Jump to content

Moto Zajednica

mmedaa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mmedaa

  • Rođendan 17.04.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo
  • Motocikl
    Piaggio x9 500

Contact Methods

  • Yahoo
    medenica_dejan

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mmedaa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Drugari i ja sam ponosni vlasnik Piaggia x9 500cc. Imam ga već 3 godine i služi me prilično dobro. Pre oko mesec dana kad sam išao u vožnju "iskakao" sam se zbog lošeg puta na deonici Valjevo - Kaona. Elem od tad mi se po nekad dešava da na leru (nema veze jel zagrejan ili ne) motor hoće sam da krene i/ili trese se napred-nazad. Nekad radi normalno a nekad ne. U vožnji je sve ok. Čitajući po netu meni to liči na neki problem sa kvačilom??? Možda neko od vas ima više iskustva?
  2. Pozdrav drugari, imam problem sa termostatom za X9 500cc 2002 god. Pošto sam prepoznao simptome na osnovu Satelisovog posta (povećana potrošnja, meša ulje i benzin, radnu temperaturu ne postiže rešio sam da ga zamenim. Posle 2 meseca čekanja u bellamoto su me obavestili da se deo više ne može nabaviti. Jel zna neko gde mogu da nabavim navedeni termostat u Srbiji ili ako ima neko da donosi iz Madjarske pošto vidim da ga tamo ima (broj termostata je 834484). PS. može i polovan ako je ispravan
  3. A sta mislite sta je bolje uzeti Sachs x-road ili mozda Qingqi QM200GY-B(A) za 500e manje. Jel Sachs vredi ovih para s obzirom da su oba kineza Kad bi neko postavio taj test (Sachs X-road 125) koji je bio prosle godine u moto magazinu bio bih zahvalan. Nema ga na netu...
  4. Nisam neki poznavalac enduro motora pa me interesuje sta mislite o ova dva motora. Koje su prednosti tj. mane. I koji je najbolji enduro u ovoj klasi. Video sam u Ćupriji ovu Cagivu i svidela mi se, ali ne mogu da budem pametan.
  5. Odgovor za Cope-a: Hondu sam video u nemackoj, posto tamo imam kumove koji treba da je pazare i cene su od 1200-1700... ...ali ste me odgovorili tako da mi sad sleduje potraga za KLE. Hvala na odgovorima. Oglasicu se kad je uzmem da vam kazem utiske.
  6. S obzirom na tvoje misljenje u vezi honde, sta mislis da ipak zakoracim stepenik vise pa da uzmem KLE 500 `95. Cena motora uopste nije velika i registracija je priblizna ovoj od 250. Procitao sam samo reci hvale. ??? Jel ima mozda neko godiste ili serija koju treba izbegavati.
  7. Kad vec kazes da si imao taj motor mozes li mi reci koje su mane tog motora tj. na sta da obratim paznju prilikom kupovine
  8. Evo da se ija oglasim po prvi put. Prvo da vam kazem da sam odusevljen ovom zajednicom na netu. Gomile i gomile informacija su vise nego korisne za bilo kojeg bajkera. Ja sam zadnjih 15 god vespas ali sam najzad resio da predjem na neki enduro. Procitao sam skoro sve sa foruma ali mi je sad glava puna i sve je zbrkano tako da sam opet na pocetku. Zato i otvaram ovu temu. Moja dilema je Honda NX 250 dominator ili QINGQI - QM200GY-B(A) i za to imam neka pitanja pa ako vam nije mrsko ... 1. Honda mi deluje kvalitetnije i dugotrajnije od ovog kineza jedino me krsi godiste honde (moj fond je oko 2000). Sa druge strane kinez je mnogo lep i nov je mada ne znam koliko to znaci. 2. Motor bih koristio uglavnom po gradu i manje za oofroad ali i za neki manji izlet do 150km - Jel malo 250cm??? (190/89) 3. Interesuje me i buka motora, ne volim bas velike "drekavce" 4. Ako neko ima neki drugi predlog - bio bih zahvalan (a moze i do 500 cm3)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja