Jump to content

Moto Zajednica

zorzis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zorzis

  • Rođendan 25.11.1987.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki zx10r

zorzis's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

19

Reputacija u zajednici

  1. Jesam isto kao i za sr4 prvi servis na 1000km ostali na 5k, ja sam ga lepo testirao kad sam ga probao ide bas dobro maltene kao x max da ne kazem i startnije, koci super, lepo su mu odradili lcd ekran kvalitetan je i dobar kontrast, pokazuje sve od informacija, spoljnu temperaturu, temp motora, pritske u gumama voltazu i punjenje akumulatora, rucke lepo greju 3 moda. Kazem za te pare mislim sa teško da moze bolje.
  2. Meni za to i treba, sa motorom je maltretiranje po gradu a o kolima i da ne pričam, za 3600 koliko ie bio na sajmu je mislim odlicna ponuda, kvalitet na pristojnom nivou, trebalo bi da bude to to.
  3. Pozdrav, Imao sam prilike da probam posle sajma u salonu u borci Voge sr3 250 verovatno taj jedan jedini, mogu da kazem da povlaci odlicno, startan nije mali ja sam skoro 190 i mislim da je najveći uklasi, ima ja mislim sve kao i sr4, keyless, abs, tcs, grejače rucica, full led,ručna kočnica, 2 opcije za km sat, bice mat crni i sivi, okačicu par slika, stize do 15 juna tako su rekli. 4 godine garancija Ja sam ga rezervisao pa javljam kad stigne
  4. Zdravo, video ga na sajmu i probao posle sajma i odmah rezervisao, odlican za grad, dosta kvalitetno izgleda. Stavili su mu sve kao i na sr4 Abs, tcs, keyless full led. Ubrzava odlicno, najveći je u klasi Ja sa 188cm i 90kg stajem bez problema. 2 opcije za boju siva i mat tamno siva. Stize polovinom juna 4 god garancija.
  5. Care ,ti si otelotvorenje energije i volje ne za zivotom kao frazom nego nego za smislom u svakom pogledu , i svim ovim postovima si pokazao i dokazao, pokazao ljudima da jebeni socijalni i ekonomski i drugi problemi koji sve nas pogadjaju obicna trunka gluposti koje nas u tom trenutku snadju i da nismo ni svesni smisla zivota dok neko kao ti ,ne stavi poentu u oih 9 strana na forumu, Ne samo da bih voleo ds te upoznam (a verovatno si mi komsija videh sliku iy KDT dace ) nego bih voleo tu privilegiju da podelim sa sim ljudima sa foruma. Ako ne ovde imas od mene zurku u mom kafe baru koje uskoro otvaram u Vrnjackoj Banji, sa sve cicama i dpetima! Ziv nam bio!!!
  6. Honda zauvek.

  7. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2002 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Vozio sam ga od 2011 do kraja 2012 godine, znaci oko sezonu ipo, preso oko 6000-7000 km odlican motor ,to mi je bio prvi ozbiljniji motor, i za svaku je preporuku, ja sam moj bio perfektno sredio i sto se estetike tice i performansi, ali i bez toga je odlican jer to je ipak HONDA.Sjajan za pocetnike ali i za iskusnije vrlo povozan motor vrlo elastican,za mene sto se horneta tice sve naj naj. 3. Sta mi se dopada: Elasticnost agregata, upravljivost pogotovo po gradu, sad vozim R-a i vidm da je horent keva za gard. 4. Sta je moglo biti bolje: Pa to sto je moglo biti bolje ja sam uglavnom sam sredio, to je malo vislji rep, uvuceno stop svetlo a sad ima i afetermarket varijanti koliko hoces. i naravno odmah drugi izvduv sto se mene tice, onaj sulundar ga bas pravi starinskim.eventualno malo bolje kocnice ali nije ovo motor za stazu pa nije nista radikalno. Posto sam vozio i noviji model 2006 god isto sa okruglim farom , razlika nije krucijalna osim estetike. [5. Moj utisak: Sjajan motor kao sto vec napomenuh, Moj jedini razlog sto sam ga prodao je sto mi je nekako mali visok sam oko 190 i knap mi je bio za dlaku.
  8. dal si uspeo da skines blokadu i kako posto imam isti motor i nece preko 180 km/h
  9. jel te interesuje zamena za hornetov fabricki izduv,
  10. jel moze kontakt tel da se cujemo?
  11. opel corsa b kraj 94 god, abs,servo,el podizaci,centralna,alu felne, fabricki spojleri,crna metalik, uradjena full generalna pre 7000 km , masina je nova sve servisne knjizice, registrovana do kraja avgusta, vlasnik 3 god, zamena za sv ili neki R priblizne ili iste vrednosti cena za kes 2300 u zameni malo vise. auto stvarno vredi videti(probati).
  12. jel te zanima opel corsa b 16v gsi ,crna sport sve sem klime 95 god ,radjena full generalna pre 7 000 km ,alu felne,el podizaci,spojleri, cista fabrika vredi probati!!!
  13. jel te zanima opel corsa b gsi mozda ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja