Jump to content

Moto Zajednica

hammerlo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    137
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu hammerlo

  • Rođendan 19.10.1977.

Contact Methods

  • Website URL
    http://iron-horse-riders.blogspot.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Loznica
  • Motocikl
    Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001)

Poslednji posetioci profila

2632 profile views

hammerlo's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

42

Reputacija u zajednici

  1. Kupujem zadnji točak za BMW F650GS 2000-2007 17inča , može i samo glava točka, bez felne, žbica, lančanika i diska.
  2. Pozdrav, potrebne pločice ventila za F650GS 2001. 29mmx2.20 i 29mmx2.35. Ako neko zna gde se mogu nabaviti bio bih zahvalan. Hvala.
  3. Ajd da se i ja prijavim, posle duže vremena uzeo sam motorče za ovo leto, 2001. F 650 GS u prilično zapuštenom stanju, neće da pali bez gasa, svašta nešto nije kako treba, al će se opravi, već sam počeo rasturanje i da vidimo šta se tu zbiva . Pratim sve na forumu, uputstvo imam, ako zapne pitaću za pomoć, jedva čekam da provozam
  4. После дугог чекања, да се коцкице склопе, ове године ипак стижем, видимо се !!!
  5. E vala momci, svaka čast, nisam se skoro ovako dobro proveo čitajući neki putopis, Đubre stvarno imaš talenat za zajebanciju, pozdravi i ostatak ekipe !!!
  6. Вала Србијанац, ти кад кренеш на пут, другима крене вода на уста, све најбоље и срећан пут Вам желим !
  7. Nas cilj je da svi gosti koju budu dosli na nas prvi susret dodju i na naredne skupove koje cemo ako Bog da organizovati. Spremamo se da vas ugostimo sve kako treba i kako dolikuje pravim domacinima. Mi smo osnovani prosle godine i nas budzet je vrlo mali ( tj. i nemamo ga). Ne mozemo ni da bude ulaz besplatan a ni da bude skup pa smo se odlucili da ulaz kosta 5KM a za to svaki gost ce da dobije prigodan poklon i naravno sve sto ide uz skup ( pice, dorucak, rucak....) Nadam se da nas razumijete i da ova cijena ulaza ( ili kako ja volim da kazem pomoc klubu) nece odvratiti goste od nas. Svi ste dobro dosli a mi cemo se svim silama truditi da ostavimo veliki trag kod nasih gostiju i da ce druzenje trajati godinama. Cena ulaza je sasvim prihvatljiva, a posto je prvi skup i red je da se klub pomogne, pozdravljam komsije i zelim Vam puno skupova i godina trajanja
  8. Najbolji skup 2012. godine, siguran sam i ove, vidimo se prijatelji !
  9. Zbog visoke cene kartona, predlazem da za goste iz Srbije ulaz bude besplatan, ako se uopste i placa. Inace pozdravljam Drakija, ja cu svakako doci, pozz.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja