Jump to content

Moto Zajednica

lakosta

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

lakosta's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Sve ste lepo rekli ali glavno niste. Kakav je sa tempereturom kada se nadje u gradskoj vrevi, posto je vazdusnjak?
  2. Mene isto interesuje V-Strom 650 ali nov. Da li je dobra opcija kupovina novog, novac nije problem. Da li je otklonjen problem sa kocnicama? Trenutno vozim Beverly 500ie, a pre njega Hondu Hornet 900.
  3. Evo i ja da se pohvalim malo , danas sam najzad posle toliko odlaganja polaganja polozio za A kategoriju. Malo je bilo cudno jer sam polagao na mojoj hondi hotnet 600cm3 i sreca jer je policajac bio raspolozen i gledao je samo zaustavnu na poligonu , osmicu sam poceo da vozim i kolko sam krenuo kaze policajac uredu je ajmo u grad . I pitam ja njega gde da vozim on kaze gde ti hoces , a instruktor mi kaze najkracu rutu koja je trajala 5 min voznje i udaljenost ni 1 km.I tako ja lagano prodjem , a jedino mi je zao za drugara koji je posle mene polagao i to stariji covek oko 50godina i koliko je krenuo na zaustavnu nije stao bas najbolje i obori ga ladno , ubedjivali ga instruktori da ga pusti ali policajac ni da cuje , vrati mu l.k i rece mu vidimo se za 15 dana , a zamislite samo nas dvojica smo bili na polaganju voznje , steta za njega. I samo da kazem da me je sve kostalo 15000 din.
  4. Ako imas pune 24 god. dobijas punu A kategoriju i mozes da vozis sve kubikaze..
  5. Pozdrav drustvo , evo i ja sa 33 godine prvi put polazem za A , a vozim B kategoriju vec skoro 15 godina , a i motor bez dozvole vozim skoro isto toliko ali posle vise upozorenja od strane policajaca da nece vise da me tolerisu jer znaju da nemam dozvolu resih da se okusam i ja . Polagacu kod drugara u autoskoli u jednom manjem mestu u okolini Pozarevca , malo ce biti problema jer moram polagati na mojoj hondi od 600cm3 jer autskola nema motor jbg . U ovoj skoli je za A kako oni kazu voznja samo formalnost skoro da se i nevozi , odradi se samo poligon i jedan krug oko poligona jer nema stalno kandidata za A kategoriju a , za B se ne polaze u tom mestu vec samo u gradu. Ko zna rece mi ovaj drugar instruktor da cu verovatno biti jedini za motor na polaganju i ko zna mozda jedini kandidat toga dana. Javicu vam za par dana kada odradim test kako sam prosao a kasnije i sa voznjom !
  6. Zanima me jakna ali je i meni ta sto prodajes velika.Ja sam 182cm 80 kg.Ako imas manju mozemo da zavrsimo posao!
  7. Vazi.Sto se tice zamene , menjao bih je za manju kacigu,jaknu ,cipele,ili vizir za hondu hornet,bilo sta od toga .Javi se pa da se dogovorimo.Kaciga mi inace stoji jer mi je velika!
  8. Prodajem ili menjam za M velicinu AGV k4 Eco-Gun Metal kacigu. Model za 2009. Kupljena u Italiji, u Srbiji je nema u prodaji... Tako da je verovatno jedna jedina. Velicina kacige XL za obim glave 61-62 Kaciga je od fiberglasa ACF (Advanced Composite Fibre) Dinamicka ventilacija ulaz od napred izlaz pozadi Unutrasnjost kacige se vadi i periva je. Ima anti-scratch i anti-fog polycarbonate Street 8 visor Pored stantardnog vizira koji se dobija uz kacigu imam i crni vizir Ima brzu kopcu Ima zastitu za nos, kao i windstoper za bradu Uz kacigu ide i originalna kutija kao i dzak i crni vizir Kaciga je nosena jako malo, 5 puta. Prodalem je ili menjam zato sto mi je velika inace kaciga je bez ogrebotine! CENA 160E Tel.064-2694002 Vlada
  9. Bilo bi dobro da mi das broj da se cujem sa njim oko servisa motora!
  10. Interesu je me da li ima neki dobar servis za motore u Pozarevcu i okolini , da je proveren?
  11. Super je ova hornijeva honda ali samo da je crna ili sivi i odmah bi je pazario!!!
  12. Interesuje me misljenje o hondi hornet 900 cm3 ,kakav je to motor i ko ga ima da da nekakva iskustva svoja a i dobro bi dosla preporuka ko ima da proda dobar i pouzdan do 2002-2003 godista.Znaci resio sam i kupujem ovu hondu ali pre nego sto se odlucim hocu malo da cujem savete i iskustva clanova foruma.Imam par ponuda koje sam nasao i znate kako svako hvali svoga konja!Nemam iskustva sto se tice kupovine vecih motora,najveci koji sam do sada vozio je 600cm3 ali mi se neizmerljivo svidja hornet ali 900cm3.Znaci kupujem sigurno ali pre toga sta vi kazete?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja