da promene.
 12. Čestitam!
 13. Super!
 14. Da ne bih brisao, nećemo komentarisati oglase drugih portala. Idemo dalje sa internim stvarima.
 15. Ja sam čekao malo toplije vreme a onda se desilo sa Bokilićem šta se desilo i sada ništa, sve stoji... On je dobro, prošao je odlično, mislim čak najbolje moguće u takvoj situaciji. Međutim oporavak će trajati, mora... Zato će totalno rasturanje Crnca da sačeka a od nekog puta od 10.000+km nema ništa ove sezone.