Jump to content

Moto Zajednica

Žeki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Žeki

  • Rođendan 12.12.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sabac
  • Motocikl
    Keeway Outlook 150cc

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Žeki's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Ovde su jako rigorozni jer se u Sapcu svasta radilo. Sluzbenica je na kraju rekla da su svi papiri u redu ali joj treba orginal JCI na uvid tako da cekam da mi uvoznik dostavi orginal ali me vuku mesec dana.U sredu sam slobodan pa idem kod nacelnika pa cu videti sta ce biti.
  2. Da li moze sa kopiranom i overenom carinskom deklaracijom da se registruje nov skuter (uvezeno je 18 komada a carinjeni pojedinacno kako su prodavali dilerima i ovde u Sapcu traze mi orginal carinske a ja sam dobio overenu kopiji.Prodavnica koja je meni prodala skuter nema vise nikakvu drugu carincku osim te sto su meni dali). Sta dalje uraditi ako je neko imao takav problem.
  3. Pozdrav od mene posle pauze od godinu dana bez skutera. Igrom slucaja dodjoh povoljno do novog Outlooka 150cc ali modela 2012god.Pracen njegovim problemima sa pregrevanjem ja ga ipak uzeh nisam mogao da odbijem ponudu a vec mi je i potreban skuter za posao na kratke relacije i malo zujanje po gradu. Ja opet srecan nov skuter posle Kymca Super 8 sa kojim nisam imao nikakvih problema i kojeg i dalje vozi novi vlasnik preko godinu dana bez ijednog kvara.Isteram motorce na probnu voznju do vikendice nekih 6km od grada kad ono temperatura poce da zakiva u crveno pali se ventilator ali slabo skida temperaturu,malo stanem da se ohladi i stignem do placa.Nazovem Keeway objasnim sve oni mi daju broj servisa,ja pozovem broj decko ih ne servisira vise zatvoreno.Opet zovem Keeway javi se nihov serviser ljubazno i kaze da sam dospem antifriz i da ga upalim i ozracim. E, ovo ce pomoci i ostalima jre sam pronasao par gresaka na motoru oko hladjenja i njegovih creva. Posle rasturanja plastika vidim da mu je dodat jos jedan hladnjak sa donje strane i da ne bi trebalo da pregreva. Creva su obadva predugacka izlomljena i isprovlacena bez potrebe oko plastika,lepo uzmem skalper i skratim ih za nekih 5-6cm sa gornje i sa donje strane i ponovo ih vratim na mesto dotegnem selne jer su bile labave. Termostat otvara na 96C stepeni tako pise i na njemu,zamenjen kineski atifriz kojeg je bilo pola litre u sistemu sa Parflu G12 -135C razredjen na 1,5l destilovane vode jer mi je 1-1 bio gust za skuter a to je -45C.Punjenje hladnjaka i ozraka sistema sa 2l antifriza i naravno proba kako sada radi skuter. Posle ovog zahvata skuter prodisa,termostat pali kada predje malo preko polovine ali samo kad stoji u mestu u voznji mi nije palio i drzao je na pola konstantno. Trenutak kada se pali i kada se gasi vetilator. Toliko od mene za sada dok se ne razradi kako treba palo voznja na dalje.
  4. Sta prestavljaju oznake S,RS.
  5. Pozdrav. Potrebna mi je unformacija sta znace oznake na Malagutiju S,RS od 200cc.
  6. Za sad nemam nikakvih vibracija.
  7. Ja presao 300km, prosle nedelje tek okacio table.
  8. Kupujem monolock nosac Givi kofera od 35L.
  9. Dve godine vozio Liberti 125cc,od pre mesec dana Kymco Super 8 125cc.Za sada prezdovoljan.
  10. Pozdrav svima Ljudi planiram kupovinu dragstara ali nisam neki strucnjak za motore pa me zanima nasto obratiti posebno paznju pri kupovini i koja je realna cena strance 97-98 godiste
  11. Cao svima ja sam Zeljko Petric iz Sabca trenutno bez motora u najavi Yamaha dragstar 650cc
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja