Jump to content

Moto Zajednica

goran c

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    BMW Dakar 650GS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

goran c's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

16

Reputacija u zajednici

  1. goran c

    Zumo 660

    ja jos uvek imam neke stare informacija da garminovi aparati umeju silno da pogrese. s obzirom da je od tih dana proslo dosta vremena, da li se nesto promenilo na tom polju? @rusic i mene zanima ovaj touratech set od 875e - nemacki VAT. Jel to umanjenje za 19% ili ne?
  2. place mi se! Hocu i ja ovakav!
  3. prijatelju, kada bi neiskusni ovde skupljali iskustvo, propala bi moto industrija. Ti emitujes sledecu poruku: oprez, po svaku cenu, pa i po cenu da prolazi zivot. ti si ocigledno "kabinetski tip" coveka i mislim da taj tip nikako nije za moto sedlo. sustina: neiskusni, bezite od ove teme. sve sto procitate u ovoj temi je opaka jeres! ovako se ne kupuje bajk!
  4. vladasu svaka cast. nego, znam da je svima srce uz sagmajstora, ali me zanima ko vam je simpaticniji Despres ili Coma? Ukoliko ne mirisete ovu dvojicu, ko je vas favorit?
  5. @dzolaja U potpunosti se slazem da je sve stvar ukusa i licnih afiniteta. doduse, i ja sam skoro 2 metra visok. Ipak, ne verujem da bi ovaj bajk mogao da "goni" neko ko je preterano nizak. pozdrav G.
  6. ukoliko je u dobrom stanju i ima barem nesto od opreme (top case, bocni...) ne bi trebao da ga das ispod 3500 eur. Pusti krizu i slicne fore. Mnogi kupci pokusavaju da stvari obescene. Ukoliko ti je hitno, to je apsolutno nepredvidivo. Onda ces ga dati i za 2500 eur. Pozdrav i budi strpljiv. Ukoliko ti treba bilo kakva pomoc ili savet za 650 gs, slobodno cimaj na pp
  7. @abdulah100k Delim misljenje. Velikog Gs-a sam imao, a ovu nakazu vozio cca 100km. Sasvim dovoljno da se oseti ogromna razlika. Ovo jedino da vozis kao zaposleni u Guzzi-ju, cisto zbog velikih rabata za zaposlene. Cini mi se da ga ni u tim okolnostima ne bih uzeo u obzir. G.
  8. mozda sam bio nejasan. vozim dakar 650. imam dilemu izmedju rukka gobi-ja i bmw r3pro. bmw je jednostavniji zbog bmw sizing-a koji je lako shvatljiv i primenjiv na sve bmw modele. retko ko moze da se zezne. kod rukke je skroz druga situacija. probao sam razlicite jakne (armas i kalahari) u istom broju. jedna mi odgovara, druga je premala. samim tim se plasim da narucim bilo sta od rukke.
  9. Ali , mislim da je postavljac teme pitao za Rukku , da mu ne kvarimo vise temu ? Ne kvarite temu. Inace, ja se upravo lomim izmedju R3Pro-a i Rukke. R3P je jednostavan pri narucivanju, a Rukka ne. Dakle, pratimo polemiku i lepo se druzimo
  10. licno nemam nista protiv bilo koga. lancia, druze, ne napadam nikoga, samo konstatujem cinjenicno stanje. ako sam te licno uvredio, ili si bilo sta negativno video u mom postu, evo, ja bih to da demantujem. nemam zelju da budem faktor razdora. svima zelim da nocas sanjaju kako ga legalno dizu na zadnjaka, u zutoj traci, a murija im skandira. pozdrav svima
  11. da li vam se cini da se ponovo ulazi u vrzino kolo oko aktivnosti i efikasnosti 'ovlascenih' za "nase dobro"? solo igraci bi sami da deluju, a pojedini koji to rade 'u ime svih nas' bi da budu jedini opunomoceni. obojici zelim uspesno (odvojeno) delovanje, iako mislim da ni jedan od ove dvojice nece apsolutno nista postici (i ja imam pravo na 'licne' izvore). nije ovo sredina koja ume organizovano da deluje. zato je logican zakljucak da svako pokusa. ko god da uspe, imace pravo da svojata uspehom.
  12. ...rekao bih logican sled stvari, tj tvojih sledecih poteza
  13. ili da otvoris novu temu, gde ces imati neku novu dilemu? nakon toga neko da otvori temu "kasa uzajamne pomoci". glupo da je ti otvoris.
  14. uzmi afriku, i zamisli situaciju da ces da je vozis dve sezone. nakon toga bi da je prodas. smem da se kladim da daleke 2012 za nju neces dobiti ni 500 eur. kad na gomilu stavis jos gorivo, stvar se dodatno razvija u korist TA. cini mi se da ce iskren i slican odgovor da ti daju svi srecnici koji su uspeli da se rese svojih afrika. oni nebi trebalo da su i dalje pristrasni. mozda je ST stvarno pametniji izbor. ona vec sad vredi max 500 eur. Dakle, 2 godine je ispred afrike.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja