Jump to content

Moto Zajednica

3006

Članovi
 • Broj tema i poruka

  569
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

237 Excelent

O članu 3006

 • Rank
  Zainteresovan

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. 3006

  4. Moto GP, Jerez de la frontera, Španija 2019

  Ако је ово тачно, комплетна бламажа за Јамаху. Трубим ја да су направили зајеб деценије кад су мргуда пустили низ воду. Не знам са ким ради Форхада, али ако је са малим Французом, онда је све реално. Матори је маг, плус склапа своје чедо. Мали само да слуша и учи. Некако ми жао што је потпуно нереално да видимо Форхаду и Лоренца поново заједно у Јамахи, небитно фабричкој или приватној.
 2. 3006

  BSB 2019

  Ту је, само не личи на себе. Ем је лош у тркама, ем не завршава.
 3. 3006

  MotoGP Ostin, Teksas 2019

  Seča knezova i Dovi vodi u šampionatu...
 4. 3006

  WSBK Asen 2019

  Ne znam šta bi trebalo da mu urade, ništa ne vredi. Malo su ga udavili u drugoj, dok se nije dokopao asfalta, a onda paljba. Izgledalo je kao da igraju svi protiv Bautiste i opet izgubiše. Eurosport - reklame i to kakve, sami sebe reklamiraju
 5. 3006

  WSBK Thailand`s Chang International Circuit

  Нисам испратио, да ли то значи да би због добрих резултата једног возача могли да уштроје комплетан Дукати?
 6. 3006

  Moto sport vesti za 2019

  Жао ми коња...
 7. 3006

  MotoGP Losail - Katar

  Сад сам чуо (и то баш од оног из Мото пулса), када су Маркеза успавали за операцију рамена, када се тело опустило, раме је само искочило, ето у каквом је стању био. Операција је, уместо једног сата трајала четири.
 8. 3006

  Komentatori 2019

  За ту варијанту сам сазнао овде, не сећам се ко је постовао али хвала му до неба.
 9. 3006

  Komentatori 2019

  Не бих се сложио. И тамо их је двојица, један свакако лупета, али други јако добро зна шта прича и озбиљније познаје моторе и стазе (мислим да је неки уредник у мото пулсу или нешто слично, знаће МОТОМ боље). Наш Аца на сваких десет покушаја да буде духовит убоде по једну подношљиву шалу, али Ерцег... Невероватна количина бесмислених, беспотребних и врло често нетачних информација, произвољних оцена (рецимо, на основу звука Мото2 мотора сигуран је да те машине имају много простора за напредак, дијагноза прелома у тренутку пада) понављања имена неког возача двадесет пута у две реченице (данас - Каито Тоба, Каито Тоба, Каито Тоба, Каито Тоба, Каито Тоба, Каито Тоба...) Аца је легенда, никада нећу заборавити ветар од 8 километара у секунди у Катару пре пар година и сличне испале, али код њега има неке искрености. Сећам се када су почињали, више је ћутао и учио, барем је знао за ред. Овај други (први) је у фазону данашњег времена, нажалост свих нас, причати што више, у сваком тренутку, по сваку цену остати у центру пажње, причати, причати, причати. Што је најгоре, човек је убеђен да познаје материју скоро па у детаље... Ма шта скоро, у детаље. Ја не волим да пратим трке преко стрима, али имам опцију на тоталу - избор језика, па ако попиздим крајња варијанта словеначки - има слика, има тон са стазе, нема коментатора.
 10. 3006

  Moto sport vesti za 2019

  О да... Делује.
 11. 3006

  Komentatori 2108

  Чини ми се да је она неко мудо код Ерцега, зато и ради то што ради. Њега треба питати зашто је тамо (а можда је већ упитан, пошто дефинитивно чита овај подфорум). Елем, некада је била пракса да спикери прођу обуку и контролу оних који нешто знају о том послу. Изгледа да су данас други путеви...
 12. 3006

  15. MotoGP Thailand 2018

  Једва сам закачио репризу гп-а и то на СК ХР, тамо у студију седи тип који је ваљда уредник мото пулса... Углавном, његова теорија (а као тврди да има информације) је да се задњи пнеуматик троши, тј проклизава или врти у празно не у нагибу него на правцу, дакле по средини. Произвођачи су препоручили возачима да користе најтврђу варијанту, баш због тога. Такође баш због тога не долази до изражаја мањак снаге Јамахе, односно заостатак за Хондом и Дукатијем. Реално, да се нису клали Дови и ММ у последњих пет кругова, Јамахе би касниле 2-3 сек. Видећемо у Јапану, тамо је све познато.
 13. 3006

  13. Moto GP Misano, Italija 2018

  Моја теорија је да Јамаха не може да састави мотор од како је изгубила Лоренца (Зарко је сведок), а Дукати је саставио мотор када је добио Лоренца... За Дукати ту и тамо, али Јамаха дефинитивно... Магови развоја, Роси и екипа, нешто заказали.
 14. 3006

  Video klipovi

  Mislim da je to onaj momak što vozi moto2.
 15. 3006

  11. Moto GP, Spielberg, Austrija 2018

  Каква сцена у једном тренутку, Хорхе добио а у гаражи Дукатија мук, гледају се бело... Не знам да ли се ови у Хонди смеју или плачу, али знам да је Џарвис појео своја муда, више пута. Много озбиљна игра је данас добијена за Лоренца, малог је добио на памет а не само на брзину. Лепо га је ММ исекао и сачекао унутра (као што би чекао Довија) а овај настави споља и оде. Нешто ми се јавља да ће Лоренцо "покушавати да разуме" Хонду минимум једну годину. е да, едит: Дови поново мртво пувало. Ни пробао није, ниједном...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja