Jump to content

Moto Zajednica

onyxia

Članovi
  • Broj tema i poruka

    179
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: onyxia

  1. Dobio sam verziju dogadjaja, sta se desilo. Igor i jos jedan drugar su isli autoputem u levoj traci, 3. lik koji nije iz njihove ekipe je proleteo izmedju njih dvojice. Na Igora, na zemlji, naleću devojke direktno točak u grudi.
  2. Navalili ste na dozvolu kao da ona, automatski, znači da znaš da voziš. Obično samo, nekako, prodješ ispit, o samoj vožnji pojma nemaš. Lično znam ljude koji nemaju punu kategoriju iz raznoraznih razloga a voze zilion puta bolje od onih koji imaju. Glava je problem, ne papir. Eto, imam dozvolu za kola, a više sam vozio kamion i motor nego automobil.
  3. Mali update, umesto benda Best Before, svirace bend RIF
  4. Sva prevozna sredstva. Jedino nema pucanja i zavrtanja gasa.
  5. 3. Skup Cruisersa! Lokacija ista, iza restorana GOLF u Kosutnjaku. 3 dana odlicnog zezanja 30.06, 1.07, 2.07. 2023. DOBRO DOSLI!!! P.S. Tamo smo od cetvrtka
  6. https://www.instagram.com/p/Coz6jPxNOug/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
  7. Dobro došli na Košutnjak! Dropped pin https://maps.app.goo.gl/XzSxL1TX3Q1RT9FT8
  8. Ne znađ za kočenje i ostalo, ali sam došao do,možda, prostijeg zakljucka. Pošto mi je šara postavljena kao na zadnjoj, ajoj kako pravi gejzir i nabacuje na glavu. E zato je kontra, da baca u blatobran a ne ispred.
  9. Dodjoh do ove teme i ipet sam u rebusu. Skapirao sam da prednje imaju kintra šaru. E, sad, ono što mene zanima, montirao sam gumu, kasno sam video da je predvidjena za zadnji točak i postavio u smeru strelice i špic je u pravcu kretanja. Da li bih možda trebao da je okrenem kontra, kako inače stoji na prednjim gumama.
  10. Ja stigao, i rekose da je otkazan, napravice mini zurku
  11. https://youtube.com/shorts/sBnBT9AZi5g?feature=share
  12. Nekada je bilo da ako imas manje od 24 polozis i imas ogranicenje koje ti se brise posle. Mwdjutim uvideli su da i tu mogu da uzmu lovu.
  13. https://youtu.be/zEz9sTlFWfI
  14. Ja sam imao udes zbog toga. Baja, prvi na redu na 3m od semafora na trepćuće zeleno kopa auto u mestu. Ja uspem da izbegnem da direktno udarima, već mu polupam farove, a i sebi ih polomim. Možda BiH i odreagovao bolje da mamlaz pored mene nije hteo da se prestorji u moju traku preko mene.
  15. Isto tako, \genijalci na auro putu stave trougao na 5 metara od vozila na auto putu, jer ih mrzi da pesace da postave dalje, a minimum zakonski je 100m, al bar na 50m stavi. Pa cak i na magistrali ne secam se da sam video ikog da stavi na vise od 10m. I onda kukaju pokupio ga neko dok je stajao u kvaru.
  16. Meni su najveci Bajkeri oni carevi na bajsevima, koji nabiju bisage i punu ratnu opremu kao da imaju dodatni motor i krenu na put od vise stotina kilometara. Njih kad sretnem svirnem i naklon!
  17. Sinoc je od posledica Kovida preminuo brat Vodoo iz Arandjelovca.
  18. Ona je skliznula, namestala se. Odprilike tako, da ne zalazi u detalje
  19. Pa, menjali smo iskaz sa advokatom, tako da ništa, ali kod mene nije policija radila uviđaj.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja