Jump to content

Moto Zajednica

dfast

Članovi
  • Broj tema i poruka

    493
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu dfast

  • Rođendan 01.12.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NL / Bgd
  • Motocikl
    Honda Vision

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dfast's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

445

Reputacija u zajednici

  1. Sva nova vozila imaju danas imaju dnevna svetla, ali je zanimljivo da motociki ne podlezu toj obavezi u EU.
  2. Dnevna svetla su ok jer su slabijeg intenziteta i ne ometaju. Obaveza kratikih svetala je izbacena u vecini evropskih zemalja jer ometaju procenu daljine sto je pogotovu vazno pri preticanju.
  3. VGA naar HDMI Adapter - 1080P - Inclusief audio | bol.com WWW.BOL.COM VGA naar HDMI Adapter - 1080P - Inclusief audio. Verander een VGA-signaal van een laptop op desktop in HDMI (USB-gevoedMet de VGA-naar-HDMI-adapter kunt... Ovako nesto bi trebalo da radi.
  4. Kad sam poceo s voznjom, terali smo tomose, jawe, ruske IŽ-ove...sva ta dvotaktna cuda koja su prilicno trosila svecice. Doduse i oni cetvorotaktni s kojim smo bili u dodiru , znali su da potrose ulja. Sve prilicno potroseno ili istroseno,a svecice se nisu bacale, jedostavno su se vozile dok je motor radio a da ne trokira. Danas elektronika kontrolise sve pa svecice znaju da potraju poprilicno. Mada ja po navici u malom kompleticu alata uvek nosim jednu svecicu (zlu netrebalo), da me ne ostavi negde u nedodjiji. Ko nije imao priliku da dozivi ne zna, ali jedan cilindar kada otkaze on pravi otpor preostalima i voznja na ravnom je jedva moguca do prvog iskljucenja ili parkinga ali obicno se to desi negde bogu iza nogu, Marfi valjda. Sto se tice oglasa, mislim da bi na buvljaku to moglo da se proda, tamo i polovne cesme idu, vodokotlici, bregaste, klipovi, karike...sve to ide i ima svoju klijentelu. Steta je da se baci, a i ja ih uostalom cuvam u rezervi.
  5. Jednom prilikom zaspah preko telefona, a on zvao sve redom iz imenika. Ne bi bio problem da nije bilo iza ponoci. Sutradan primih reakcije ljudi koje nazvah... rekoh mozda je i Sava zaspao :-)
  6. Bas mi je zao sto to cujem, uvek sam kupovao Modricina ulja. Nekako od svih domacih ulja su mi bili najdrazi , valjda zbog onih reklama tokom 80'. Pa i kasnije kad se HC i Magnum pojavio, prilicno dobra ulja za nase podneblje (za auto). Ipak ispada da je prodaja i maketing najvaznija stavka i svakom poslovanju. Steta...
  7. Ovo gore nema pojma, ovo su cene u NL pre Ukrajine. Trenutno su malo pale pa je Benzin na 2,23e za benzin, 2.11e je diesel na najjeftinijim pumpama. U NL drzava ne kontrolise cenu goriva, odlucili su da spuste akcize od ove nedelje i to je trenutna cena sa umanjenim akcizama.
  8. Ovo je iz 2013-te, ne znam gde sam napravio upload, na forum ili negde spolja. U svakom slucaju nemam to vise, mozda na nekom od externih diskova, ali treba da nadjem vremena da to pregeledam. Ako neko ima od clanova neka postavi link na forum.
  9. dfast

    Formula 1

    Gledam kalendar za 2022, 23 trke... sa nekih prosecnih 16 su digli na 23. Kvantitet da nadomesti kvalitet, ... nikad nije moglo. Nije ni cudo sto se Hamilton necka, ko ce da rmbaci celu godinu , nama se vremena ni za letnji odmor.
  10. Ja juce sipah 2,00 evra litar, bezolovni 95, sa 10% alkohola, najjeftiniji. Ne znam bas kolike su akcize... Koga interesuje da prati http://www.brandstof-zoeker.nl/images/brandstofzoeker-200.png Goedkoop tanken. Laagste dieselprijs en benzineprijs van Nederland. WWW.BRANDSTOF-ZOEKER.NL Vind goedkope benzine en goedkope diesel in Nederland. Laagste benzine- en dieselprijs van 15-02-2022.
  11. linkage su spone, raznorazne, neke izmedju ramena i amortizera , ili viljuske ... mogu da se kace preko kugle i preko caure.
  12. Moj auto je registrovan na 8 sedista (Fiat Ulysse) ali ih imam samo 5. Isto tako imam i fabricke krovne nosace koje sam skinuo da mi ne zvizde, koristim ih samo za skijanje. I nikad problem na tehnickom, to mu dodje kao dodatna oprema, moze ali ne mora i niko to ne gleda. Izgleda da je ovo kreirao isti umotvorac kao onaj koji je zahtevao skidanje fiksnih kuka od pre par godina.
  13. Sigurno je gledao pozadi, a dal su bili u vidnom polju ili je njegova procena bila da su dovoljno daleko, to je sada pitanje za vestaka. Ovako uopsteno svim tim vozacima je najmanja potreba da ulecu ispred bilo koga osim u situacijama kada je to prethodno najavljeno. Na primer, dat je migavac i ceka se da se ocisti traka, pa se prestraja, ali i tada ima onih koji ga natezu citav kilometar iza ne bi li proleteli. Ocekivano bi bilo da popuste ako vec vide da kamion ceka da se prestroji. To je vec pitanje neke vozacke kulture ili solidarnosti. Bitno je da su ostali citavi a sto se tice vozaca, sta ces, muka... A naslovi u medijima su jadni, mrvicu informacije a vec izvedeni zakljucak.
  14. Ma, kapiram da se safety direktori trke uzbude, ali kompletni mediji osuše paljbu... Nervira me malo taj trend, pre neki dan mi budala rece kako bi trebao sa se šišam ispod pazuha...
  15. Kolika panika oko raskopčavanja... kako stvari stoje neće čovek moći više ni na plažu raskopčan... gledam na twittery, odmah bi mu crnu zastavu dali.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja