Jump to content

Moto Zajednica

baneBP

Članovi
  • Broj tema i poruka

    900
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: baneBP

  1. Vozim Vstrom 650 2020. i na njemu su fabricki bile Bridgestone Battlax gume iz kojih sam uspeo izvuci 24.000 km. Posto sam gumama jako zadovoljan ove godine sam ponovio set. Uzeo u Eurosumaru.
  2. Jel uzimao neko bocne kofere?
  3. baneBP

    Kratke voznje

    12 godina duga tradicija. Poslednja veća vožnja u sezoni je Tara u jednom danu, obično oko 500 km. Ove godine put me vodio preko Debelog brda a povratak standardno nazad uz Drinu. Malo izduvam glavu i malo više napunim baterije
  4. Bio sam danas u Kaću. Bočni LS2 stoje pored KAPPA bočnih i bukvalno nema nikakve razlike u kvalitetu a cena dosta niža. Javiće mi za nosače za Stroma. Trenutno nema a čeka se neka isporuka.
  5. Ovi bocni koferi su mi jako zanimljivi. Sad sam zvao Kac da se raspitam i kazu mi da za njih idu ovi univerzalni nosaci pa sad ako moze da se montira na moj motor onda ok. Ima i neki nosac bas za Stroma ali ne zna za koje je godiste pa bi morao ici tamo da probam Cena nosaca je 12.000 din a cena kofera 2x38L je 54.000 Znaci komplet 66.000 din a za te novce ne mogu ni polovno naci.
  6. Ovo mi je vec ok cena za par bocnih Ne bi mogao da dam 1000+ eura samo za bocne kofere Oticu ovih dana do radnje da vidim za nosace ili Seba da ih odradi.
  7. Slab sam na pisti. Moram da treniram. Flekao me talijan na Teneri. Moje opravdanje, prvi je krenuo
  8. Bio si u pravu. Bio je neki stari ekserčić, pola ga ostalo a pola otpalo negde. Taman je bio toliko dugačak da prođe kroz ceo krampon i uđe u zid gume a da je ne probije do kraja. Testirao sa vodom, nema puštanja. Idemo dalje. Sezona još nije gotova Da li sam zakasnio za Karpate?
  9. Planirao sam sledeće godine da ovu gumu u junu deljem i po Turskoj pa bi bar da znam na čemu sam. Misliš da može ovako da izdrži duži period na dužim vožnjama? Guma je nova, stavljena pre mesec dana i prešla oko 4500 km
  10. Stigao sinoć kući. Prešao sve zajedno 1250 km za 3 dana. Nije ispustila. Sutra ću ga izvaditi napolje pa da vidimo da li je za krpljenje.
  11. Baš me hoće ova sezona i to baš u novu gumu. Na nekom sam kraćem putu po jugu. Nabo sam ga juče negde od Bačke Palanke do Mostara gde sam ga i primetio. Danas od Mostara do Nikšića preko Pelješca i Dubrovnika (260 km) vozim tako i još nije ispustila. Sad sam ga malo zalio lepkom pa sutra na Durmitor i polako kući.
  12. Po sred godišnjeg odmora Egejsko more overio pa sad idem da vidim kakva je voda na Jonskom. Meteori su taman bonus na putu. Večeras Saranda.
  13. Ja startujem sad u nedelju. Prvo spavanje Skoplje. Pa onda 3 dana Grčka (Leptokaria, Meteori, Parga), 2 dana Albanija (Saranda) pa 2 dana Herceg Novi i standardno preko Bosne nazad. Nisam gadljiv na autoput da skratim vreme puta.
  14. Zoki svaka cast i hvala ti na gomili korisnih informacija. Ovakve postove volem.
  15. Jel kolega abarth inace voljan da radi te poslove za lovu? Da odradim odma i to
  16. E u kurac baš me krenula ova sezona. Sve pehovi i veliki troškovi a ništa još ljudski nisam ni vozio. Stežu me i na poslu jednom, drugom. I neke privatne obaveze baš sve se složilo. Sad kad puknem ima da dam otkaz i odo na Nordkap.
  17. Jedno pitanje Na lancu mi fali nekoliko gumenih ringova a za 2 nedelje idem na put od 2000 km. Nije istegnut, krut i slično. Redovno podmazivan inače osim toga u dobrom stanju kao i zupčanici. Da li je lanac hitan za zamenu?
  18. Preskoci put Kladanj-Olovo-Sarajevo. Ja se zajebao vise puta. Jednostavno je preopterecen. Bolje na Sokolac.
  19. Ja danas skinuo, KEDI NS zamenio. Kažu tako im lakše. 2.500 din zamena, novi ventili i balansiranje za oba točka. Zanemarite silne gaće na slici
  20. I ja sam to isto rekao kad sam menjao prosle godine. Sada moram da štelujem visinu fara (baca visoko) i opet da skidam sve ponovo.
  21. Ajde da probudimo ponovo temu. Planiram da napravim neki krug sad za godišnji krajem juna pa mi je potrebna preporuka za smeštaj za Skoplje i Sarande. Garaža ili dvorište za motor obavezni. Sve ostalo je manje bitno. Tv ne treba (ne gledam), internet imam svoj, kuhinja ne treba (klopam napolju šta ulovim), nisam gadljiv na stariji nameštaj samo da je bar donekle čisto. Cena oko 40 e po danu.
  22. Zbog kiše koja je padala celo jutro nisam mogao da iskoristim današnji termin za zamenu guma u Eurosumaru a doći do novog termina je malo teže jer postoji lista čekanja a i njihov vulkanizer izgleda radi samo par sati dnevno. Moje smene u firmi su tek posebna priča pa treba sve to uklopiti. Ako mi pošalju gume jel ima neki provereni moto vulkanizer u okolini Novog Sada. Novac nije problem samo da se posao dobro odradi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja