Jump to content

Moto Zajednica

MaRRe

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1123
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: MaRRe

  1. Potvrdjujem za TomTom 550. Koristio je što kod nas što napolju. Precizna. Brza. Intuitivna. Baterija traje od Beograda do Curtea de Arges (500km) bez problema. Najbolja opcija je što može se okrene da ne bude dosadno. Ekran je vidljiv odlično i po direktnom suncu.
  2. MaRRe

    CF MOTO MT 800

    @Sharky - Alex Na kom nivou je zavrsna obrada? Evo imas pored sebe malog Stroma pa kada bi uporedio dva? Hvala
  3. Društvo jel imao neko sličnih gremlina kao na ovom snimku? Meni motor s vremena na vreme isto uradi ali hladan dok je pod sauhom. Sauh je inače automatski. Čim sa malo zagreje sve je ok. Motor lepo vuče. Zamenio sam uložak pumpe i nije biko problema jedno 3...4 hladna paljenja i danas opet se vratio gremlin. http://youtu.be/Z_X9BuA0V-g
  4. A motor pre toga bio odrzavan u Dunavu ili Savi? Ne kapiram kako je neko zasekao prednju vilu (neka brusilica sletela na ups...) Bravo Dare za majstorije
  5. Bio je odličan dok Rajko ne zapeva
  6. @gavrela Neka si me ispravio. Još bolje. Hvala!
  7. Znam samo da su mi se unutrašnje gume smučile. Jbt toliko tehnologije a oni i dalje žbic felne.
  8. Uvek je Honda bila skuplja za tih 7 do 8% u odnosu na konkurenciju. Odlično su pozicionirali Trabsalpa pored Afrike. Kao i 90'ih Transalp je bio off makadamom do vikendaje dok Afrika vidno jača bila za off. Ciljna grupa su im očigledno hardcore fanovi Honde.
  9. Nismo. Imas neki predlog? Ja ih slabo koristim.
  10. Juče nam drugar iz Mionice javio da kamera još ne šalje čestitke. Onaj crni krug blice slabije crveno e sad to radi i ona u Ub-u kada gledas u istu. Verovatno okine kad god neko prodje. Ja sam išao ka njoj i blicnula je ali to je spreda. Nisam video da li ima kameru otpozadi...mislim da nema. Btw drugar kaze da je tu ogranicenje 30km/h.
  11. Nova lokacija ove fixne kamere je na izlazu iz Mionice u smeru ka Divcima. Google Maps GOO.GL 150, Mionica, Serbien
  12. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Ako nekom treba. Ostalo mi viška dok sam vozio VFR.
  13. Da. To smrdi na pumpu. Kada se zagreje da baguje. Proveri za svaki slučaj prvo sve što ima veze sa strujom. Regler. Masu. Kill switch itd.
  14. Sve smo radili. Pitanje je samo kako častiš?
  15. Iz onoga što sam ja prošao kroz više motora starije generacije ima svoju čar ali i svoj pakao. Progledao sam sa "novijim" motorom jer sam prošao sličan pakao sa starijim. Da ne zaboravim na Varaderu imam ABS i koči kao blesav. Što na Transalpu ili VFRu sam samo mogao da sanjam. Dobre kočnice život znače što nije slučaj na starijim motorima. Srećno sa projektom!
  16. Hvala Lalajko za preneta iskustva! Slobodno koristite imena majstora kada je već krenulo u tom smeru. Nijedan majstor nije savršen. Drugi majstor će ovek reći "Ko ti ovo radio". Neka uradi bolje! @lalajkoSledeći put pazi prilikom montaže možda ne bi morao da imaš svo to cimanje. Možda bi ti ferceralo sve lepo.
  17. Ako je to ovo.. Skini fajl i posalji nekom ko štampa 3d..ima ih brdo koji to rade po kuoujemprodajem. https://www.thingiverse.com/thing:4564339
  18. Tuga. Puno je učinio za ovu malu zajednicu. Počivaj u miru. Saučešće porodici.
  19. Rajko @Arakis radi pitaj ga.
  20. Šta bi na kraju? Ima li neko da hoće da proda vizir za Varadera? Konkretno 2007.god. Ivan nije baš ažuran po pitanju održavanja kontakta, dok Moto Land ima samo zatamljenu verziju istog.
  21. A šta ima na tom broju?
  22. Vozaču motora od srca želim srećan rođendan!
  23. Rentiram nove diskove za Varadero. Prodjite tehnički s lakoćom. Btw nov disk za Varadero 200e komad.
  24. Sve ti je do tehničkog pregleda. Ako te smara da skidaš kofere promeni tehnički. Raspitaj se pre sledeće registracije. Pošto se ništa u sistemu neće menjati još dugo dugo vremena moramo da se snalazimo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja