Jump to content

Moto Zajednica

VukMar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    385
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: VukMar

  1. Dobrodosao, lep motor. Dobra ideja, ima puno materijala za takvu rutu u temi Putopis.
  2. Hvala, živeo. p.s takvo sam pozitivno iskustvo imao sa Berom kod trazenje nekih rerkih delova, da me je kupio zauvek. Iscimao se, nasao i to jos da me kosta manje... legenda.
  3. Svaka cast momcino! Ne samo da si doktoriro tematiku, nego si i velikodusan da pomognes. Ne srece se to cesto... capo je svetski motor.
  4. Ne slazem se sa kolegom Stampar, ali postujem njegovo misljenje... Ja ovde cujem fazni lanac, sto je zanemarljivo, posto moze da se cuje mnooooooogo gore... zameni zaptivne prstenove za pocetak i ne beri brigu... vozi i uzivaj. Da je moj motor, ja bi tako. Pozdrav
  5. Kao kolega, budala, sluhista ili Steva Zigon u za mene zivotnoj ulozi u Majstorskoj radionici, i ja volim da slusam i osluskujem i cesto sebi pravim muku tamp gde je nema. Na leru, normalno tek kad je motor adekvatno zagrejan konstantno dodaj gas 2 pa 3 pa tako do 4-5 hiljada obrtaja i u tom najvecem broju zadrzi par sekundi i gurni glavu na to mesto odakle dolazi zvuk... ako nema u masini kao sto pretpostavljam da nece biti nikakvih zvukova, onda te verovatno muci neka glupost, tipa zabica, selna, popusten sraf, vizir, privezak na kljucu ili nesto sl.
  6. Aj ako ti nije tesko napisi ovde broj od Bere, imao sam, promenio tel i nekom magijom ga vise nema, hvala
  7. Super si cenu napravio onda, kazem ti, od svih njegovih motora tvoj je ubedljivo najprimamljiviji. Nek je sa srecom jos jednom, polako i uzivaj
  8. Kako si zadovoljan bmw-om?.. bio je ns oglasu u Šajkašu za 2.590€, ako se ne varam... koliko je to povoljno ako nije tajna?... mnoooooogo mi se svidja u oboj dakar varijanti
  9. Nek je sa srecom, da se u zdravlju navozas
  10. VukMar

    Kratke voznje

    Recnikom mladih: "obrnuo si igricu kad si napravio ove kofere"
  11. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/122745-francuz-u-telu-japanca-honda-deauville-700-nt/ U ovoj temi sam to citao, ima samo 2 strane. Pusti Satelisu pp da ti da broj od tog Marka, izacice ti u susret siguran sam. Procitaj samo temu sa linka, sve ce ti se samo reci. Srecno i ne odustaj.
  12. Video sam da je kolega Darko Satelis slao namotaje jedne musterije na "motanje" nekom majstoru i da je zadovoljan tom saradnjom... eto ti ideja mozda da sredis svoje.
  13. Nema vise prostora za dilemu, kolega je za TDMa spustio cenu toliko da se granici sa "poklanjanjem". Kupuj i ne razmisljaj, uzivaces.
  14. Meni je CF daleko lepsi... kolika je razlika u ceni tj. koliko si vise dao za Yamahu?... 2 hiljade sigurno?.. p.s jel dobi ti lanac i lancanike na kraju od dilera za nk150?
  15. Nek je sa srecom, logicna odluka, kad si vec imao dilemu. Proveren brend i cao. Koji je ovo model, MT?
  16. Izvini, ali mi krivo bas, kao i svima sto pitaju pretpostavljam.
  17. Sta se desilo Nidzi, jel ga isekao taj sa kolima?
  18. Doktore, ti si blago ovog foruma! Inace sam ozenjen i imam decu, dakle bez zadnjih namera ovaj kompliment
  19. Svaka cast, dosta smo kudili, sad i da hcalimo malo... samo tako nastavi, pratimo
  20. Znao sam, bas bih voleo da ga ti kupis, ako je stvarno kao i na slikama, to bi bio kraj tvojim kupoprodajnim avanturama, bar neko vreme.
  21. Zeleni ili žuti tdm sa oglasa
  22. Samo vozi i uzivaj i pisi nam utiske, pratimo te svi mi potencijalni kupci
  23. Cestitam i ja, nisi se zajebao. Ostavlja taj motor na mene utisak kvaliteta kome ne mogu da se otmem, zato sam i zagrizao.
  24. Bas tako. I nije mi jasno kako neko ko ulazi u takvu pricu kao sto je prodaja novih motora, moze da pomisli uopste na pozitivno poslovanje sa takvim ophodjenjem prema kupcima i potencijalnim kupcima. Em se premisljas zbog samog brenda i zemlje porekla, em te jos sami odbijaju neozbiljnoscu u poslovanju.
  25. Pa to sam i ja nesto razmisljao... skinem, u kesu pa zaredjam po prodavnicama Ali upravo to je ono sto me brine i odbija od kupovine. Pa zato i "mracim" ovde vas...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja