Jump to content

Moto Zajednica

Aćimo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1531
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Aćimo

  1. Mislim da imam. Pogledacu posle praznika pa ti javljam.
  2. Tu sam te cekao debejko ljubi te brat. Taj vid izazova se nikako ne izbegava. Aj cik ako smes da organizujemo neki rostilj opet ,makar na xross-u. Ako se ne varam, prosle godine si izgubio.
  3. Andreja, ove sezone to cUo da promenis u viDo!
  4. Sama cinjenica da ti vozis ST a ja AT govori da se u temi jos uvek ne moze doneti zakljucak, Borimo se do poslednjeg primerka, a u to ime te pozivam na sva off road druzenja ne bi li sto pre zatvorili debatu.
  5. E ako je to istina Vlade sto zboris, ondak je ST bratija u opasnom maleru. Taj je ko stenica kad nesto naumi, a tek kad mu uspe, qq i lele.
  6. Evo predloga za ove sto se snebivaju iza tastature. Popsy i ja idemo sledeci vikend u Smederevo. Pada nam vocni dan, a duhovno se smirimo uz nadasve opustajuce dimove svetog drveta bukve iz pusnice. Ko zeli da vidi motor, cuje, proba, moze se upisati na spisak u ovoj temi. Pozurite, mesta su numerisana i ogranicena. Kapacitet furgona na kombiju je 42 migranata, mrsavih, kapiram da je 20-tak nasih puna kapa. Prevoz je free, krecemo iz Beograda u subotu ranom zorom oko podne. Povratak kad nam se svi izvozaju.
  7. Kakve veze ima dal su od skoro ili od pre pet godina? To je isti motor koji je sagoreo dva agregata, tri rama i pet setova plastika... Ajde pa nek ti je sa srecom prodaja. Sta se mota po glavi za naredni?
  8. Necu ja nista da kazem, cinjenice govore same za sebe, a i vlasnici. Gresis decko da sam vozio ST, al da su me usvojili tenerasi to priznajem. Vladimire, Vlado, nemo se vadis na boles, znas da te postujem, ne bi ja na tebe nikad.
  9. Snaga svih tenera prilikom utovara u kombi mi nije igrala nikakvu ulogu, tako daaaa...
  10. Evo da ne lupas glavu oko trazenja dela. http://www.polovniautomobili.com/motori/8862736/honda-africa-twin-rd04
  11. Lepo ti napisah al ti neces da citas.
  12. Da ti nije zapuse odusak rezervoara? Meni re radilo posao bez obzira na teren. Mada, drago mi je da si nadomak resenja i srecan put.
  13. Aćimo

    Yamaha TZR 125

    Uf, ovaj model i ja posedujem. Ako si je vozio kako treba onda je moguce.
  14. Sipao dizel, eto sta je uradio.
  15. Kako si krenuo biće da taj model ništa ne valja, oborićeš mu cenu na tržištu i ja ostajem bez stana u zameni za koju godinu. Kuš tamo, sve to ok, idi se vozi negde.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja