Jump to content

Moto Zajednica

Goran Jankovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Sve što je postavio član: Goran Jankovic

  1. za koji dan mi stize honda 1100xx pa bi voleo da cujem neko iskustvo.
  2. ako je tako: pocni da koristis enduro gume moras se poigrati prenosom,predlazem zadnji lancanik 2do3 zubca vise prednji 1 manje(ovim povecavas obrtni momenat malo smanjujes max brzinu) ako radis sa fabrickim felnama,ako uzmes zicane sigurno ces naici na druge dimenzije,pa samim tim moras se vise poigrati prenosom.
  3. franc kakav je bio sa potrosnjom,voznjapo zavojitim cestama me posebno zanima ,dali si vozio sa fabrickim gumama ili trkacim itd.unapred hvala,izvuci jos po neku informaciju od Bandita.
  4. sto se tice klipova kod ovg modela radi se o pos. kovanim klipovima od al.legure,koji imaju na sebi sloj nikl-fosfor-silicij-karbida.Ta prevlaka je poznata kao "SCEM"(Suzuki composite electrochemikal materijal)
  5. okrad u ovim testovima CB 500 je uzet kao "kontrola"(motor srednje zapremine i normalnih performansi).
  6. 2003.godine sam prvi put seo na sv 650s iz 99`tada sam video da motocikl ima opasno dobru GEOMETRIJU samo mali nedostatak snage. Savetujem svakog pogotovo nase nove bajkere da obavezno pre kupovine bajka provozaju motor,makar sednu na njega tada ce uociti koliko ce im motor lezati.Nemojte kupovati gledanjem.
  7. ima ga u nasem oglasniku sv1000s star par godina ali treba videti i to, malo mi cudne one njegove nalepnice.
  8. fazer? to je tezi motor.bajkeri ucio sam se na cetvorocilindrasima i to pozdravljam. twin mi se vise svidja cini mi se da su upravljiviji,laksi za voznju. glavni nedostatak moje bivse TDM-ke:malo je ipak bila velika za svakodnevnicu,za neki izlazak nabrzaka inace fenomenalan stroj trebalo joj jos malo snage i zivahnosti.
  9. HEJ,,nisam mislio na farbanje pljuc,pljuc. pa nije to bas mali motor po gabaritu
  10. PABLO malo me sad zbunjujes sa tim "navikavanjem" do skora sam vozio TDM-a850 iz 2000. motor sam prodao CRNOJ MRLJI-pozlatila mu se! razmisljam o kupovini NOVOG MOTORA,malo sam u dilemi mozda z750 cene su slicne ,malo je skuplji sv1000s k6 pozdrav!
  11. pozdrav drugari,u nameri sam da kupim ovo nikad ga nisam vozio,sedeo sam na njemu i cini mi se da bi legao ko pesnica na oko ;D ako je iko vozao nek mi napise nesto
  12. i sutra stize mnogooooo Negotinaca
  13. znate li nekog dobrog farbara ko moze da odradi motor ko iz fabrike,da odradi dobro prelaze sa vise boja napisite mi vasa iskustva pozdrav!
  14. pozdrav svima sto su nas posetili,posebno ----orlovima i naj dvojcu pri odlasku na drag-staru!!!
  15. izgubismo u pol.finalu na konopcu. PS ja sam bio onaj na celu sa majcom"Srbija"
  16. ako sa novim svecama radi dobro pa ubrzo pocne zezati onda ti smesa nije dobro podesena,ako si slucajno nesto radio na njemu neki TUNING ili sl.podesi karburatore
  17. tako je Vlado. Kada upalis motor na hladno odvrni poklopac hladnjaka,ako voda miruje u hladnjaku termostat moze biti ok,ako voda okrece na hladno onda definitivno termostat!! MOTORI NOVIJE GENERACIJE IMAJU VECU RADNU TEMP, procitaj zasto?
  18. POZDRAV! dolazimo nas 10-tak Negotinaca na zabavu.
  19. Goran Jankovic

    ATEST

    Najzli, kada se na bilo kom vozilu napravi atest ( povecanje odnosno smanjenje nosivosti, prepravka limuzine u verziju KABRIO,itd nije nikakvo krivicno delo baz zato ide na ATEST. molim te da moju temu"ATEST (smanjenje zapremine) otkljucas POZDRAV!
  20. neki momci su preko atesta smanivali zapreminu svojih motocikala(vaznost kod registracije). Zna li neko koja je sema?
  21. po meni kawa 500 definitivno bolja,cak i stari ltd 450 ozbiljnije izgleda! ono sto ti drug rece ima problem sa anlaserom iskustvo na virago 1100 sto se tice sistema za hladjenje kod kawe funkcionise besprekorno, viraga znaju siliti,vazdusar a i ne trpi bas maltretiranja. SLAG ODOZGO----KAWA jeuradjena bas u JENKI stilu sto vozaci castom-a posebno uvazavaju (kad razmislis nekad o prodaji). Zasto stari LTD 450 ima slicnu cenu kao virago 535?
  22. probaj kod onih sto rade alu stolariju,rade inox itd. samo im daj maketu kako zelis srecno!
  23. hteo sam da vidim sta nasim bajkerima vise odgovara od ovih"gromova" svabovi moto testovi me bas i ne odusevljavaju . znaju i SRBENDE DA VOZE!
  24. vozim TDM-a 850 "2000 po meni je stvarno idealan motor i za svakodnevnicu i za duzu turu kao iza silazak sa asfalta,u zavojima je besprekoran cini mi se da je to FUL paket turer+r+enduro.Cuo sam puno prica o Vstromu nikada ga nisam probao mozda je on bolji tragam za onim najidealniim.Varadero je besprekoran long turer ali prevelik za svakodnevnicu zasto ga cuvati samo za npr. ESPANA?
  25. zanima me realno gledanje bajkera koji su probali odnosno poduze provozali ove modele :?:
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja