Jump to content

Moto Zajednica

Milano!

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bg

Milano!'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Fora je super, izgleda stvarno primamljivo za voznju, udobno, uzbudljivo... A ustvari je mucenje voziti ovakav baggy, tj. ne ovaj na slice vec pomenuti PGO ali kontam da su isti... Volan je toliko "krut" da posle prve pauze koju napravis vise ti se ne vraca za volanom ali jbg moras jer si vec daleko odmakao od kuce. Ulazak i izlazak za nekog "malo krupnijeg" je takodje mucenje. Sama voznja je dosta ne udobna po asfaltu a kamoli po svim onim brdovitim predelima na koje svi u prvom planu pomislimo, tako da ova vozila nisu napravljena za neke teze deonice i smatram da je za zadovoljenje svog "nemirnog duha" ipak neki drugi ATV bolje resenje... U svakomo slucaju treba probati... Pozdrav!
  2. Upravo ste popljuvali motor koji ima V10 masinu sa 500 ks Dali bih ga posedovao? Oh i te kako!!! Suvisno je dalje I pricati o tome... Klasican Americki debilizam??? ??? Jebote dokle ce vise CEO SVET DA BUDE PROTIV NAS!?
  3. http://www.glennferon.com/portfolio1/index.html Veoma koristan link, dokaz koliko je PS stvarno mocan... Dovoljno je da otvorite sliku i predjete misem preko nje.
  4. [glow=red,2,300]DOBRODOSAO LEGENDO[/glow]
  5. Da li neko iz Beograda sutra ide na skup a raspolozen je da putujemo zajedno?
  6. Hvala TEBI na odlicnim izvestajima sa trka!
  7. Pogledaj sledece sajtove i sigurno ces naci odgovarajuci: www.fc-moto.de/ www.louis.de www.polo-motorrad.de
  8. Bravo momci! Odlicno druzenje i jos bolji putopis!
  9. Najveca borba za prvo mesto je bila u klasi 125cm ;D i u klasi moto hepeninga gde je zasigurno najvece interesovanje publike izazvao Patak sa svojim KTM-om! Super vreme, dobro raspolozenje i odlicne trke! Jos jednom BRAVO Patak!
  10. Xaxaxa! Meni se je bar desetak puta desilo da krenu na mene i uvek je bilo za dlaku ;D Zadnji put, pre otprilike desetak dana, vozim ja lagano nekom ulicicom a 20-tak metara ispred mene tip vozi skuter i prolazi pored dva kera, {jedan omanji a drugi crni(salim se) a drugi mesanac sarplaninca i jebem li ga cega jos} leze na trotoaru i ne primecuju ga uopste. Vec sam im na 10 metara i kontam da ovi nisu "opasni" a oni skacu kao dve zveri i spremno me cekaj u "nameru da me grizu svojim ostrim zubima". Ja usporim maksimalno i kada sam vec dosao do njih odvrnem gas do kraja, proletim onom vecem na milimeter pored njiske oni zamnom ali ostadose gladni ;D Mislim da ih iritira zvuk koji dolazi iz auspuha, tj. mislim da imaju nesto protiv Akrapovica ;D P.S, super tema posto sam mislio da se to samo meni desava iz nekih nedokucivih razloga
  11. Doco samo se ti pusti u cik-cak i uzivaj ;D
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja