Jump to content

Moto Zajednica

SrdjanNS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu SrdjanNS

  • Rođendan 08.10.1985.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Kawasaki zx6r 636 03'

SrdjanNS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

23

Reputacija u zajednici

  1. Kupujem motor za kes oko 2500e,prednost modeli Suzuki GSXR 600 K4,Kawasaki ZX6r 03-05,Honda CBR 600F4i ,F4 Sport,600rr, Yamaha R6 01-03 Ponude poslati na tel.063 590 172 Stevan, Slike slati na mail stevankum@gmail.com
  2. Na Petrovaradinskoj adi sinoć je oko 20:55 časova vozeći motor poginuo Miloš Perović iz Novog Sada. Kako saznaje 021, on je nastradao u blizini restorana "Šaran" kada je udario u jednu od rampi koja se nalazi na ovom mestu. Te rampe služe da spreče prolazak vozila do obližnjeg izvorišta vode, odnosno vožnju po dolmi. Preuzeto sa http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Motociklista-poginuo-na-Petrovaradinskoj-adi.html
  3. Ko uopste spominje politiku? Sto se tice smisla ove misije ako je nisi shvatio dok si bio dole neces je ni shvatiti ovako preko foruma,ako nisi ni jednom bio na ovoj misiji onda te razumem sto ne shvatas smisao misije. A sto se tice ljudi koji su pali ili ostali u kvaru,naravno da je mesto u ovoj temi jer se sve to izdesavalo na ovom putovanju.Sreca pa niko nije ozbiljnije povredjen ili nedaj boze nastradao pa nema ni razloga sa se odvaja tema u Crnoj hronici i sl.
  4. Momci u plavom su se jako osilili od kada su dobili motore,ovde po NS-u fino peglaju.Uglavnom idu oko 80 i vise km/h,a u saobracaju im je kultura 0 .Makazice izmedju auta po bulevarima im je poslastica,valjda ih podceca na trke u kojima su najbrzi
  5. Jos malo pa polazak,sto se tice goriva i troskova izbacite jedan "obican" skup iz kalendara i eto resenja.Na druge skupove placamo i gorivo i ulaz u skup.Tako da bez kukanja i vidimo se dole
  6. Od Raske pa do K.Mitrovice se ne prolazi kroz "njihova" naselja,tako da nema ni opasnosti od ovakvih stvari,jedino ako neko bude isao do Gazimestan-a tada se mora proci kroz "njihov" deo i moze biti problema.
  7. Mi krecemo bez obzira gde se toci i da li ce biti kise K.Mitrovica je jednom godisnje,i niko nece propasti zbog par hiljada dinara.
  8. Jos malo pa polazak Bilo bi lepo da nas vreme posluzi,ali i ako ne posluzi mi krecemo,nece biti prvi a ni poslednji put da pokicnem na motoru.
  9. Ako se ugasi kada skines kablove onda najverovatnije nije do akumulatora vec do motora,tj. punjenja.Proveri koliki je napon dok radi motor.
  10. Kako je otoplilo,tako je i crna hronika pocela da se puni. Strasno
  11. Ako ne bude evidencije onda treba isprozivati i napusavati ove sto vidimo da sipaju po 2x ili vise.Neka za drugi krug cekaju na kraju reda. Prosle godine sam bio prvi put na tocenju pa nisam znao kako to funkcionise,ali sam video bar 5 motora koji su dva puta sipali,a ja ni jednom zbog guzve,uz to sto bez blama sipaju 2x jos se guraju kroz masu da dodju preko reda na tocenje. A mi se ko budale kuvali na suncu na 35 stepeni vise od 2 sata.
  12. Nije bitno dali su pumpadzije uzele "visak" goriva ili nisu,posto nismo osteceni jer je gorivo svakao za Dz tako da nama ni iz dzepa ni u dzep. Svi se uhvatili za ove sto su sipali po par puta,ja nisam bio taj ali ako su ti isti stigli do K. Mitrovice onda nemam nista protiv,nisu svi u istoj materijalnoj situaciji. Ali ima jedan veci problem,sto svi koji su bili na tocenju videlisu koliko je motora bilo na pumpi,a nije ih stiglo ni pola do Mitrovice. Tako da je mnogo veca sramota i bruka za one sto su natocili za Dz pa otisli svojim putem,ne bitno gde su otisli,da li na neki moto skup,more,vratili se kuci,itd.
  13. Da li se ove godine Kosovo poklapa sa nekim skupom? Pitam posto su prosle godine neke (dosta njih) "patriote" natocile gorivo i iz Kragujevca produzile za Uzice posto ako se dobro secam tamo bio moto skup.
  14. Nasao danas u Blicu. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/333485/Novosadjanin-poginuo-u-saobracajnoj-nesreci
  15. Malo pre stigo u NS,bio sam prvi put i mogu reci samo da mi je krivo sto nisam isao i prosle godine.Nikakvih neprijatnosti nije bilo ni na granici ni na Kosovu. Ko je bio otice opet,ko nije bio mora otici
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja