Jump to content

Moto Zajednica

tomicad

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

tomicad's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1.  

     

     

     

     

     

     

  2. Tomice. dolazimo iz Munchena ja i petkov da visimo Bajcetinu. nabavi nam karte.. hahahah

  3. Jel idemo sutra da vidimo motor???

  4. Naso sam te Tomice, matori Bajkeru. Kako si mi...

  5. bravo majstori!!! motor ti je super! ista boja kao moj beverly!!! ;)
  6. rado bih isao sa vama, ali zena mi je debelo zagazila u deveti mesec trudnoce tako da nisam siguran da cu moci! a Vi, prijatelji, uzivajte kad ne mogu Ja!!!
  7. takodje mislim da je voznja uspella. nadam se da ce nas biti sve vise,poydrav za easy riders-a. doci cemo i mi tamo, i bez poziva!!! daj bar nekusliku!!!
  8. ja sam planirao tu turu, otvorio sam i tu temu na ovom sajtu,ali sam izvisio, imam i svoju kucu u opatiji, 15km od rijeke, i rado bih isao sa tobom,ali u to vreme treba da mi se porodi supruga, termin je 12. avgust tako da od toga nema nista za sada. a ja koliko znam treba medjunarodna dozvola, ja sam je uvek imao kod sebe jer nisam hteo nista da rizikujem.
  9. ja se u potpunosti slazem sa ovom drugim pedlogom, i sto se satnice tice i sto se rute tice. za pocetak, naravno. ajde da vidimo sada koliko imamo zainteresovanih?
  10. ja bih nesto da predlozim, nije bitno da li ce se usvojiti, ali postobi to bila prva zajednicka voznj, mislim da to ne bude nesto tako daleko, jer niti se poznajemo, niti znamo da li ce sve to da funkcionise, kako ko vozi, da li se neko manijaci, da vidimo ko ce kakvim motorom da se doveze... jer kako smo na pocetku teme rekli od 125cm3 pa navise, a mislim da bovansko jezero za 125 je malo daleko, zar ne?
  11. mozemo i od BAHUSA do ODISEYA, ima tu nekih 70-80metara, a? ponesite opremu obavezno!!! ;D
  12. tu sam i ja! u subotu idem na koncert R. Stones-e, ali ujutru sam spreman za voznju. da se dogovorimo samo kad i gde da se okupimo i gde idemo. predlazem i da konacan dogovor bude u subotu pre podne napr do 14h, naravno da uzmemo u obzir vremensku prognozu za taj dan. imate neki predlog?
  13. ja sam odavno planirao tu rutu (otvorio sam i tu temu na forumu) ali sam očigledno ove godine izvisio, prijatelj koji je trebao da krene samnom mi je otkazao. ja sam išao 10-ak puta tuda u zadnjih 2-3 godine(automobilom, sa kg tablicama) i nisam imao nikakvih problema, tj nijedan jedini problem. šta da ti kažem sem BLAGO TEBI! nisam siguran samo za te slapove krke, koliko ja znam to je u dalmaciji, a ja bih nju ipak za sada izbegao,bar još neko vreme. to je samo moje mišljenje, bio sam prošle godine u Zadru, nisam imao problema ali... Možda umesto toga Plitvička jezera? IĆI ĆU I JA JEDNOG DANA!!!
  14. kako vidim moraćemo da prijavimo vožnju MUP-u :) , i da nam obezbede pratnju
  15. ok. pošto je ova tema počela kao "kragujevčani" predlažem da to bude u nedelju 15.jula 2007 da se nadjemo negde u gradu KG i posle upoznavanja krenemo u vožnju( sem u slučaju lošeg vremena). to bi bio prvi skup a kasnije ne mora uopšte da bude vezan za kg. ako neko ima neki predlog destinacije neka predloži. mislim da je najbolje da svi dogovori idu preko foruma, javno, da može svako da se priključi ko je voljan, ali zbog toga bi i trebalo temu održati u životu pa makar i ništa ne bilo od tog skupa, do nekog sledećeg pokušaja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja