Jump to content

Moto Zajednica

vladabajker

Članovi
  • Broj tema i poruka

    262
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: vladabajker

  1. Bio danas sa komšom , odelo zaista u dobrom stanju ali ne odgovara mu veličina - Boban više nego korektan i kolegijalan..!
  2. Bike je u vrhunskom stanju, u BMW odrzavan I servisiran - vise puta radio ture CH-SRB I sl... -) U pitanju je Chris Pfeiffer edition... p.s. a vlasnik ako me se za dan bezbednosti (za pivo) seti - seti...
  3. Pozrav za BJB drugare od NS ekipe sa Guceva.! Izvinjavam se sto tek sad vidim temu...
  4. Maresh na BJB , nas kolega... R.I.P.
  5. Bravo I za Daneta , I za postavljaca teme - svaka cast obojici..!
  6. Ajte ljudi budite kolegijalni pa nek' neko ostavi kontakt-br.tel.npr..
  7. vladabajker

    R1200GS

    Kolega Burdjan bi imao problem samnom , jer bih se pozvao na pravo preche kupovine - smatram da imam isto jer motor znam od prvog dana kako je uvezen (40-tak 000km ), prisustvovao sam mnogim redovnim servisima, ugradnjama (kvalitetne) opreme , bili zajedno na dosta lepih duzih I kracih voznji - ali pare nisu problem , para nemam... -) A sad bez sale , motor je stvarno super! Ne troshi ni kap ulja I ide kao besan... zaista odlican primerak MK2! Svi fabrichki tzv opozivi odradjeni u BMW Tomic Zagreb (ko se razume zna o cemu pisem) licno sam bio prisutan! Uvek je bio koriscen I odrzavan sa ljubavlju I paznjom I zbog toga je I dalje u top stanju I u svakom momentu spreman za put bilo gde.! P.s. Burdji kapa dole za profi fotke!
  8. Ja prosle godine isao iz Novog Sada preko Kosova I Draca do Valone (Vlore) , sve sa suprugom i 2 male kceri - NIKAKVIH PROBLEMA . Preko Kosovo je pre par god izgradjen potpuno nov Auto-put Dr.Ibrahim Rugova kroz celo Kosovo praktichno.. odlicnog je kvaliteta zaista I ne naplacuje se (I nece se naplacivati do zavrsetka kraka Pristina-Skoplje). Kosovski auto put se nastavlja na Albanski ka Drachu (koji je stariji , malo losiji I sporiji)'.. p.s. izmedju Kosova I Albanije postoje granicni prelazi-i to pravi... p.p.s. iz Valone (Vlore) postoji Ferry linija za Brindizi, I koliko sam mogao videti funkcionishe solidno...
  9. Kolega pomoglo bi ukoliko bi napiaso gde se moze pogledati i eventualno probati jakna , ili bar br.tel... p.s. dobronamerni savet.
  10. Kumovao sam proletos pri izboru novih pneumatika, poznajem motor i zaista je odlichan! Ulje , rashladna i kocione tecnosti - sve Motul... vlasnik pedantan odgovoran i ozbiljan mladic od 50-tak godina (znam ga decenijama) -) motor je stvarno "sipaj i vozi" (ustvari ni to ne treba jer je spremljen za zimski san, normalno sa punim tankom)...iskrena preporuka!
  11. Chestitam kolega , neka je sa srecom i da te dobro sluzi kao i prethodnog vlasnika..
  12. Molim cenjene kolege i osnivaca teme da ne idu u off.. -) vrhunske , mozda i najbolje cizme tog tipa - nove! Bolje izgledaju uzivo nego na fotkama, po meni i ok kombinacija boja...
  13. Metalproizvod mislim da se zove firma za pancir creva...
  14. Bili veceras kolega skohajm i ja, vrhunski komad opreme - steta sto mu je velika.. ko kupi nece pogresiti..
  15. Da, ostali spominjani majstori su "gore vislje" od tebe dosta-svi u Vojvodini..
  16. Momci jesam ja to nesto propustio , kolegu Kowalskog kad sam sreo pre par godina kod Daneta-dede vozio je 1100rt.?! P.s. pozdrav za gorepomenute, a otvaracu teme sretno..!
  17. Kolega pomoglo bi da napises br.telefona i Mikuni koji je model npr... p.s. extra cena.
  18. Z8 je pobednik mnogih uporednih testova u sport-touring klasi.. jedina fabrika koja pravi samo moto gume.!
  19. Pozdrav, da li je aktuelna prodaja jakne i koji ti je tel.
  20. Kolega mali poluproblem je sto su za modele stare izmedju 31-42 godine, to je bilo jako davno i toga vishe nema puno na ulica , ilustracije radi : toliko davno da su neke ozbiljne moto firme tada bili puki pochetnici (shegrti) u moto ind.. pokazi malo strpljenja-najdobronamerniji savet i pozdrav. P.s. sretna prodaja..!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja