Jump to content

Moto Zajednica

Mocha

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mocha

  • Rođendan 14.06.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Lazarevac

Mocha's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav,jel moze neko da mi kaze gde mogu da kupim nosace za cb 750 i kolika im je cena,ja sam prosle god kupio sevenfifti 750 2002god i jako sam zadovoljan,udoban motor za voznju,ne trosi mnogo 5,6l na 100km,motor na duze staze,sad kupio bi dva bocna kofera a trebaju mi naravno originalni nosaci,evo i slika moje honde cb 750cm nighthawk......
  2. Sta reci odlican motor,ja vozim cb 750 2002god.,kupio sam prosle god.u ns i mnogo sam zadovoljan sa hondom,ne trosi mnogo oko 5,6 L na 100km,sad zavisi malo i od gasa,sto brza voznja jaca potrosnja:-),jako udoban za voznju,zbog daljeg putovanja planiram kupiti kofere,dva bocna sa strane e sad ako neko zna gde mogu kupiti nosace kofera za cb sevenfifti 750cm i koja im je cena,sve u svemu sve naj,naj za ovaj motor i preporucio bi ga svakom ko se odluci za ovaj model honde,sigurno nece pogresiti!!...evo i slike moje honde!
  3. Svaka cast zemljak sve sto si napisao o voznji u grupi je za cistu desetku.
  4. Skoro sam bio u Loznici kod majstor Milana,usluga,znanje i cena je za desetku,koga zanima mogu ostaviti i br.telefona.........a br.mobilnog je:...064/225-9630
  5. Moze li neko da mi kaze kako su otprasili Brejkersi sad u Subotu na Zlatiboru,meni je krivo sto sam morao da se vratim u Subotu!?
  6. Ja sam danas stigao sa Zlatibora,bio u Petak na Subotu,nije bilo lose,samo je malo kisa pokvarila utisak,ali se popodne razvedrilo,sve u svemu ja sam zadovoljan!
  7. Meni je danas servisirao oba karburatora na kawasakiju,i nastelovao ventile,motor pali kao mina i mnogo bolje vuce,extra sam zadovoljan!
  8. Pozdrav Soluja bajkeru,najaci bajker u Lazarevcu!!!
  9. Zovem se Momcilo zivim u Lazrevcu vozim kawasaki EN 500
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja