Jump to content

Moto Zajednica

Boqy

Članovi
 • Broj tema i poruka

  233
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

87 Good

O članu Boqy

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 16.08.1982.

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/c/fastissafemoto

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Suzuki GSF650 Bandit S

Poslednji posetioci profila

3332 profile views
 1. Meni to izgleda kao da je slajder odvalio deklu. Od istih sam odustao čim sa video gde se kače.
 2. Boqy

  Suzuki GSX650F

  Hm, ovo je malo čudno, 5 i 6 brzina bi trebalo da su bez ograničenja i da O2 senzor nema uticaja. Čak mislim da kod mene nema trzanja samo u tim brzinama. Zato i prave one module da prevare ECU da je uvek u 5. brzini. K9 Bandit (650cc) je dobio i malo dorađene mape, pa je sve to manje izraženo. Postoji i onaj mod gde se vadi samo jedna žica iz ECUa i trebalo bi da ima isti efekat na O2 senzor, ali ga ne gasi, pa grejač ostaje da radi. Navodno je moguće uraditi i remapiranje originalnog ECUa, što bi trebalo da da najbolje rezultate.
 3. Pa podrazumeva se valjda da držiš pritisnuto kvačilo, a prvi modeli mislim da nisu ni imali senzor na kvačilu, tako da si mogao svakako da zaverglaš i bez stisnutog kvačila. Opterećenje kod jednocilindričnih motora od 650cc je već veliko pri paljenju, ne treba mu dodavati još dodatno opterećenje. Kad je ulje hladno, kod njega hoće i da se zalepe lamele.
 4. Taj motor nikada ne treba startovati dok je u brzini, pogotovu ako je prvo paljenje, hladan motor. Sajlu svakako treba da zameniš.
 5. Regler sam i ja zamenio, al sam isto sam zvao. Promena u radu se desi samo kad počnu da brljave druge brzine, tipa, 3, 4.. Onda ne postavi pravu mapu za tu brzinu. Dok je samo ler, nema problema u vožnji.
 6. Za to nema opoziva, imam ja račun. Opoziv je bio za reglere, za sve Bandite, a i ostale modele. Kod nas naravno niko ne zove. Ne mogu da nađem dokument za Evropu, u USA nema GSF650, sve ostalo isto. Recall News: 2008-2012 Suzuki Motorcycles Recalled For Faulty Charging System WWW.MOTORCYCLISTONLINE.COM Potentially faulty electrical circuit boards may cause stalling with 11 different Suzuki models manufactured between 2008 and 2012. I ovo, al ko će to kod nas da proverava? Multiple Suzu
 7. Boqy

  Suzuki GSX650F

  Mogu i ja moj da ti doteram da se igraš ovog čišćenja. One slike GPS-a što si kačio, gde je štrokav motor, to liči na moj Meni su još fabričke pločice napred, 36k km, klješta skidana samo kad su se gume menjale. Ovo je meni kice napravio, 3d karbon dezen. Posle sam mu opet tražio za deo gde leže tank torba, ili kaciga kad legnem, uradio sa "karbon" grafikom odštampanom na štampaču, ružnjikavo. Ja ga pitao kad nema normalnu, da mi odradi crno, ili nešto, on reko da se više na bavi tim poslom, lol.
 8. Boqy

  Suzuki GSX650F

  Novi spolja izgleda identično, promena je očigledno unutra. Kod tebe to izgleda baš pojedeno, u odnosu npr da drugi neispravan sa slike, sa stranih foruma. Ti si jedan kačio ovde. Tu ima podmazivanja, i ne bi trebalo baš tako da se pojede, na novum su verovatno tu nešto i unapredili.
 9. Boqy

  Suzuki GSX650F

  Neću prodavati dok je god motor kod mene, inače su oko 80-90 eur.
 10. Ja koliko se sećam njegova cena kataloška i jeste bila 7200EUR. Edit: Ako je K9 uzeo 2010. god, nije sigurno plaćen punu cenu. Vest iz 2010. godine za K9 modele: "Gladius je pojeftinio dodatnih 200€, pa je sada njegova cena 6110€. Bandit GSF650 sada košta 5740€, a GSXR 600 je 8450€. "
 11. Boqy

  Suzuki GSX650F

  Katanu sam uvek uzimao 10w40. Mislim da je kod mene uvek bilo da kada ne svetli neutral, ni nula nije na pokazivaču.
 12. GSF650S K9 je u Eurosumaru 2011. god. bio oko 6000 EUR, to je verovatno bila cena da mora da ode.. Sada bi verovatno koštao koliko i Stom 650XT.
 13. Boqy

  Suzuki GSX650F

  Pisao sam već o ovom problemu sa GPS-om, veći je problem kad počnu da brljave druge brzine, pa motor radi sa pogrešnom mapom. Ja sam isto imao problem samo sa neutralom, ali od kad koristim Ipon Katanu, taj problem više nemam, a novi GPS, poboljšani mi stoji već 2, 3 godine u fioci. Meni se problem javljao samo posle dužih vožnji, kad je motor potpuno zagrejan.
 14. Uh, dal je realno ovo, nešto se setio njega danas, kad sad otvorim forum i ovo...
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja