Jump to content

Moto Zajednica

miloso

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu miloso

  • Rođendan 26.07.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Čačak
  • Motocikl
    Yamaha XJ600 Diversion

miloso's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Može neka slika da se uploaduje ako nije prodat...
  2. Ako neko ima agregat ili zna nekoga ko ima delova za ovaj motor neka mi javi 0600-100-950 Miloš - Čačak. Unapred hvala.
  3. Ćao svima, Imam jako veliki problem i molbu. Naime zakovao mi je motor Honda CB450SC Nighthawk. Problem mi je da nađem delove za njega i agregat i čovek iz šapca mi je poslao agregat koji je na oko isti ali 400cc i na netu nađoh da je verovatno 400N model. Moje pitanje je pošto ne mogu da rasklopim agregat ako ga ne platim, kada skinem poklopac glave klackalice na 450 se podmazuju pumpom i uvodom ulja kroz mlaznice a na ovom motoru toga nema. Kolika je šansa da su klipovi radilica i ostali delovi isti na ova dva motora. Da li ih je neko kombinovao? Mogu li da prebacim komplet glavu klipove cilindar sa 400 na 450 i da mu ostavim podmazivanje lancom ili kako god je bilo na 400 fabrički. Nadam se da me je iko razumeo jer i sebi delujem smršeno a znam na šta mislim . Unapred hvala na pomoći.
  4. Kupujem korman za Hondu CB450SC Nighthawk. Bilo kakav dolazi u obzir samo da je malo povišen i odgovarajući. tel.0600 100 950 Čačak, ili na pp.
  5. Ćao druže, treba mi korman, žmigavci, eventualno sedište i ako još nešto od delova imaš za CB450SC Nighthawk ili univerzalno da paše. Pozdrav
  6. Ćao svima, Ima li neko neki link za uputstvo za Hondu CB450SC 1982g.
  7. Ćao svima, Nov sam u ovome a hteo bih sam uz pomoć nekog uputstva svoju NOVU-STARU Hondu dovesti u sređeno stanje Konkretno ne znam ama baš ništa i svaka pomoć je dobro došla. Rekoše mi da je ovo najbolji forum za bikere pa Vas molim za svaku pomoć kao i neko mišljenje o motoru. Hvala unapred.
  8. Ćao svima, Potrebno mi je par delova za mog MZ a. Potreban mi je rezervoar od ETZ 251 (crveni ima prednost ) Sedište takođe od ETZ 251 Ako neko ima kontakt ili slučajno nove ili polovne dobre gume (i prednja i zadnja) Retrovizori Inače imam TS 250 koji je nešto menjan pa bih da ispratim sve promene Šaljite na PP.
  9. Čisto da i ja poželim svima ugodnu vožnju. Ja sam Miloš iz Čačka i nadam se da ćemo se svi ovde a i na putu lepo družiti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja