Jump to content

Moto Zajednica

deki916R

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu deki916R

  • Rođendan 04.09.1988.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Zrenjanin
  • Motocikl
    CBR 600

Contact Methods

  • Skype
    deki916R

deki916R's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Po ovim dimenzijama bi se uklopio,ali me muci sto je moja jakna (isto dainese) br.54, a mala mi je. Samo malo je matorija i nije kozna (da budem iskren nisam siguran dal` je bas oridjidji).Jel kombinezon ima nekih ostecenja i tragova padanja? HVALA UNAPRED!!!
  2. Maske su sve jos uvek na prodaju.Ili kupujte ili dajte bocnu levu od F3
  3. Drago mi je sto toliko vozaca CBR-ova nisu imali probleme ili padove ali eto maske jos cekaju novog sofera.
  4. Evo livenih maski za F2 i neke trkacke za F3.Od livenih imam samo bocne,a od trkackih imam gornji deo i desni bocni. levi desni je u rinfuzu,ali pase orgialni deo maske. uz to ide i nosac maske koji malko kriv. Trkackom repu takodje fali leva strana ali mislim da se livenjem moze zakrpiti posto se veoma lako napravi kalup od levog bocnog repa F3-ojke posto je odradjen na isti oblik.Moze zajedno,moze odvojeno.....resio sam da ga teram ovako bez maski pa makar licio na Mad Max-a . Evo slika gde sam prislonio maske preko motora. preko postojeceg fara satova i slicno tako da maska stoji kao kod klasicnog motora sa originalnim maskama ali posto ovaj oglas dozvoljava smo jednu sliku ne mogu vam pokazati trkacki rep i tu bocnu trkacku masku. Pa eto ko ja zainteresovan nek se javi.
  5. Veliki pozdrav svim clanovima foruma.Ja sam Dejan i iz Zrenjanina sam.Posto ovaj Frum vodi glavnu rec oko motora da se predstavim i po tom pitanju.Trenutno moja "verna ljuba" je Honda CBR f2. (nista preterano ali mi se uvukla pod kozu).pre nje od zivahnijih motora imao sam Kawasaki Unitrack-a (ne prezaljeni dorat) i ZXR 400. Klasika sve je pocelo sa 14 god. sa apn-om 4,potom nafrizirani atx koji je morao da ide preko 100 km/h i da drugom dize ba tocak.naravno sav se pokrivio i morao je da nadje drugog gazdu. Bio je i jedan bez uspesni pokusaj bavljenja moto sportom(motocross-om) ali posto finansijska situacija nije dozvoljavala ostalo je samo divno secanje. Naravno pozajmljena je bila oprema,kao i motor,a i posto se trka odrzavala u Aleksandrovcu morao sam da se prisljamcim i za put. Ako nista drugo bar imam licencu AMSK Zrenjanin u novcanikud a se podsecam. Pa posto su mi se prsti umorili od kucanja ja vas vise nebi zadrzavao... A da!!! Da ne zaboravim! Da bi znali da ste pravi ljubimac i postovalac motocikala onda bi sigorno morali da obozavate DUCATI-ja. (naravno mala sala-svako ima pravo na svoj ukus zelje i slicno)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja