Jump to content

Moto Zajednica

Vuja

Urednici Foruma
 • Broj tema i poruka

  4848
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

0 Neutral

O članu Vuja

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 03.01.1971.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd - Karaburma
 • Motocikl
  Honda 1100 XX, Suzuki BAndit 650, MZ ETZ 251

Poslednji posetioci profila

4858 profile views
 1. MZ Caffe

  U pravu si. I da ti kažem, pokajao sam se što sam prodao prikolicu. Bio sam besan jer razglavljuje ceo motor, sve se troši-haba 5x brže ali... Eto, nemam je.
 2. Suzuki GSF 650 Badit

  Prodato.
 3. MZ Caffe

  Nekada ni Rotax nije bio dovoljan da bi motor nosio ovaj brend a sada... Ko zna šta se u fabrici dešava, možda su prodali brend, stvarno mi nije jasno
 4. MZ Caffe

 5. Davanje krvi, subota 27. januar 2018

  Mi smo za svako davanje kontaktirali Institut. Svaki put je bilo zakazano. Krv smo davali kod njih, uz pomoć mobilnih ekipa ili autobusa. Kontole su bile i do sada, od zdravstvenog stanja davalaca do krvi koja je data. Za nas nema ništa novo, oduvek smo tako radili.
 6. Davanje krvi, subota 27. januar 2018

  Ok, sledeći put bi trebalo da bude negde u maju. Tada ćemo moći da napravimo veću akciju, negde na spoljnom prostoru...
 7. U Subotu 27. Januara daćemo krv. Davanje krvi obavićemo u prostorijama Instituta za transfuziju krvi u ulici Svetog Save br. 39 sa početkom u 11 časova. Zima je, vasezonski period a ovo je prilika da se tokom davanja vidimo i ispričamo i kada vreme nije lepo. 1. Vuja 2.
 8. MZ Caffe

  Mir Božiji, Hristos se rodi!
 9. Akcija MOTO DEDA-MRAZOVI 2017

  U Sremčici je dobro raspoloženje, ukrašavaju prostorije za naš dolazak, deca se raduju...
 10. MZ ES 175/1

  Nisam baš siguran da ćeš uspeti da očistiš slavinicu a da nakon čišćenja protok bude koliki treba. Pogledaj stanje rezervoara iznutra i ako je mnogo korodirao zapušiće bilo koju slavinicu, staru ili novu svejedno.
 11. Suzuki GSF 650 Badit

  064/110-77-97 Vuja
 12. MZ Caffe

  Štrajkuju poštari pa sam zamoljen da se javim za koji dan.
 13. MZ Caffe

  Ostaće na tome. Idemo dalje.
 14. MZ Caffe

  Meni se ideja dopada i nije mi teško da odem do muzeja. Naravno, učestvovao bih troškovima koji se ovim poslom pojave. Ako ima zainteresovanih za ovu akciju zakazaću sastanak u muzeju.
 15. MZ Caffe

  Ta priča potpuno nije bitna jer je iznesena u kontekstu pojašnjenja društvenih prilika. Ali slučajevi da se više puta radi ista stvar nije retkost u bilo kojoj naučnoj disciplini. Nekada se to radi zbog potvrđivanja postojećih saznanja, nekada radi opovrgavanja u zavisnosti od ciljeva istraživanja a nije retkost da se kroz literaturu naiđe na saznanje koje istraživačima do tada nije bilo poznato. Iz tog razloga ove godine formirana je centralna baza podataka u kojoj se sabiraju radovi svih naučnih radnika mada je i COBISS takođe deo novije istorije. Ponašanje u duhu dobrih poslovnih običaja nalaže da se detalji o poslovanju klijenata ne otkrivaju. Otkrivanje poslovnih tajni i zakonom je kažnjivo kao i javno otkrivanje podataka o ličnosti tako da će radoznalost ostati nenamirena. Ipak nije reč o ko zna kakvim tajnama, reč je o modelima oglašavanja putem novih vrsta štampanih medija radi postizanja veće efektivnosti oglasnih sadržaja.
×