Jump to content

Moto Zajednica

slavisa978

Članovi
  • Broj tema i poruka

    157
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: slavisa978

  1. sta reci ... veliki covece ... radis ono sto veliki broj nas nesme ni da sanja ... bravo!
  2. Jako lose iskustvo imam.
  3. samo mu nedostaje protivavionski mitraljez i top kalibra 120 mm ...
  4. obzirom da se blizi sezona, zamena ulja u menjacu i diferencijalu je tema, motor bmw r 1150 gs. do sada sam koristio motul gear 300, i bio umereno zadovoljan, interesuje me da li je jos neko imao iskustva sa tim uljem, kakva, i sta mi preporucujete za zamenu ukoliko odlucim da promenim pomenuto? p.s. cena nije presudan faktor. govorimo o kvalitetu.
  5. ja koristim motul gear 300, sae 75w90 i za menjac i za diferencijal, gl4/gl5.
  6. ti imas sistem sa elektro servo pumpom jel tako?
  7. i mene ovo zanima. cekamo nekog iskusnog za odgovor.
  8. drugu sezonu ga imam, vrhunsko odelo, nemojte se dvoumiti.
  9. dokazano kvalitetan agregat, stavljan i u kle-a, vulcan 500 ...
  10. To se zove svetski covek! Bravo majstore!
  11. dakle Dane ako sam dobro razumeo ne podmazujem pinove (pozicija 6 i 7), oni ostaju suvi, vec samo iglicaste lezajeve koje oni drze i naravno na propisan moment i propisnim alatom zategnuti?
  12. cime podmazujete delove kao na primer pivot pin (pozicija 7 na slici)? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0415&mospid=51758&btnr=33_1019&hg=33&fg=35 bmw predlaze iskljucivo Staburags NBU 30 PTM, koja je enormno skupa i jako se tesko nalazi. kako ga dakle podmazujete, da li samo sam iglicasti lezaj tj. lezajeve ili stavljate tanak sloj i na sam pin? navodno treba specijalna mast sa molibden disulfatom. sta su vasa iskustva i preporuke? hvala Slavisa
  13. samo potvrdi da li su bili leptiri na usisu problem, da li su oni zveckali?
  14. kao sto rekoh, ja imam, i dalje stojim pri tome da za neke osnovne radnje treba sam da odradi sve. naravno za neku ozbiljniju kontrolu i kompleksnije radove treba i moze u servis, ali Radulovic.
  15. 1. to ne bi trebalo da se desava, pretpostavljam da nedostaje tecnost. 2. na desnoj strani mu se verovatno pojela osovinica leptira na usisu. 3. to je normalno. kako kazu svi koji voze bmw, svi oni to rade. i da, najbolje je da ako ima ikakvog znanja o mehanici ili bar dobru volju, bude za sve te osnovnije radnje SAM SVOJ MAJSTOR, iz licnog iskustva govorim!
  16. Vlado, hvala puno na dobroj volji, ovaj vec posedujem, ali bi mi trebalo nesto detaljnije i step by step kao sto je Clymer. jos jednom veliko hvala.
  17. Zna li neko gde mogu da nabavim (kupim) Clymer-ov manual za bmw r 1150 gs, kod nas ili preko a po nekoj sto nizoj tj. razumnijoj ceni? sa e bay-a, gledam, ima za nekih 30 i kusur dolara sto je skroz ok, ali postarine ubijaju preko 30 dolara sto je neprihvatljivo. mozda ima neko da mi preporuci neki sajt gde je postarina podnosljiva? hvala unapred Slavisa
  18. slavisa978

    manjerka

    prodajes ili kupujes?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja