Jump to content

Moto Zajednica

kilija06

Članovi
  • Broj tema i poruka

    45
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: kilija06

  1. CAo, ima li neko neki kontakt od prevoznika koji dovoze vozila iz Ch?
  2. kilija06

    Honda cbf 600n

    Taj cilindar ne dobija gorivo, mora da karb zeza
  3. kilija06

    Honda cbf 600n

    Cao, na monu hondu cbf 600 2004 god radi na 3 klipa, svecice probao rade, ostalo jos kablove da zamenim zna li neko gde ima da se kupe posto mi se cinilo da 4 cilindar probija kabel. Kad odvrnem svecicu nine mokra a ta grana je hladnija od drugih tri
  4. Cao, da li je normalno za pomenuti motor da lupne malo kad se menjaju brzine u voznji, kad ubacujem u brzinu cuje se da lupne malo?
  5. Nema karb injektori su, kad mu polako dodajem gas unda poveca obrtaje , ako naglo pocne da secka. Jel moguce da je dovod goriva negde? Ono sito u rezervoaru? Jel pre zime bilo sve ok
  6. Cao, danas sam upalio da provozam njinju 250 i primetim da na 9 hiljada obrtaja poce kao da prekida i dodje do 11 i to je to vuce ali kao da secka kao nlokada, stanem dodam gas ode na 14 hilj bez problema u voznji opet ista stvar se desava, pali normalno na leru ok radi vuce dobro dok ne dodje do 10 hilj i onda pocne da prekida. Zna li neko sta li bi to moglo biti?
  7. Cao svima, gledao sam na netu nemogu nigde da nadjem da se kupi Dihtung čepa rezervoara, jel ima to uopste posebno da se nabavi ili mora da ide ceo cep?
  8. CAo, da li zna neko gde se na kawasaki ninju 250 nalazi filter goriva?
  9. CAo, da li zna neko gde se na kawasaki ninju 250 nalazi filter goriva?
  10. kilija06

    Led sijalice

    Jel neko imao iskustvo sa ovim led sijalucama? I ako se ne stavi ona zastitna guma da li uvuce dosta prasine i koliko traku posto vidim da se greju?
  11. ok, zamenicu ovo na 1000km pa cu videti drugo sto budem sipao kakvo ce biti, vredi li sipati 15/50 polusintetiku ulje?
  12. Ima li neka preporuka koje ulje sipati u kawasaki ninju 250r 2009 god , trenutrno je ipon rs 4000 10 /40 mozda ga je vec razbio, ima li nesto bolje da se stavi?
  13. Ispustao drugar mozda on nije ispustio skroz. Ovakva je boja posle 500km
  14. Sipao sam u svoju kawu ipon rs 4000 10/40 jel moguce da je potamnelo ulje posle 500km, ne da je crno ali je tamno dosta?
  15. Sipao sam ulje u nju IPONE polusintetičko ulje za 4T motore R4000 RS 10W40 jel to ok ili ima nesto bolje, sobzirom da ima u satu 17500km pa da ne sipam sintetiku?
  16. Ok to, krecem prvom nego mislio sam da moze da se izsalta u sve brzine u mestu
  17. Jel normalno da na kawa ninja 250 u mestu na leru moze da salta samo u prvu i neutralnu , a da u druge nece. U voznji sve normalno?
  18. Da to je ok. Ali ovo mi je bas cudno, pored brojeva ima i neke crtice druge boje al bas sam to gledao na dosta masina i reko aj da pitam.
  19. Evo mene opet sa nekim pitanjima Sta znaci ova oznaka na slici ispisana na agregatu video sam je na dosta motora, ovo je slika sa neta cisto da ne bude zabune samo me interesuje znacenje
  20. Ok hvala. Kontao sam da je to zbog toga sto ima 2 klipa.
  21. Hvala na odgovoru. Interesuje me jos da li je normalno da motor ima blage vibracije u voznji, osete se na ruckama ali blago bas?
  22. Pozdrav, Hocu da zamenim na ninji 250 semering biraca brzina, pa me interesuje zna li ko gde moze da se nadje semering i koje su njegove dimenzije?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja