Jump to content

Moto Zajednica

Nikola Simic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    172
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Nikola Simic

  1. Pozdrav ljudi! Prodajem moto patike (ili cipele / čizme) Alpinestars Faster 3 Rideknit broj 45. Kupio sam ih nove u Austriji i nosio sam ih na ukupno 3 vožnje. Nisu prešle više od 500-600 km. Dobio sam na poklon nove čizme koje mi se više sviđaju, pa su ove na prodaju. Rekao bih da nisu još pravo ni razgažene. Stanje se vidi na slikama. Cena: 120 e Za sva pitanja ili dodatne slike stojim na raspolaganju. Broj telefona: 0649257676
  2. I dalje aktuelno. Može za 40e.
  3. Inicijalno sam postavio samo tekst i objavio greškom pre postavljanja slika. Sada sam izmenio prvu objavu i dodao slike.
  4. Pozdrav ljudi, Prodajem korišćenu tank torbu marke Moto Detail zapremine 16 litara sa mogućnošću proširenja na 25 litara. Torba jeste korišćena, ali je sasvim korektno očuvana. Potpuno je funkcionalna. Svi rajsferšlusi funkcionišu bez greške. Kačenje torbe na rezervoar je preko izuzetno jakih mangeta koji su postavljeni u osnovi torbe. Ima četiri spoljna džepa. Sa gornje strane torbe se nalazi providni sloj ispod koga je mesto za kartu ili navigaciju. Poseduje i kišnu navlaku koja takođe sa gornje strane ima providni (vodonepropusni sloj). Koristio sam je pri dugim putovanjima i nemam ni jednu zamerku. Cena je 5500 din. Kontakt preko pp ili na broj telefona 0649257676. Slike torbe u nastavku:
  5. Pozdrav ljudi, U potrazi sam za odelom Revit Sand 2 u L veličini (moguće je da bi i XL odgovaralo). Ukoliko neko od vas zna nekog, ko zna nekog, ko bi možda prodao ili me uputio na onog ko bi prodao, bio bih mu vrlo zahvalan (i platio pivo razume se). Dolazi u obzir i samo jakna, ali prvenstveno tražim komplet (jakna i pantalone).
  6. Pančićev vrh, Kopaonik, 2017m nadmorske visine
  7. E da znaš da ću promeniti Samo da napravim neku fotku pogodnu za to.
  8. Na satu tako piše, pa sad ako mu je verovati onda je tako... Kupio sam od drugog vlasnika. Motor je kupljen nov u Srbiji i to čini mi se neko iz Kraljeva ga je kupio, a zatim prodao u Smederevo. Ja sam ga tamo našao. Ako imaš neke informacije o motoru s obzirom na to da je tvoj sugrađanin prvi vlasnik, piši pp. Bio bih zahvalan.
  9. Pozdrav za ekipu, Samo da javim da sam se upisao u klub vlasnika motocikla iz naslova. Posle 3 godine druženja sa BMW R1100GS iz 1998. godine, postao sam vlasnik jednog BMW R1200GS ADV iz 2012. godine. Evo jedna slika sa prethodnim motorom (pred samo penjanje na Grossglockner prošle sezone): A evo i jedne sličice novog (nije nov, polovan je ) BMW-a (nije nešto reprezentativna slika, ali poslužiće ): Samo da naglasim da u porodici ostaje još jedan R1100GS (1996). Moj stari tatko vozi jednog crvenog (za devojčice) od 2014: Ima tatko i kofere, nego voli da skine kad "off-uje" Eto poželeh da se upišem i da vas pozdravim pa se vidimo negde na putu nadam se
  10. Moguća korekcija cene za članove BJBikers foruma.
  11. Hvala! Slažem se u potpunosti s tobom. To je to!
  12. Na satu je sad nešto oko 75.000 km što znači 175.000 km. S tim da je na 130.000 km stric kupio mašinu od svog prijatelja od motora koji je prešao 40.000 km pre nego što je doživeo saobraćajnu nezgodu (polupao je motor, ali je mašina ostala potpuno netaknuta). Klipove, cilindre, glavu, karburatore stavili smo od tog motora, a one originalne ostavili u rezervi (međutim nikad nije zatrebalo, tako da i to ide uz motor). Stavljen je nov lanac (razvod za bregaste) i zatezač lanca (španer). Karburatori su oprani u ultrazvučnoj kadi, naštelovani i usaglašeni. Ventili takođe naštelovani. Stric se spremao da ga vozi još 10 godina, međutim izleteo mu je povoljno GTR 1400 pa ga je kupio a ovaj je prosledio meni. Mašina je praktično podmlađena i nije mnogo prešla, dok ovo ostalo jeste. Garantujem da je sve u odličnom stanju, uostalom uveriće se ko bude došao da vidi i proba. Motor je svake godine bez problema prolazio tehnički pregled u Austriji koji je prilično rigorozan. Nema razloga da se lažemo i krijemo koliko je motor prešao. Vidim da je to neki trend u poslednje vreme. Svi motori koji se uvezu iz inostranstva prešli jedva 50.000 km, vozila ih baba do pijace... Imam na papiru svaku stavku koja je na motoru zamenjena u poslednjih 9 godina i svaku kilometražu i datum kad je to radjeno. Nisam hteo da davim sa celim ovim tekstom na početku oglasa, mislio sam da ispričam nekom kad me nazove, ali kad si već postavio to pitanje, rekoh da napišem sve lepo. Tako da, hvala na postavljenom pitanju
  13. Jeste jeste To je moj stric snimao.
  14. Promenile su se neke okolnosti od tad, ako da nije više aktuelno. Trebao sam napisati ovde, nego zaboravih. Izvinjavam se.
  15. Rekao sam da cena nije fiksna i da tu postoji prostora za dogovor.
  16. Mislim da si pogodio poentu! Čekamo nekog iz tog malog skupa ljudi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja