Jump to content

Moto Zajednica

Xiriumm

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Xiriumm's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Xiriumm

    K7 750 problem

    Pozdrav..imam problem pri davanju i oduzimanju gasa bez obzira u kojoj se brzini motor nalazi,desava se da dolazi do neke vrste udarca.Problem nije uvek prisutan i taj trzaj nije uvek istog inteziteta.Na vecim obrtajima se problem ne desava.Ima li neko ideju od cega mogu da krenem ?
  2. Pozdrav..Pre mesec dana sam kupio motor,pri kupovini sam utvrdio da je na motoru menjan regler(stavljen Joskin) i decko mi je odmah rekao da je radio i namotaje. Posle predjenih 500,600 kilometara na indikatoru punjenja,koji je prethodni vlasnik postavio kod instrument table,primetim da punjenje stoji na 12,6 v i da ne prelazi.Malo sam se vozio ,i shvatio da motor nema nikakvo punjenje,tacnije kako se akumulator praznio tako je i visina "punjenja" padala.Znaci ako je akumulator na ugasenom motoru imao 12,3 i na gasu u voznji na 7 RPM bio maksimalno pokazivao 12.3.Merio sam unimerom iste sam vrednosti dobijao.Skinuli smo deklu i videli da su namotaji potamneli(izgoreli u gornjem delu) onde gde obicno i izgore usled slabog protoka ulja.Dobio sam preporuku da se ovi namotaju,da ne uzimam druge.Medjutim kada su ti novo namotani namotaji stavljeni nista se nije promenilo osim sto je motor poceo drugacije da vergla,nekako teze kao da postoji neki otpor.Covek koji je radio namotaje dosao je da pogleda i video blage ogrebotine na magnetu,rekao mi je da je verovatno magnet problem.Da li neko ima ideju sta da radim ???
  3. Kao sto pise u opisu kupujem nosac fuzastera i zadnje kocnice za Suzuki GSXr k1 2001..
  4. Pozdrav...Radio bih neke bocne plastike ili ralicu za StreetF..u pitanju je gsxr 2001.Ako si zaintersovan poslacu ti slike i da te okrenem pa da se izdogovaramo

  5. E svidja mi se predlog nesto slicno i planiram..Sada se nadam da ce jos da se javi neko sa konrektnom ponudom od ovih momaka koji rade sa plastikama
  6. Interesuje me da li neko ima neki predlog za bocne maske..Motor frontalno gledano izgleda ok..Ali kada se gleda sa strane ocigledno je da bi bio daleko lepsi sa nekim bocnim maskama,mozda ralicom ili nesto slicno..Ako neko ima neki predlog.... Nzm da li sam nasao adekvatan deo foruma..
  7. ili jos bolje ostavi mi kontakt telefon Hvala

  8. Pozdrav..Reci mi podrep i stop od k4 za Suzuki Gsxr 600 k1 jel imas i koja je cena ?

  9. Kacio sam skoro temu,da li moze cajger od 750 k1 da se montira na 600..Dobio sam informaciju da moze i da ce raditi, stim sto postoji mogucnost da ce obrtaji malo da lazu...E sad,montirao sam,postojao je mali problem,zato sto dzek nije odgovarao ali smo spojili i radilo je fantasticno nekih 20 dana..Pre neko vece 2 minuta pre nego sto sam parkirao motor,cajger mi je ostao bez struje.. i jednostavno ne reaguje,na kontakt kljuca se nista ne desava..Kada otkacim i prikacim dzek od cajgera,skazaljka odradi onaj svoj krug i to je to..U toku voznje kada uteram motor u obrtaje,skazaljka se malo pomera..i ako ga uteram u 9,10 hiljada pomeri se na 3,5 4 hiljade i ne mrda..Ne reaguje ni na 1 drugi prekidac osim na amblend i dugo svetlo..to i jedino svetli na cajgeru...I jos jedna stvar,kada mi je cajger ostao bez struje u tom momentu sam ostao i bez sirene,sto mi bas i nije jasno sobzirom da ona ne ide preko cajgera..ima zasebnu instalaciju... Hvala unapred i izvinjavam se na malo opsirnijem tekstu..
  10. Kao sto pise u opisu...Treba bi mi amortizer za Yamahu,po mogustvu Ohlins mada mogu i druge firme. 060 3970 432 Aleksandar
  11. Moguce zato sto mi ne reaguje na onu polugu za saug! Hvala puno
  12. Probao i drugi akumulator..Svecice nove iridiumske montirane pre 100 km...Kad je vruc radi najnoralnije..To sa rucicom daje neki rezlutat ali ne uvek..
  13. Znaci kad je vruc pali najnormalnije..ali kad je hladan bas dugo vergla,a nekad mora na i gurku..Akomulator je dobar
  14. Receno mi je da postoji mogucnost loseg pokazivanja obrtaja.. Zato sto 750 ima vise obrtaja..za temperaturu nzm..Cajger je kupljen sad mi je samo ostalo da se nadam da ce moci..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja