Jump to content

Moto Zajednica

Boqy

Članovi
  • Broj tema i poruka

    244
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Boqy

  1. Boqy

    Suzuki GSX650F

    Taj nosač je redizajniran za novog bandita i lepše izgleda, nema to bočno kačenje. Ne znam dal paše na stari rep, kači se na 4 šrafa ispod repa.
  2. Sad sam saznao da je sve popunjeno, a mejl verovatno nisu ni videli.
  3. Jel se zna tačna lokacija i vreme? Na mejl nisu odgovorili.
  4. Boqy

    Suzuki GSX650F

    Zdravo, Jel ima neko višak original polugu kočnice za GSX 650F, GSF 650/1250, da hoće da proda? Treba mi za model bez ABSa, nešto gledam, po katalogu nije isto sa i bez ABSa. Naravno da nije već udarana i sl. Što se podizača kormana tiče, GSF650 K9+ ima fabričke podizače prišrafljene sa donje strane trougla i instalacija je već spremna da to podrži, ne znam dal 1250 ima isto?
  5. Boqy

    Za Ivanu

    Može da se briše, hvala svima koji su učestvovali u akciji.
  6. Ivana već 4. godine ovde ne može da dobije ni dijagnozu, a stanje joj se pogoršava. Ivana Kovački (1386) - Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić WWW.BUDIHUMAN.RS Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Ivanu Kovački (1983) Bol u nozi Ivana je osetila 2018. godine. Stanje joj se i pored fizikalnih...
  7. Ja sam uzeo u BGu 4l, al još prošle godine. Doneto iz magacina, sve iz iste serije. Na rafu su sva pakovanja bila sa različitim datumom/godinom.
  8. Boqy

    Suzuki GSX650F

    Plava boja je ubedljivo najneprijatnija za oči. Kao osvetljenje je i OK, ali tekst/brojevi u plavoj bolji su na nekim uređajime nečitljivi. To je neko moje iskustvo. Vratio se i ja na fabrički izduv zbog tehničkog, i posle ostavio tako. Motor lepše radi na niskim obrtajima, više mi se sviđa za vožnju po gradu. Sad tek primećujem da na visokim obrtajima motor ima lep zvuk i sa fabričkim izduvom. Negativno, opet me manje primećuju pešaci i sam izduv je vreo nakon vožnje, Robertov je mlak.
  9. Piše u uputstvu da nije za pumpanje potpuno ispuštene gume, već za dopumpavanje kad malo padne pritisak. Po utiscima, rekao bih da je to tačno.
  10. Boqy

    Suzuki GSX650F

    Samo "zakrivljeni" koferi, Kappa K33N i Givi pandan. Nosač je Givi/Kappa proizvodnja.
  11. Ovo nije tačno, konkretno za HJC je lako proveriti. "This warranty is applicable to manufacturer’s defects only and the warranty period varies between HJC models. The RPHA Series warrants up to 5 years from the date of purchase or 7 years from the date of manufacture, while all other models warrant up to 3 years from the date of purchase or 5 years from the date of manufacture (whichever comes first)." Znači za sve sem RPHA garancija je 5 godina od datuma proizvodnje, ili uslovno 3 godine od datuma kupovine. RPHA 7-5 HJC Helmet HJCHELMETS.EU
  12. Taj ugao ima svoju svrhu, meni smeta da vozim onako kako sam navikao sa ravnim kormanom, ali to ne znači da je greška u konstrukciji.
  13. Imam ja neki far skinut sa motora koji je klizao. Oštećen je onaj srebrni prsten sa jedne strane, ostalo je u dobrom stanju. Tvoj je ako ti treba i ako nisi serviser, ili preprodavac. Preuzimanje u Beogradu.
  14. Meni to izgleda kao da je slajder odvalio deklu. Od istih sam odustao čim sa video gde se kače.
  15. Boqy

    Suzuki GSX650F

    Hm, ovo je malo čudno, 5 i 6 brzina bi trebalo da su bez ograničenja i da O2 senzor nema uticaja. Čak mislim da kod mene nema trzanja samo u tim brzinama. Zato i prave one module da prevare ECU da je uvek u 5. brzini. K9 Bandit (650cc) je dobio i malo dorađene mape, pa je sve to manje izraženo. Postoji i onaj mod gde se vadi samo jedna žica iz ECUa i trebalo bi da ima isti efekat na O2 senzor, ali ga ne gasi, pa grejač ostaje da radi. Navodno je moguće uraditi i remapiranje originalnog ECUa, što bi trebalo da da najbolje rezultate.
  16. Pa podrazumeva se valjda da držiš pritisnuto kvačilo, a prvi modeli mislim da nisu ni imali senzor na kvačilu, tako da si mogao svakako da zaverglaš i bez stisnutog kvačila. Opterećenje kod jednocilindričnih motora od 650cc je već veliko pri paljenju, ne treba mu dodavati još dodatno opterećenje. Kad je ulje hladno, kod njega hoće i da se zalepe lamele.
  17. Taj motor nikada ne treba startovati dok je u brzini, pogotovu ako je prvo paljenje, hladan motor. Sajlu svakako treba da zameniš.
  18. Regler sam i ja zamenio, al sam isto sam zvao. Promena u radu se desi samo kad počnu da brljave druge brzine, tipa, 3, 4.. Onda ne postavi pravu mapu za tu brzinu. Dok je samo ler, nema problema u vožnji.
  19. Za to nema opoziva, imam ja račun. Opoziv je bio za reglere, za sve Bandite, a i ostale modele. Kod nas naravno niko ne zove. Ne mogu da nađem dokument za Evropu, u USA nema GSF650, sve ostalo isto. Recall News: 2008-2012 Suzuki Motorcycles Recalled For Faulty Charging System WWW.MOTORCYCLISTONLINE.COM Potentially faulty electrical circuit boards may cause stalling with 11 different Suzuki models manufactured between 2008 and 2012. I ovo, al ko će to kod nas da proverava? Multiple Suzuki Models Recalled for Valve Tappet and Cam Wear - Motorcycle.com News BLOG.MOTORCYCLE.COM Suzuki is recalling several models to replace valve tappets and camshafts. As of this writing, recalls have been announced in Japan, Canada and Australia.
  20. Boqy

    Suzuki GSX650F

    Mogu i ja moj da ti doteram da se igraš ovog čišćenja. One slike GPS-a što si kačio, gde je štrokav motor, to liči na moj Meni su još fabričke pločice napred, 36k km, klješta skidana samo kad su se gume menjale. Ovo je meni kice napravio, 3d karbon dezen. Posle sam mu opet tražio za deo gde leže tank torba, ili kaciga kad legnem, uradio sa "karbon" grafikom odštampanom na štampaču, ružnjikavo. Ja ga pitao kad nema normalnu, da mi odradi crno, ili nešto, on reko da se više na bavi tim poslom, lol.
  21. Boqy

    Suzuki GSX650F

    Novi spolja izgleda identično, promena je očigledno unutra. Kod tebe to izgleda baš pojedeno, u odnosu npr da drugi neispravan sa slike, sa stranih foruma. Ti si jedan kačio ovde. Tu ima podmazivanja, i ne bi trebalo baš tako da se pojede, na novum su verovatno tu nešto i unapredili.
  22. Boqy

    Suzuki GSX650F

    Neću prodavati dok je god motor kod mene, inače su oko 80-90 eur.
  23. Ja koliko se sećam njegova cena kataloška i jeste bila 7200EUR. Edit: Ako je K9 uzeo 2010. god, nije sigurno plaćen punu cenu. Vest iz 2010. godine za K9 modele: "Gladius je pojeftinio dodatnih 200€, pa je sada njegova cena 6110€. Bandit GSF650 sada košta 5740€, a GSXR 600 je 8450€. "
  24. Boqy

    Suzuki GSX650F

    Katanu sam uvek uzimao 10w40. Mislim da je kod mene uvek bilo da kada ne svetli neutral, ni nula nije na pokazivaču.
  25. GSF650S K9 je u Eurosumaru 2011. god. bio oko 6000 EUR, to je verovatno bila cena da mora da ode.. Sada bi verovatno koštao koliko i Stom 650XT.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja