Jump to content

Moto Zajednica

Dex71

Članovi
  • Broj tema i poruka

    36
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Dex71

  1. Ugradio sam All balls. Videćemo koliko će trajati. Hvala svima. Pozdrav.
  2. Ono što je kod nas u ponudi su Ariete, Athena, All balls i neki japanski Tour max. Šta bi odabrali?
  3. Pozdrav svima. Tražio sam u već postojećim temama iskustva u vezi sa poznatim brendovima semeringa prednjih vila, ali pošto nisam uspeo da pronađem konkretne odgovore, reših da pitam kakva su vaša iskustva. Koji su se pokazali kao kvalitetni i dugovečni. Naime, pre dve godine sam menjao komplet semeringa i prašinara i ugradio "ariete" i sada vidim na prašinarima da su ispucali one fini gumeni prstenovi što naležu na štapove. Radi se o obrnutoj viljušci i semerinzi dobro drže, ne vlaže, ali me ovo golica i neda mi mira i ja bih to zamenio, ali ne znam kojim, jer period od dve godine je stvarno smešan.
  4. Ja sam pravio. Nije ofarban. Ideja je da se ofarbaju i plastike hladnjaka. Uživo lepše izgleda i meni je lepši ovako.
  5. Ja mog "kiklopa" probah da malo ulepšam.
  6. Što se ulja tiče, ja sam u mom nalio motul 7100, jeste malo skuplje, ali proveren kvalitet. I gledaj da ugradiš rešetku hladnjaka. Ja sam se sa mojim malo igrao i onako iz prve, šta ću kako ću nije loše ispalo. Evo slike.
  7. Srećno i da se dugo vozaš sa njim. Šta bih dao za taj centralni stender. Da si malo bliže pa da ga prekopiram, ne daje mi se 200 i kusur evra kad mogu da ga napravim.
  8. Hvala, upravo sam narucio. Pozdrav.
  9. Pozdrav svima. Interesuje me da li je neko kupovao preko sajta"internet prodaja guma" i ako jeste koji je DOT guma koje su mu poslali. Naručio bih touring force ali ne ne znam koji je DOT a i oni ne mogu da mi odgovore, kažu da taj podatak nemaju u sistemu. Prihvatljiva mi je 2020 gdina, ali ne bih stariju.
  10. Nisam ga mnogo zagledjivao, i na njemu ima koliko se sećam tragova češanja i slično. Iskreno mislim da je malo veća cena.
  11. Hvala druže na lepim željama. Tačno je kupio sam versys koji je bio u Tehnodromu, odnosno od Zorana zv. Deda iz Sremčice i sem malih estetskih nedostataka koje sam većinu uklonio, oduševljen sam motorom. Problem sa semeringom na levom štapu je nestao sam od sebe, ali su kupljeni novi i čeka se prilika da odradim kompletan servis. Inače taj problem sa semeringom imaju svi motori koji dugo stoje na ćopavoj. Ovom prilikom želim da naglasim da je Zoki izuzetno korektna osoba i da motore koje prodaje ne šminka i ne prikriva njihove mane.
  12. Kupljen versys 1000. Prvi utisci odlični, ono što sam i tražio. Čekam tablicu, a onda će biti pravi test.
  13. Onaj beli I generacije je i ranije bio na prodaji u Tehnodromu, a ovaj noviji je za mene cenovno nedostižan. O belom ozbiljno razmišljam, ali je problem što mi nije bliže pa da ga dobro odmerim jer ga nisu baš nahvalili na ovom forumu.
  14. Pošto sam prodao svoj motor (yamaha fzs 1000), neka je sa srećom novom vlasniku, izbor je pao na kawasaki versys 1000 i suzuki gsx 1250 fa. Šta vi predlažete. Kawasaki je jedan na prodaji, suzukija ima više i može se birati.
  15. Pozdrav svima. Kupujem sinu skuter, pa bih voleo da čujem i mišljenje vas koji ste vozili sledeće modele Suzuki burgman 400 2010, Honda forza 300 2014 i Yamaha majesty 400 2012. Sin bi uglavnom vozio u gradu sa povremenim izletima u okolini. Koji je najpouzdaniji bez nekih fabrčkih grešaka i manji potrošač.
  16. Dogovoreno. 0621611971 Dejan.
  17. Kupujem kawasaki versys 1000 cene do 5500 eura.
  18. Ok hvala drug. Ima jedan u Nišu na oglasima, ali radim i nikako da pronadjem vreme zbog ovog vanrednog stanja i odem i pogledam ga.
  19. Kakav je menjač na Triumfu? Čitam na inostranim forumima neki su se žalili da teže šalta i da je grub.
  20. Hvala na savetu. Visok sam 190 i često sam na motoru sa suprugom. Trenutno u Nišu ima jedan Triumph, ali o motorima koje sam naveo znam samo sa foruma. Tako za Triumph kažu da ima loš menjač, da teže šalta i sl. Kawasaki mi je prvi izbor, ali ima samo onaj u Tehnodromu koji neko sa ovog foruma baš "nahvali" kako je težak krš.
  21. U planu sam da kupujem mladji motor do 5000 eura. Trenutno vozim Yamahu fzs 1000. Ulazim u neke godine kada mi treba više snage u nižim obrtajima. U "trilemi sam" Kawasaki versys 1000 vs Triumph tiger 1050 vs Honda cbf 1000. Ako ima neko ko je posedovao ove motore bio bih zahvalan za savet.
  22. Ajd i ja nesto da pitam. Da li je neko od vlasnika fazera 1000 2001.-2005. montirao manji prednji, odnosno veci zadnji lancanik i kako se motor ponasa pri kretanju u nizim obrtajima. Nervira me truckanje i drzanje na kvacilu pri podji stani u gradskoj guzvi i na nizim obrtajima ( prva - druga brzina).
  23. Kod mene se takodje cuje. Mislim da to nije nikakav problem jer sam proveravao polozaj prilikom demontaze i podmazivanja.
  24. Srecno i puno bezbednih kilometara.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja