Jump to content

Moto Zajednica

S@le

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: S@le

  1. S@le

    Shark S800

    59-60 cm zavisi od mamurluka Sve jedno prodao sam je veceras a ako ti je inace L velicina,Shark ti ne bi odgovarao sigurno. PozZz
  2. S@le

    Shark S800

    Kaciga je kupljena 01.11.2010 god. i nosena je par puta.Velicina je XL i nema nikakvih ogrebotina na njoj ni na viziru.Na zalost preskacem ovu moto sezonu a Shark mi je za nijansu veca,pa sam odlucio da ostavim staru Scorpion kacigu za narednu. Cena je 80 e PozZz svima
  3. Deda sve najbolje i srećan uskrs tebi i tvojima a povodom onog pitanja ... radimo,radimo na tome :)

  4. S@le

    ala ga doguraaaaa!!! nema sta ... respect ;)

  5. Slikao sam sa mob. telefonom ali je po meni o.k. "ispala".Vi procenite ... Jesen 2010,Košutnjak
  6. Još u četvrtak kad sam otišao do VIR-a nešto me steglo u grlu!Odela crvenih nije bilo .... nisam ga ni tražio jer sam znao da necu moći i fizički da budem deo ovog prelepog gesta i dogadjaja (nisam imao nikoga da mi pričuva ćeru za to vreme). Sad me još više srce "steže" jer mogu da predpostavim kakav je osećaj biti deo ovako nečega! Svaka vam čast prijatelji i srećan sam kad pogledam sve ove slike i pročitam sve vaše utiske jer vidim da nije ovaj svet otišao baš toliko u P.M. kao što izgleda.
  7. daj bre neku sliku,makar da je vidim sa novim gumama
  8. S@le

    Imal šta od limunda? Podsećam Vas da za koji dan "enterijer" prelazi u moje vlasništvo pa će da se prave simulatori za LFS sa sve komandnom tablom od saab-a :)))))

  9. Od ponudjenih par nacina sa pomenutog foruma,izabrah onaj gde se skida negativna klema sa akumulatora(mada sam ja skinuo i pozitivnu,skinuo akumulator i malo bacio pogled unutar kucista te obrisao prasinu itd).Sacekao 20-tak min,sve vratio na svoje mesto,upalio motor i sacekao da dostigne radnu temp. bez ikakvog dodavanja gasa. E sad .... moram da budem iskren,pozurio sam malo sa drugim postom(u vezi da je problem resen) ali sam se isto tako "ogradio" da sam slabo vozio taj dan.Mislim da problem i dalje postoji i da nista iskreno nisam dobio sa tim restovanjem ECU-a.Valjda ne mogu da se naviknem na 1 cilindar il ko zna sta ....al uporan sam,nacicu sta je!!!
  10. Reseno je resetovanjem BMS-C / ECU mada se nisam danas nesto mnogo vozio pa nisam siguran da li ce se problem ponoviti.Informacije pokupih sa Chain Gang foruma u vezi problema uopste i nacina resetovanja.
  11. Kad smo već kod pitanja,imam i ja jedno. Primetio sam da motor kada je hladan tj. kada ga upalim,posle par minuta kada pocne da spusta sauh,pocne da dize i spusta obrtaje od nekih 1400 do 1700,neravnomerno radi.Kada se malo zagreje i kada krenem,to se sve stabilizuje.Da napomenem da se to ne desava uvek a pocelo je u proteklih par dana!Relativno sam skoro uzeo njega(2001 je god.),odradjen je osnovni servis(filteri,ulje,svecica,lanac,lancanici itd)i nisam bas upucen u problematiku sa bmw-om.Da li neko zna sta moze biti u pitanju?Hvala i pozdrav svima. Moram da se zahvalim jos jednom motoholic-u na tome sto mi je covek objasnio kako se proverava ulje na ovom motoru jer pojma nisam imao,probao i ovako i onako i do tacke i do crte i hladan i vruc i glavobolju mi zada al sad znam ... dakle hvala Bane jos jednom!!!
  12. 1. Tomerc 2. KochaMatori 3. Scuba 4. Pera 5. Goran 6. Kiro 7. Arakis + Goca 8. Đunta 9. Maybemira 10. Lancia88 11. thelord 12. Vuja 13. Loshmi Capo 14. dr.Bane 15. Peki 16. srdjan73 17. Zoltan 18. RS 19. Sasha P 20. Hitman + Hitmanka 21. Boki.64 22. Vlajko 23. Popsy 24. nntom 25. ivan1979 26. Six i Bilja 27. Pittatore 28. jager 29. Charuga 30. BusMan^ 31 Џокс и Виолета 32. djomla 33. Brmbrm 34. MilosSani 35. mrle 36. Horny 37. Dzambo 38. Lazic 39. Zextreme & Dee 40. Sky 41. b2man 42. Mojsa 43. sale-kum 44. x ray 45. Nadalina- ovaj, ko me vozi? 46. Valentino Rossi... ovaj... Pablo 47.Cica suvozacica Valentina Rosija i Natasa 48.Caponord 49. S@le 50.
  13. srećan rodjendan ;)

  14. Pozdrav druze! Evo i ja na brzinu da pokusam da ti kako tako olaksam pricu o polaganju! Posto vidim da si iz Zemuna,u oklini (Zemun,Bgd ....) imas sigurno neku auto skolu koja moze da ti izda ovlascenje za "samoobuku" na njihivom motoru,zarad dobijanja L tablice. Drugacije receno,odes tamo,daju ti kopiju saobracajne dozvole od njihovog motora (mislim i jos neki papir) i to te kosta oko 2000 dindzi!Znaci nema potrebe da juris koga za to,tamo sve zavrsis i dobijas L tablu u ljermontovoj.Kada prodje 15 dana "samoobuke" vrnes im ti lepo tu tablicu i onda gledaj u kojoj ces skoli upisati voznju.Ne treba nikome da placas casove sem naravno da ta skola ima polaganje za A kategoriju i njihov motor za polaganje prakticnog dela obuke tj. voznje!Dogovoris se sa instruktorom,uzmes 1 ili 2 casa cisto da osetis taj motor a posle toga .... sta ti bog da U svakom slucaju srecno!
  15. S@le

    Odrzavanje kacige

    Ne bih se slozio sa tobom(iz ličnog iskustva)."svilena" podkapa daje prijatniji osećaj kada su temperature visoke i koža se manje iritira ili znoji u njoj. Zato pamučna,leti ne prija ali zato zimi mnoooogo bolje greje od predhodne a tad nema ni z od znojenja pod kacigom !
  16. ja sam takodje takav po prirodi a takodje se slažem i sa tim šta trebe uraditi !!! Dobro si prošao,hvala bogu
  17. sve se može kad se hoće upravo si nam to dokazao svaka cast iskreno!!!
  18. ja stem nemam nista :)

  19. S@le

    YZF R1 2005 god.

    Prodat tj. menjan! Nešo sa srećom da ga voziš i sve najbolje moze lock
  20. da dva puta obidjes svet dobro dosao,pozZz
  21. jel rc36? i ja ga hvalim,odličan je!!! u svakom slucaju dobro dosao nazad
  22. Dobro došao i srećno na ispitu
  23. pozZz [move] dobro nam došao[/move]
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja