Jump to content

Moto Zajednica

Yoghi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Yoghi

  • Rođendan 11.12.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Yoghi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

52

Reputacija u zajednici

  1. Buraz, aj mi please poshalji na pp mob, da se chujemo, jer mozzda imash neke delove za rd04 koje bih kupio. Miki
  2. Ne znam odakle da pochnem. Dakle 'vako: Juche (chetvrtak 08.04) izmedju 12:00 i 13:00, cheshljajucci grad, nadjem se u lisichijem potoku, spust ka Pere Velimirovicca i u mikro sekundi krajichkom oka mi uleti u kadar. Kochi, skrecci i iza ugla prikaza se MOJA PAPRIKA kad nisam umro od srecce. Stanje: sve na svom mestu k'o i pre dekranja, osim brava, izdrobljenih naravno. Chovek presh'o 36 km i uredno je parkir'o u Milana Blagojevicca Shpanca 36 (prva paralelna iznad Pere V.), na trotoaru, ispred zgrade. Znachi, isti onaj od proshle godine shto se posluzzio Marencetovom i Mihajlovom Afrikom, a sve 3 su pronadjene u radijusu od jednog kilometra. Procheshljao sam bio: Miljakovac, Kanarevo Brdo, Cerak, Dorccol, kren'o na Labudovo brdo i tako zaglavim tu gde je vidoh i Bogu hvala nadjoh. Trenutno je na veshtachenju u 29-og. Posle podne je kupim i vozim, pa vas ljudi i kolege po tochkovima molim da se ne zaleccete u mene, da me skidate i sl. jer ccu to na njoj biti ja. P.S.1 Interesantan je i nachin na koji sam doshao do afrike. Naime ccale mi se pored ostalog bavi i bioenergijom, pa je viskom ishao saobraccajnom dozvolom po mapi Beograda, gde nas je navodio visak, a navodio nas je svuda kuda je lopina proshla na mojoj africi. Zashto bash tuda do labudovog brda, zato shto je visak pokazao tuda, a zashto bash do labudovog, zato shto je vrlo verovatno da je lopov upravo na labudu. Saznaccemo vishe kad ostvarimo fizichki kontakt sa motorom, jer nismo smeli da ga diramo zbog veshtachenja. P.S.2 Josh interesantnije je i to da me je 10tak puta zvao jedan isti private number iz hrvatske, koji me je navlachio da se pojavim preko grane, udjem u hrvatsku i izvrshimo primopredaju motora uz nadoknadu od 700 evara. Znachi prevara u pitanju (ja stojim pored mog motora, a ovaj me pita kad dolazim po moj motor). Ovo napominjem da se neko ne bi upec'o na foru, jer me je (poshto sam ga zajebavao sa soshku) navlachio i na bosnu. Ovu prichu o prevari proshirite dalje. A sad, poshtovani bikeri i ostali koji su uchestvovali u potrazi za mojim konjiccem i oni koji su mi bili podrshka i onima koji su saoseccali sa mojom agonijom svima vama zzelim da se od srca zahvalim, jer ste po ko zna koji put dokazali da u ovoj zemlji josh uvek postoje i dobre dushe. Vidimo se na asfaltu. Pozdrav.
  3. Afriku sam kupio juna proshle godine od Sashe sa zvezdare, uvoz CH, bila je na gm table. Mojsa je vecc obaveshten, kao i mnogi dobri ljudi. Obishao sam i kanarevo brdo i miljakovac, ali il sam ccorav, il je nema.
  4. Hvala vam ljudi, osećaj je ne poželeti nikom. Lanac nemam, imam sajlu, ali pošto zadnje dve godine nikad nisam imao problema ni sa transalpom ni sa afrikom, retko sam je vezivao, a i sajla je bila tanka sa čeličnim zglobovima pa se lako seče. Tripujem da je nisu odvezli, nego da su je odneli, jer je bila parkirana između stubova zgrade. Hvala vam, još jednom, svima.
  5. Noccas (utorak na sredu) izmedju 2.00 i 6.00 u Beogradu, ul. Kneginje Zorke 87 (bivsha Ivana Milutinovicca) na Vracharu, ukradena HONDA Africa Twin RD 04 750ccm '90-to godishte, reg. tablica BG 26-776, bele boje, sa crveno-plavim nalepnicama. Prepoznatljiv je po: zatamnjenom visokom viziru, belom crash baru, givi nosachi kofera, givi top case, mivv titanium izduv, od koga je nagoreo zadnji desni migavac. Motor je u (ili je bar bio u stanju kao chasha, presh'o 36000km, uvoz iz CH). Motor je bio zakljuchan, propisno parkiran, nikom smetao. Sluchaj je prijavljen policiji i vecc je raspisana poternica, a sada prijavljujem i vama poshtovane kolege po tochkovima i bio bih vam jako zahvalan ako biste obratili malo pazznje prilikom vozznje i javite mi bilo kakve informacije vezane za mog voljenog konjicca, kako bih i u buduccnosti vozio zajedno sa vama. Nalazachu - razume se NAGRADA . Unapred zahvalan MIKI 064/147-47-38, ili 011/2453-389, bivshi, a nadam se uskoro i ponovo afrikanac. Pozdrav.
  6. Sve u svemu ovim putem vas sve pozdravljam i zahvalim na toplim rechima dobrodoshlice :D
  7. Da, da sa mnom ;D Pozdrav i tebi i hvala na dobrodoshlici
  8. E da, shta znachi ovo "muva" kategorija? ???
  9. Hvala vam na dobrodoshlici
  10. Veliki pozdrav za sve bikere, od novog im kolege. Ja sam Miki, 33 god, Bgd, Vrachar i vozim belu Afriku RD 04 '90. Kupio je ima 5 meseci, presh'o oko 7000km, svuda i svukuda i vratio se zziv i zdrav. Vidjali ste me po gradu i shire i proshle godine na belom transalpu, pa rek'o da se i ja ubacim medj' vas, na nagovor mnogih bikera. Pa reko' kad je tako, neka bude tako i dobro ja vama doshao. Marka kolegu po bajku i komshiju upoznah pre oko 3 meseca i razmenili telefone na ulici, pa kad me je okren'o u subotu, ja pomislih super neka vozznja, kad ono... samo shto mi fon nije isp'o iz ruke. Jeb'ga Mare snimamo, pa ako budemo sreccnog oka, javljamo. Ti se drzzi, a ostaloj ekipi na forumu veliki Pozdrav:)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja