Jump to content

Moto Zajednica

AcaHonda

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu AcaHonda

  • Rođendan 09.10.1964.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda Varadero XL1000V

Poslednji posetioci profila

2949 profile views

AcaHonda's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Kupujem originalne hondine bocne kofere i nosac za njih za Varadera XL1000V 2001. god. Boja kofera nije toliko bitna, ne mora da bude kao ova na slikama.
  2. Koja ti je tacna adresa na Miljakovcu, neki orijentir? Pozdrav, sretan rad..
  3. Za belu nalepnicu ispod sedista ne znam ali sa leve strane motorcikla na ramu imas nalepnicu sa oznakom koda koji trazis, na skici oznaceno sa br.9. Nadam se da imas jednu ili drugu nalepnicu..
  4. Da bi se lakše snašao, napisaću ti dimenzije koje sam izmerio u odnosu na sliku centralnog štendera koju si postavio u temi i dimenzije koje si označio na njoj: 13,2- je 20cm.( na mom štenderu) 28- je 35cm. 16,5- je18cm. 24- je 27cm. Moj štender je drugačiji od ovog na slici, jer je iz dva dela, jedan deo je poseban držač koji je pričvršćen na sam agregat, to ti je ova širina od 20cm. i taj deo je nepokretan, a sa obe strane ovog držača imaju dve osovine na koje se prišrafljuje drugi deo štendera, koji se oko njih okreće odnosno diže i spušta. Sve mere su ti unutrašnje od cevi do cevi, a prečnik samih cevi od kojih je štender je 2cm. Inače štender je stabilan, čak treba dosta snage da sa njega spustiš motor, ali ja imam drugi problem jer ne mogu sam da ga podignem jer nije napravljena dobra krivina poluge,ali su mi momci iz Laboratorije rekli da bi mogli da da reše taj problem. Nadam se da sam ti pomogao..
  5. Mogu, samo reci koje dimenzije te zanimaju da znam sta da izmerim..
  6. Hvala svima na lepim rečima dobrodošlice.
  7. Zovem se Aca, iz Beograda sam, i već nekoliko godina pratim dešavanja na sajtu, uglavnom putopise, ali se do sada nisam registrovao. Međutim, nakon zadnje izmene sajta, registrovao sam se kako bih imao pun pristup svim forumima i temama. Motori me zanimaju još od 15-te godine i prvog Tomosa 14, zatim starog Bmw-a boksera od 600ccm čiju sam oznaku zaboravio jer je bilo pre mnogo godina. Nakon duže pauze, pre 3 godine uzeo sam Hondu Varadero xl1000v koju sada vozim. Kao novi član, pozdravljam sve bajkere i ljude koji vole motore i želim Vam puno bezbednih kilometara. Pozdrav.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja