Jump to content

Moto Zajednica

Brrka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    767
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Brrka

  • Rođendan 14.12.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Mladenovac
  • Motocikl
    Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Poslednji posetioci profila

9320 profile views

Brrka's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

226

Reputacija u zajednici

  1. Imam komp, poslao sam ti pp.
  2. Ja imam hladnjak ali ja malo kriv sa donje strane, niti je krpljen niti pusta vodu.
  3. Sta reci za Kuleta osim da je istinski sampion za sva vremena, ime koje je obelezilo nas moto sport i tesko da ce se neko ime ikada vise spominjati koliko i njegovo. Kao klinac imao sam 7-8 godina kada me je cale vodio u Arandjelovac na trke i tad sam rekao da me vodi da upoznam tog cuvenog Kuleta da mene nauci da vozim trke A neverovatna situacija se desila dosta godina kasnije. Prvi put sam sa njim imao kontakt 2009-e godine preko telefona kada me je zvao za oklope, prvo sam pomislio da li me neko zajebava a prvi put uzivo kada je dosao po njih. Cast mi je bila da poklonim jednu garnitru oklopa takvom coveku ali nije ostao duzan vec me istog trenutka pozvao kao svog gosta u njegovom boksu na trci u Vrscu gde sam upoznao jos dosta bitnih ljudi kao i celu njegovu porodicu sa kojom se i dalje druzim. Jos veca cast mi je bila kasnije da pomognem nasem timu sa 7 trkackih garnitura koje su potrosene za 2 sezone nazalost u padovima. 2010-e godine sam i sam poceo da se pomalo bavim trkama gde me je dosta uputio ali nije to uradio zato sto sam ja vec zato sto je covek velikog srca koji sigurno hoce da pomogne svakome kome moze i ko hoce da se bavim tim sportom. I eto desilo se ono sto sam zeleo kao klinac . 2011-e sam bio sa njim u Grckoj, trenirali 4-5 dana i posle toga i u Bugarskoj na trci. U tim danima sam video i naucio sta znaci imati volje za zivotom i za onime sto covek najvise voli. Naravno, ono najbitnije da napomenem je da je covek koji nikada nije ostao duzan ni za pohvalu ni za lepu rec i zato sam nastavio da pomazem i njemu i nasem Serbian Racing team-u na Svetskom takmicanjenju jer mnoge trkace sam sponzorisao svojim proizvodima koji su na to vrlo brzo zaboravili ali ne i Kule. Kamo srece da je u nasem moto sportu vise ovakvih ljudi, daleko vise bi napredovali. :care:
  4. Imam ja rep od K1, 50e. 065/8230-921
  5. Vidim malo malo pa valjas ovakve stvari po forumima. Da nemas mozda od ZX6R 2007-2008 prednje migavce i zadnje sa nosacem i stop lampom?
  6. Ja imam gomilu nekih drugih od raznih novijih motora pa ako bi se zezao da budzis moj broj je 065/8230-921 pa me mozes kontaktirati
  7. Druze stranica nije problem, problem je prevoz. Iz mog grada van letnje sezone nema direktnih polazaka za Crnu Goru. Ja mogu dostaviti bilo gde u Srbiji pa ako negd imate nekog prijatelja koji bi vam mogao poslati za Crnu Goru mogu poslati njemu.
  8. Do koje cene, tj koliko planiras da platis takav motor?
  9. Brrka

    Dvorac za decu

    Ovo je do jaja, samo mi fale jos deca
  10. e vidi ovako,podizao sam:transalpa,dr big 800,cbr 600,gsxr 750 ,afriku itd itd,e jedino nece moci dici tvoj motor ako si ga zalivo betonom... pa pogle bre kolki je klip i cevure!!! Izvini ali trazim nesto profi..Da je kvalitetno i da ima i malo estetike..Dakle fabricko..Kao na slikama..Cena od 400 do 500e.Nije problem..Veliki pozdrav za tebe i hvala..Ne odgovara mi... Ja imam ovakav kao sa ove druge slike,400e sam ga platio. Cim prosirim servis uzecu bar jos jedan takav.
  11. Po donetom postojecem uzorku mogu napraviti istu takvu. Ako si zainteresovan javi se. Pozdrav.
  12. Srecan rodjendan !

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja