Jump to content

Moto Zajednica

millan86

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu millan86

  • Rođendan 18.10.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Leskovac
  • Motocikl
    Honda Africa Twin HRV 650

millan86's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Evo i mene Milan Stojanovic 0628026841 Leskovac ( javite se ako dolazite na rostiljijadu sledece godine)
  2. Mislim da nije do stelovanja ,jer agregat radi super bez ikakvih zastoja i seckanja u bilo kojim obrtajima i odaziva se na gas normalno. Da su rastelovani karburatori onda bi se lose ponasao, iz mog nekog ugla posto nisam majstor! Kad krene nova sezona provericu karburatore na vakummetre ili manomtre ne znam bas najtacnije i videcu da li su ustelovani ! Pozdrav svima!!!!
  3. Motor je u super stanju! Pali sto se kaze na pola kljuc ,a cuo sam da je to odlika afrika! Ulje mu nisam menjao , ali sam pitao vlasnika on mu je sipao 5-40. Po serijskoj deklaraciji pise 10-40! Pa cu i to da sredim! Pozdrav!
  4. Pozdrav svima! Interesuje me potrosnja ,posto sam od skora vlasnik afrike, a imao sam viraga 535 i kod njega mi je bila od 4,5 do 5,5. Kod afrike se ne spusta ispod 6 me interesuje jel to normalno za tu kubikazu i motor. Imam prijatelja vozi harley-a iz 75 god. 1340 kubika i potrosnja mu ne prelazi po njegovim recima iznad 6 l pa mi je cudno!
  5. U naselju Rade Zunica odmah iza Dubocice!
  6. Klub je u saradnji sa Shadows Nis i Shadows Srbija! Ne znam tacno od kad je nastao u Leskovcu! Predsednik kluba je Amor mozda ga znate sa nekih motorijada! Za tacnu godinu osnivanja mogu da se raspitam , pa da javim! Pozdrav!!
  7. Zovem se Milan Stojanovic iz Leskovca sam ,grada najboljih pljeskavica i cevapa:)! Imam 24 godine i aktivno vozim od 19-te godine.Clan sam moto kluba Shadows Leskovac. Trenutno vozim Hondu Africu Twin 650! Ukratko o meni!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja