Jump to content

Moto Zajednica

artic cat

Članovi
  • Broj tema i poruka

    63
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu artic cat

  • Rođendan 14.07.1967.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kolasin Montenegro
  • Motocikl
    africa twin rd04

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

artic cat's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Evo koliko je registracija u CG-afrika twin 1990g.255 eura +zeleni karton=275e.pozdrav iz Kolasina
  2. Lijep putopis i puno srece,pozdrav iz Kolasina -Crna Gora.
  3. Trebam Joskin broj,istopio mi se regler na Afriku,hvala i pozdrav iz Crne Gore.
  4. Kako znate kad se trebaju ventili stelovati.Je li po kilometrazi ili ...
  5. Sta mislite,kada je motor hladan,rd 04 750cc,radi mirno na oko 1400-1500 obrtaja.Vuce ravnomjerno i cini se sve ok.Ali poslije voznje od recimo pola sata i vise kada se zagrije pocinje da dize obrtaje i kao da slabije poteze.Ide ler na 1800-2000 i nekako ne radi ravnomjerno.U voznji kazaljka temperature stoji na pola i i kada je vruc dan prelazi polovinu..Da li da cistim karburatore ili ima jos nesto da se odradi.Mijenjao sam svjecice a potrosnja je od 5 do 6 litara.Najvise mi smeta to sto mi vuca polako slabi,hvala i pozdrav.
  6. Joskin regler me sluzio nekih sest sezona i juce kaput.Odem do majstora i kaze crkao greacov spoj,ako sam dobro zapamtio i to oba.Poslije nekoliko sati rada zalemio je cak 8 dioda koje ce po njemu da peglaju napon.Izmjerili smo punjenje i sada je 13.5 i kaze da je to ok.Baterija mi se brzo pripunila.Sad me zanima cime bi premazao sve one lemove na regleru da bi ih zastitio od vode.Da li je napon punjenja ok i da li regler mora biti uvijek toliko vruc da se skoro ne moze ruka na njemu drzati.Plasim se sad da li da krenem na duzi put.Pozdrav iz Crne Gore.
  7. Motor je bajka.Kazi mi je li ova Afrika na prodaju i da je dajes 6000e.
  8. Ista priča. Platio 13000 dinara i danas odem po dozvolu. Dala mi nalepnicu i novu kopiju a dozvola ostala da se prepravi taj odnos snage i mase...Prethodna izdata pre 3 godine. Znači očekuje me radost u vidu novca dodatnog zbog njihove greške. Drugari bajker-citam koliko placate registraciju i zaista je puno,ali ako vam je za utjehu ja u CG za Afriku 1990g placam 255 eura.E sad preracunajte koliko je to u dinarima i kakva je to tek pljacka.Pozdrav.
  9. Afrikanci trebam savjet---razmisljam na rd 04 da zamijenim auspuh.Da se razumijemo,potpuno je zdrav i fabricki je.Ali mi pomalo smeta sto je toliko tih uostalom kao i na svakoj Africi.E sad me interesuje vase misljenje sta staviti.Da se uklopi da ne poveca potrosnju a da se jece cuje.Pozdrav iz Crne Gore.
  10. Hvala prijatelji bajkeri,i jos jedno pitanje.Moj filter vazduha je naizgled cist a mijenjao bih ga jer je vec na motoru pet godina.Kako procjenjujete kada je za zamjenu.
  11. Dajte mi adresu dje da kupim filter vazduha za hondu afriku rd 04 a vidim na netu da je isti kao i za transalpa,hvala i pozdrav iz CG.
  12. Dajte mi adresu dje da kupim filter vazduha za hondu afriku rd 04 a vidim na netu da je isti kao i za transalpa,hvala i pozdrav iz CG.
  13. Koliko kosta i gdje ima kupiti filter vazduha za rd04 hvala i pozdrav.
  14. Ne mogu da vjerujem koliko povoljnije registrujete motore nego kod nas u CG.Moja Afrika 90g.registracija je 253eura i 20eura zeleni karton =273.Tako ako mislite da je vama skupo sjetite se nas hahaha.Pozdrav iz Crne Gore.
  15. Ko ce mi reci dje da kupim lezajeve viljuske za rd04.Trazio sam u Astrid Vozdovac i prije desetak dana prodali zadnje a nece skoro nabavljati.Hvala i pozdrav svima iz Crne Gore.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja