Jump to content

Moto Zajednica

sashac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2146
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: sashac

  1. pre 1 minut, el_marco je napisao:

    Ako i treba,jel kad platis 20000 koliki stvarno kosta onda ti nije udoban,nego moras da das 500 eur da bi lepse spavao

    Ja kupih dormeo na popustu,sa 62000,na 51000 (imali vaucere)black friday bio...tako da nas je izasao 48000,a najbolji dormeov dusek.Uz to dobismo na poklon dva jorgana i dve jastucnice...Ali ovo sto kolega prodaje je suludo jeftino.Kome treba neka kupi odmah.

  2. pre 1 minut, popovich je napisao:

    Ti "plusići" za koje vam je dupe zinulo meni ne znače ništa. Ali jesu odraz drugih koji misle isto kao ja, samo što ne žele pismeno da se oglase upravo zbog nekih lešinara koji mrze sve što ne misle kao oni. Meni to ne smeta, navikao sam na nerazumlje i netoleranciju.

    Evo ja STOJIM IZA SVOJIH RIJEČI. Ne povlačim ih jer sam U PRAVU. Ko misli da je to pametovanje, neka tako i dalje misli. Ja ne govorim ovo zato što nemam samilosti prema nastradalom kolegi, da li ste vi uopšte normalni? Govorim to ZATO ŠTO NEKO MORA TO DA KAŽE!

    Sve smo mi to davno doktorirali.Zato ti i kazem.Poenta je da se novi clanovi ne svadjaju oko toga.A u pravu smo svi.

    • Sviđa mi se 1
  3. pre 6 minuta, Arakis je napisao:

    A koga bi ti osudio Sale? 

    Jugo je izasao iz sporedne ulice na GLAVNU, bez da je dobro pogledao ide li nesto? Otkud mi znamo kojom brzinom je motorista isao, pusti ti "strucnjake" koji na osnovu jacine zvuka auspuha odredjuju brzinu motora... Verovatno pomocu Sredingerove jednacine?? 

    Poenta je sto (mozda) ode jedan zivot zato sto je vozac automobila usao iz sporedne ulice na glavnu neoprezno i tako (verovatno) ubio coveka. 

    Rajko,ne znamo sta se desilo.To sto neko izlazi iz sporedne ulice ne znaci da je kriv.Mi zamalo danas ne pokupismo baju koji je proleteo worp brzinom kroz crveno njegovo.Samo puka sreca je spasila sranje i pogibiju,i njegovu i nasu.Ili da mi dete ide u zatvor zbog budale,idiota,kretena...znas kad nisam stigao da vidim ni koji je motor...tako da...

    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 1
  4. pre 6 minuta, popovich je napisao:

    Sa takvim ne bih sjeo na kafu pa da uz nju ide i kila zlata. Iskompleksirane ljude izbjegavam.

    Postaces omiljen na forumu vidim...:takoje:Veruj mi drugacije bi pricao da me upoznas.Ajd dace bog,skoro cu kroz Banja luku.

  5. Upravo sada, popovich je napisao:

    Znači treba svi da ćutimo i da pljujemo po vozačima automobila dok vozači motora jurcaju i ginu? Treba da se pravimo blesavi?

    Pa i po cijenu tvojih sarkastičnih komentara, ne povlačim ono što sam rekao, o uzvišeni Premier Rejsingu. Pogotovo ako će neki mladi motorista da pročita to i prizove se pameti i sačuva svoj život. Podnijeću ja i tvoje provokacije i ovog iskompleksiranog bajkera71.

    Eto sad možeš da nastaviš da me pljuješ, ako ti to pričinjava zadovoljstvo. I ti bajkeru, liječi svoje komplekse neću ja izgubiti sna zbog tebe.

    E forumski petlici u diskusijama,smirite se.Mi stariji smo ovo sazvakali stotinu puta.Kafica,upoznavanje pa onda rasprava na forumu.:takoje:

    • Podržavam 1
  6. pre 57 minuta, LuckyVladano je napisao:

    Gde su sad oni sto su kukali kako je skup komp da dodju i da ga kupe? Ili je sada po njima realna cena 150 eu? emoji34.png

    To je onaj poseban soj ljudi...:dobar:

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja