Jump to content

Moto Zajednica

saillor

Članovi
 • Broj tema i poruka

  45
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

18 Neutral

O članu saillor

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 25.06.1968.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad

Poslednji posetioci profila

1218 profile views
 1. Aleksandar Grbić Novi Sad/Beograd 063/8170107 grbic.a@gmail.com
 2. Za upravni spor nije neophodan advokat. Ja se trenutno nešto tužim pa sam se raspitivao. U novembru 2019 su počeli da rade predmete iz 2016. Pa ti sada vidi.
 3. Ja uvek pogledam znak na ulazu u kružni, ako treba propustim pa uđem u isti, u kružnom toku propustim uvek onog ko mi dolazi sa desne strane (ako ja hoću da se prestrojim u desnu traku). Tako su me učili. I da, uvek prilagodim brzinu ograničenju (30 km/h) tada nema stresnih situacija.
 4. Eto ja u prethodnom postu priznah svoju grešku. Послато са TA-1024 помоћу Тапатока
 5. Eto nisam zapeo. Priznajem da grešim. Послато са TA-1024 помоћу Тапатока
 6. Da, tako kažu policajci. Situacija je u stvari drugačija. Zabranu izriče sudija za prekršaje po drugom zakonu. Moj zet je pre 8 meseci dobio zabranu i nije smeo da upravlja vozilima svih kategorija na teritoriji R.Srbije. A prekršaj je bio na B kategoriji. Zato profesionalci, pamet u glavu. Послато са TA-1024 помоћу Тапатока
 7. Izvinjavam se svima, obrisao sam slike dozvola.
 8. Ja mislim da nemaju baš nikakve. Motor je pogonski agregat koji pokreće i autobus i motocikl i mnoga druga prevozna sredstva.
 9. Takođe, ništa što ima registracioni tablicu ne sme na biciklističku stazu.
 10. Meni pre 3 minuta šalteruša kaže ne treba žalba samo idite kod šefa i kažite primedbu. Da, na moje pitanje zašto mi je upisana samo A kategorija, kaže pa probna može samo za kategoriju koju ste položili. Ja joj kažem da imam motor od 125, a ona ko iz topa, to ne možete da vozite. Ko nama sprovodi zakone!? Biće da je Neša zaposlio preko veze.
 11. Ne uzimaju dozvolu ali ne možeš da upravlja ni jednom kategorijom vozila kada imaš zabranu u Srbiji. Verujte mi jer sam svež sa polaganjem za A kategoriju. Bilo i to pitanje na testu.
 12. Procedura odnosno žalbeni put bi trebalo da se ispoštuje. Put je dug i trnovit. Mislim da je probni rok kratak za to (2 godine). Nemojte me pogrešno shvatiti, ja jesam za principe ali mislim da tim putem ovde nećemo ništa postići. Ja sutra preuzimam svoju probnu dozvolu i predaću žalbu u pisarnici.
 13. Da sigurno ću uživati za vreme lepog vremena. Još da nabavim takvu mašinu kao što ti imaš i ugođaj će biti potpun.
 14. Mislio sam motorom do stanice ali mi se sad tvoja ideja čini bolja. Pogotovo što mogu da krenem u 6, sat više spavanja
 15. Kako sam već pisao o tome biću sada kratak. Motor sam mislio da vozim iz praktičnih razloga. Voz kojim putujem na posao polazi u 05:00. Zaključak je da sam se preračunao.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja