Jump to content

Moto Zajednica

tep3a

Nosilac medalje zahvalnosti
  • Broj tema i poruka

    141
  • Pridružio se

Sve što je postavio član: tep3a

  1. Slučajno saznam da se moj nick ovde pojavio. Hvala @Rade koenig. Ali….Nemojte ljudi ko boga vas molim… budimo realni…. Drago je meni da sam nekome pomogao i obradovao (vrlo rado bi ja i više) ali to nije ni blizu onoga što neke kolege rade svakodnevno ovde na forumu i uživo. Tako da ako mene neko sluša neka bude kao što je već predloženo: @N.F.S. @abarth_maniac @Krokodilo
  2. @Rade koenig Drago mi je da si zadovoljan i da budem malko sebican, mnogo mi je drago da sam uspeo da pomognem. @N.F.S. me razume, mnogo puta je i on ucinio kolegama Iskreno verujem da bi mnogi od nas ucinili slicno da su u prilici. U zdravlju da se navozas sa ovimi kutijetinama na motoru !
  3. Ako ti odgovara ovo ja ću da kontaktiram prodavca. Verujem da ide sve u kompletu. e kako cemo to da doteramo do BGa i kada je neka druga priča.
  4. Jel ti treba mozda ovako nesto ? ② Honda cbr 1000f kofferset — Accessoires | Koffers en Tassen — 2dehands WWW.2DEHANDS.BE Kofferset goede staat voor honda cnr 1000 f.
  5. Goedemorgen, Svaka čast na uvodu. Biće uživanje sigurno. Neka padne i koja kap kiše ako će to da pomogne da Miller napravi dobar rezultat. Karte su svakako spremne za Haarbocht tribinu ... samo još ta nedelja da dodje.
  6. Nikad se ne zna, mozda se neka majka drogira kao i mi pa krene tim sasvim nenormalnim putem ... sa sve kolicima i decom. Sta znaju narkomani sta je savrseno parkiranje po nepisanim pravilima.
  7. Pogledaj malko neku fotku iznad pa ces mozda videti tragove pesackog prelaza ... ukoliko zelis da vidis.
  8. Argon sluzi generalno za zastitu svega tokom zavarivanja, ne samo volframa nego celog takozvanog "kupatila" tj. istopljenog metala, nesto slicno cemu sluzi i obloga na elektrodama. Zavar ne bi licio ni na sta u smislu da bi najverovatnije bio sav porozan (pun rupa) a volfram koliko bi se sjebao zavisi i od jacine struje. Svakako nije preporucljivo a ni izvodljivo da bi se smatralo zavarom. I molim vas ... pasulj, mleko i ostalo sto ide u zeludac se vari (dobro ajde mozda i jos nesto ) .... metal se zavaruje
  9. @Yanco Jel to treba da se kupi u Nemackoj ili je vec spremno pa samo da se potera? Nisam iz Nemacke ali mozda mogu da pomognem. Dolazim u SRB pocetkom Aprila pa ako to moze da se dotera do mene ili da ja narucim da stigne iz DE u B kod mene racunaj da si resio problem. Ako ti odgovara salji detalje na PP pa da vidimo sta mozemo da uradimo. Ima nas kojekude pa cemo se valjda organizovati.
  10. @Markone88 mislim da nije realno da za te novce nadjes SUV koji ti trazis a da bude u pribliznom stanju kao sto je tvoja Astra. Imao sam Toyotu RAV4 2005. godiste 2.0 D4D motor i sada imam Hondu CR-V 2.0 benzin 2012. god. i ne mogu da se uporede ta dva auta. Generacijski su nebo i zemlja, po velicni, udobnosti i velicini gepeka isto tako. Honda je ubija u svakom pogledu pa i u potrosnji. Hondu CRV ako nadjes krstenu nema sanse da bude jeftina (pogotvo ne u tom budzetu da bude model od 2007. do 2012. god.) a verujem da bi te ona poprilicno lepo sluzila. I pored svoje velicine lako se vozi po gradu. Vece brzine mnogo bolje podnosi od starijeg RAV4 a ni silazak sa asfalta joj nije problem. Naravno, ne tezak off ali za neki odlazak na pecanje na primer je sasvim upotrebljiva . Ne ocekuj da ce ti 2.0 benzin i jos automatik trositi ispod 11-12 litara u gradu. Pricekaj malo, sad ce prolece pa lagano na motor i izbaci sebi iz glave tu rabotu, bar na neko vreme .
  11. Za @drmilan_ i ostale koji prate biciklizam Ognjen Ilić naš učesnik u svetskom kupu.
  12. @antir3ality Ovo je neki Ducati a da me ubiješ ne bih znao koji model. To bi možda znao @Мали Ћаћа Koliko sam video na oznaci mislim da je iz 1971. godine. Motor se nalazi u jednoj firmi-aukcijskoj kući u mom komšiluku u Belgiji. Fotkao sam onako klinački kroz otvorena vrata, bilo mi bezveze da ulazim da fotkam samo. Imaju poprilicno klasičnih automobila koje prodaju. A auto koji se nazire mislim da je ova Alfa: The 1900C SuperSprint can be considered as the epitome of the 1900 model and the basis for all future aerodynamic Alfa Romeo coupés. WWW.MARREYT.COM This 854 limited, light-weight Alfa Romeo CSS resulted in a top speed of 190 km/h. Moreover, this particular Alfa-Romeo has a very well documented restauration.
  13. Harley da napravi putni enduro... ma hajte molim vas ...
  14. Samo da nije čuveni "rattle of death" kod tih bangavih motora (N12 oznaka kod minija i BMWa).
  15. @cezarpa I jedno i drugo. Probao smudja ali mutan Dunav i topao kao supa. Nista od ulova ali upisan dan na vodi.
  16. tep3a

    GIVI Maxia

    @Dex VFR ako nadješ negde u Italiji na potezu od Firence do Trsta javi da ti doteram to. Do nedelje bi trebalo da sam u PA.
  17. Rekao bih ja da ne napadas ti prvi zato se i iznenadih ... reko da nisi smrshao pa ti treba da se branish . Zamisli ne daj boze to sokocalo ti ogrebe suzanu ... skidaj bre to
  18. @N.F.S. razocarao si me sa ovime. Zar toliki covek i tako mirne naravi da nosi tu skalameriju sa sobom? Jesi li to raspario komplet sa bejzbolkom koja je ostala u kolima?
  19. @mick Cekaj bre, Da se nisi nasao uvredjen mozda zbog odgovora na tvoje pisanje sto je @zika56 boldovao ? Hoces da kazes da je vozac automobila duzan (u obavezi) da propusti motociklistu jer eto on moze da prodje? Od kada je to motor (ako nije policijski pod rotacijom) vozilo sa pravom prvenstva prolaza? Nemojte mesati gest dobre volje sa pravilima i propisima. Stvarno ne bi bilo lose da se neke kolege podsete i dodatno edukuju o pravilima i propisima u saobracaju, pre nego sto krenu u srljanje po drumu ili po forumu.
  20. Eh ... kad ne znaju za sta da ti nadju manu onda bar za masku ... Nego ja da pitam kakva je bila reakcija vlasnika dukatija kojeg si vasrksao . Da li je bio prezadovoljan kako bi i trebalo?
  21. Kakva golgota sa tim motorom. Glavu gore, vidaj rane a motor ce da se sredi kad tad.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja