Jump to content

Moto Zajednica

kobac50

Članovi
  • Broj tema i poruka

    82
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kobac50

  • Rođendan 06.01.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sombor
  • Motocikl
    Yamaha XT 2kf

Poslednji posetioci profila

1885 profile views

kobac50's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

36

Reputacija u zajednici

  1. Cestitam kolega, neka struju sreca posluzi, za ostalo je lako Kolege jel mozda neko zainteresovan za ove kofere i nosace: Original givi koferi i givi nosaci, original za 2kf model, za ostale XT-ove nisam siguran, ali verujem da bi se moglo napakovati.
  2. Bobina moze da se nabudzi od kineskih skutera...
  3. Imam ja u sjajnom stanju zadnji, ali moram proveriti koji je broj zuba, cini mi se da je standardni za xt-a. Ima li sta od ovoga? Kolega skini svecicu i vidi ima li varnice, kreni odatle da resavas problem.
  4. Pozdrav kolege, pozdrav za nove sektaše Cestitam Andreja puno kilometara i poderanih krampona @Sale_XT Trebalo bi da ga ima u svakoj bolje opremljenoj prodavnici alata. Nisam ga koristio, ali sam imao priliku da se uverim u njegovu ucinkovitost. Kolege ima li ko zadnji lančanik u ok stanju od 42-43 zuba, plaćam u vrednosti gajbe piva i malo vise ako je dobar.
  5. I ja sam kod mene napravio od te tvrde plastike, sluzi me vec dosta vremena, tako da mislim da je bolje napraviti od toga nego bacati pare na original.
  6. je li sa sitnim ili krupnim nutovima na izlaznoj osovini...ako su sitni nutovi kao kod mene mozes da biras od 15 ili 14 zuba u odlicnom stanju Ovaj lancanik je nakada bio na njemu, pa ako je isti onda mi odgovara vise od 15 zuba http://i290.photobucket.com/albums/ll263/kobac50/Fotografija-0247_zps4e4176c2.jpg
  7. Momci moze li me ko spasiti sa prednjim lancanikom, ovaj moj ostao bez zuba Naravno treba mi polovan nemora da bude u ok stanju samo da ima sve zube.
  8. Stavi od 5Ah, ako imas samo kurblu.
  9. @Biske @Andreja Sutra cu da okacim sliku mog lancanika, ako je taj tvoj u boljem stanju onda cu ga uzeti.
  10. Ima li neko prednji lancanik da proda ? Moze i polovan u dobrom stanju.
  11. Momci sve najbolje vam zelim
  12. Mislim da nemoze da stane klip za 660ccm-a, nema toliko mesa za busenje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja