Jump to content

Moto Zajednica

Bocko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Banat

Bocko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Jel ti pase pasat 92. 1.6 TD i malo parica. Pozovi ako te zanima da se dogovorimo. 061/251-9561 Daco.
  2. Srecno sa poslom. Cekamo adresu i telefon.
  3. Lepo zvuci moze li br. telefona , dobro je imati ga.
  4. 1. Castrol Magnatec(10w40) je prosečna polusintetika i to za automobile. Navikan je s cenom, a postoje mnogo bolja ulja (dokazano) u eksploataciji a za bitno manje pare. Što se aditiva tiče, ni jednom zdravom i normalnom agregatu to ne menja ništa u radu. Argumenti su na par linkova u par tema koje su već par puta bile prežvakane uzduž i popreko. Znači detaljna ispitivanja i testovi sa merenjima viskoziteta pre i posle upotrebe, a u laboratorijskim uslovima... al to sad nije tema, već čisto da navedemo koje ulje koristimo Slazem se sa Dexterom. Ja koristim Motul ili Castrol potpunu sintetiku.Tako da moj ljubimac ne pravi pitanje.Isto mislim da ne treba menjati svaki put marku ulja vec se odluciti za jednu i ako se dobro pokaze samo ga redovno menjati.
  5. Bocko

    VAM za dame

    Iskreno to je nesto sto me iskreno odusevi devojka na motoru.
  6. Kako da prepoznamo Rico profi od obicnog ? Sta pise na kljucu ?
  7. Rico smatram za najnizi rang alata sa kojim moze nesto da se radi,naravno postoji koliko hoces alata losijeg od njega. Alat je dosta krt ili tvrd nema doze uvijanja pa dolazi do pucanja vilastih i okastih kljuceva za gedore ne znam. Proxon mi je hvalio neki lik iz Ns-a koji ga i prodaje ako nekom treba broj tel. potrazicu imam negde upisan. Skidam kapu za dozivotnu garanciju na adekvatno koriscenje HAZET,GEDORA . . .ili dok ga neko ne pozajmi.
  8. Lepo zvuci. Bas drugaru treba dihtung glave za Suzanu 400 bandit.
  9. Evo sajta rockvillage.org Malo duze otvara ali sacekaj vredece.
  10. Prijatelju ja sam drug od onoga lika za regler,on se registrovao pre neki dan pod imenom ''ZEKO'' A pre nego da se registruje pisali smo od mene. U vilama je fabricko ulje . On je OK. kada se vozi po dobrom asvaltu,ali je neudoban kada je put los. Svestan sam ja da je to RR.Ali bih ga malo omeksao ako je to moguce zbog losih puteva.
  11. Od Beceja za Zrenjanin-Lazarevo -Sutjeska-Secanj-Boka-Konak-Hajducica-Velika Greda posle 2km na raskrsnici levo i tu si. Iz ZR kad izadjes za Lazarevo samo prati glavni put ima i putokaza.Od ZR do Ban.Sokolca ima 65km. Od Banatskog Sokolca za Bg. ides drugim putem Plandiste-Alibunar-Pancevo-Bg ima 90 km.
  12. U pravu si .Pogresno sam napisao. Sta mislite o manjem pritisku za pola bara.
  13. Preporuceno je da pr tocak bude na 2.9 bara,a zadnji na 2.5. Malo je pretvrd po neravnom putu [kakvi su uglavnom kod nas]. Na podesavanju amortizera sam ga omeksao koliko sam mogao,ali sam mislio da smanjim i pritisak u gumama za pola bara. Sta vi mislite? :o
  14. Sad sam se malo bolje informisao 24.08 u 20h. Corba, 25.08 oko 20h Van Gog
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja