Jump to content

Moto Zajednica

vanjus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    87
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: vanjus

  1. Vetropiri? Nikakvo slavlje za 100 stranu? EEEE... Čestitam svima! Ja sam se nažalost krajem prošle sezone oprostio od mog freewind-a, kupio ga je dobar drugar, tako da mi nije žao. Još će taj da se lepo navoza! Šteta što smo razbacani svuda pa nikad nismo uspeli da se skupimo (bar ja nisam bio.. ) Pozdrav svima, pamet u glavu i uživajte u vožnji!
  2. ja sam preko ovog sajta u povratku iz Grcke rezervisao i super nam je bilo, na bookingu su bile jace cene od ovoga, mada mozes i na licu mesta naci gomilu w w w. a i r b n b . c o m / s / o h r i d ? g u e s t s = 2 konkretno kod Vladimira i Nade smo bili. prezadovoljni njima i smestajem, na prc od starog grada i setalista, ima i parking blizu
  3. vanjus

    Asus NetBook

    Daj neki broj telefona za dogovor, jes zanimljivo, samo jedno pitanje - ne vidim u specifikaciji - da li ima HDMI izlaz (ili bilo kakav?)
  4. Kaciga prodata,hvala svim zainteresovanima, može lock!
  5. Jet kacigu iz naslova, kupljenu pre 2 dana sa oglasa. Ženi ne odgovara veličina, pa je prodajem za 3500 din. (koliko smo je i platili) Veličina je 57-58 cm ili "M" Ova nije ni nošena, prethodni vlasnik je prodao zbog prelaska na veći motor. Nova je oko 4300 din, izvinjavam se što nemam drugu sliku trenutno osim ove: 062/272-475 - Vanja - Novi Sad
  6. gde ima da se kupi u NS pesak za peskiranje džak mi treba

    1. Prikaži prethodne komentare  2 more
    2. cormoran

      cormoran

      uzmi obican pesak pa ga prosej kroz mrezicu za komarce,ja tako radim

    3. Marko NS

      Marko NS

      Običan pesak nije dovoljno čvrst, za peskarenje se koristi isključivo kvarcni... Koja količina ti treba? I šta radiš ako nije tajna ;)

    4. vanjus

      vanjus

      to za čvrstoću sam ustanovio sam, zato i tražim kvarcni, ma dosta džak od 50kg. Par auspuha, felne itd...

  7. Hvala svima na odgovorima. Tomos koji smo hteli je i tako prodat, pa smo našli piaggio free-ja u dosta dobrom stanju. Dobro prošli. Žena zadovoljna. Može zatvaranje teme POzzz!!!
  8. Jeste tako, man from the very heart of southern Banat - lepo izgleda (aj dobro stvar ukusa) taj funsport, znam da je "zoljica" kako smo je zvali mi kao klinci, igranje na sigurnu kartu i možda je kvalitetnije odrađena, ali ne verujem da je ovo baš toliki krš? ili jeste? Šta tu uostalom može da se shebe? Meni izgleda to sve vrlo jednostavne izrade. Sećam se automatika, staviš dve svećice i ključ ispod sedišta, bočicu ulja i možeš na kraj sveta
  9. Hvala Alekre, dobar info. Znam da ništa više ne prave kao nekad. Još neko? Bar da ga je provozao/video/čuo kako radi. Ajmo scooteristi.. Da ne pripada ovo na neki drugi podforum?
  10. Dobro veče dobri ljudi Zanima me da li neko ima iskustva sa ovim tomosovim modelom iz naslova teme? Ženi se svideo, a ovo vreme pakleno ju je nateralo da razmišlja u "našem" pravcu, a meni je u suštini dopizdelo da je vozikam tamo-vamo (prvenstveno mislim na posao i sa istog) a i bilo bi lepo imati jednog prdavca u kući koji malo troši. E sad, ja sam krenuo u moto svet davno sa tomosovim automatikom, pretpostavljam (i nadam se) da je ovo nešto slično, ali me ipak zanima konkretno ovaj model. Koristila bi ga prventstveno na odlaske na posao (5-6km "otvorenog" puta, i oko 7-8km gradske vožnje) Ovo su mu neke tehničke karakteristike, ali knjiga je knjiga, a dupe na sedištu i šrafciger i ključ 13 u ruci su druga priča. Kategorija: Sport Radna zapremina (cm3): 49 Snaga: 1,7 KW Karakteristike: Tip motora: 2-taktni Hlađenje motora: Vazdušno Startovanje: Mehaničko ("Kick") Transmisija: Automatski menjač sa dve brzine Rezervoar: 3,5 litra Prednja kočnica : 105mm doboš Zadnja kočnica: 105mm doboš Prednji pneumatik: 2,5-16" Zadnji pneumatik: 2,5-16" Dužina: - 1695 mm Visina sedišta : - 800 mm Boje: Bela, Plava, Narandžasta, Srebrna,Crna Težina: 55 kg Potrošnja: 1,8l / 100km Ako neko ima iskustva sa konkretnim modelom bio bi mu zahvalan da napiše koji red o svojim utiscima
  11. Mladene u sektu! Dobro nas našao
  12. Pa i džepu mi više odgovara prohrom nije neka razlika u ceni, ali s obzirom da se treba i "obuti" za sezonu - tesan budžet, a sve sam bliži tome da ostavim fabrički auspuh, eventualno ga malo ispoliram, a uzmem kvalitetnije gume (što je ipak mnoooogo bitnije) ...ako se nekad nađemo na onom pivu, ja častim jednu turu za ovu fotku! a što se tiče tog šrafa, heben je baš, stvarno treba kao na slici, meni su svojevremeno skrenuli pažnju (na sreću)
  13. Ništa, uhakovao sam ženin FB , pa sam video sve što me zanima vezano za Roberta i auspuhe, hvala svima! A smo me još zanima da li ima neke bitne razlike "u hardveru" između karbona i prohroma, ili su samo vizuelno različiti?
  14. Koliko tražiš za komplet, može neki broj telefona?
  15. Znače! Hvala! To je karbon oval jel tako? Jel ima neka prohrom - oval?
  16. jes zato mi trebao logo, mada sam ludovao nešto sa photoshopom i imao ideju da farbam plastike, ali finansije ću da preusmerim ipak na auspuh (o tome kasnije) Super je stvarno, sve preporuke za Dekija BOBANA!! pa ja sam skroz lud .. sad sam skontao nije Deki nego Boban, stalno ih brkam (nekad su zajedno radili) a još tad sam počeo priču sa njima o sedištu BOBAN ZEMUN je radio sedište - a izašlo je malo manje od zelene obožavane nam novčanice buduće domaće valute nego... ima li ko slike sa FB naloga roberta ade freewindovog izduva što je radio, da turi ovde, pa da mu pošaljem na mail šta hoću (ja nemam FB i mrz.. aj neću sad o tome) Sve u svemu ako neko može da zalepi ovde slike izduva, bio bih mu zahvalan (a i ako neko ima na svom vetropiru - nek podeli) Takođe, ako neko ima volje/želje/vremena/sredstava, zakazao sam za sledeću subotu (17.Marta) kod Roberta preradu izduva, pa ko hoće možemo zaedno. The Weather Channel kaže da će biti 13 C (meni dovoljno) Aj sad dosta sam s*ao - šaljte slike! i 'fala unapred!
  17. E .. koja razlika, kao drugi motor da vozim, ne klizim napred nazad, malo je šire (pa udobnije) i nekako bolje "osetim" motor, ma strava! Kod tvog komšije Dekija rađeno i vredi svaki dinar!
  18. E pa "dobro jutro" svim medvedima, lepo vas videti probuđene, sve vas pozdravljam, Nemanja, drago mi je što ćemo piti pivce negde kad se sastavimo, a evo i ja da se zapljunem sa nastavkom sezone (nije ni da sam nešto prekidao vožnju..al ajde) - ovog puta sa povećanim komforom (slike govore više od 100 reči): i malo test vožnje : By vanjans975 at 2012-03-05
  19. Ja sam pristrasan, neću da glasam a i ne bih da pričam o Hondi kad ju nisam vozio-imao-probao-ma ni video uživo Jedino što znam a to je da odnosu na uložene pare dobijaš odličan motor koji ti neće brzo dosaditi
  20. Vidi .. za taj konkretan motor koji si linkovao, nemam pojma, lepo izgleda na slikama, cena je korektna, a uvek vodiš nekog majstora sa sobom ili bar nekog iskusnog bajkera ko se razume u mexaniku, pa gledaš : A sad to što ima jedan cilindar i da se pregreva ti potpisujem da je totalno nebitno. Jeste,ima jedan cilindar, malo više "trese" ali u odnosu na ostale jednocilindraše uopšte nema mnogo vibracija, malo dok se ne navikneš.. traži malo veće obrtaje za mirniji rad i to je to. Sa druge strane jevtinije ti je održavanje, a što se tiče pregrevanja, ja to nisam "doživeo" do sad. Npr. do Čačka sam prošle godine u cugu iz Novog Sada išao na +35oC bez ikakvih problema kad sam stao na pumpu mašina ništa nije bila "ugrejanija" nego kad ideš 10-15km. Pogledaj još dva freewinda koja prodaju članovi iz ove "sekte" jedan je Nemanjin, on je iz Zemuna a drugi Muljazov iz Ivanjice
  21. Bravo Majstore!

    1. vanjus

      vanjus

      Đoković - Marej 6:3, 3:6, 6:7, 6:1, 7:5!

    2. nikolapegaso

      nikolapegaso

      jedan deo gotov za danas, jos veterpolo i rukomet...uh...

    3. Sava1

      Sava1

      Sve to kul samo ne znam sta mi svi imamo od toga hahahah

  22. Ima li neko logo freewind-a u vektorima možda, ako ima nek podeli Ovaj sam napravio od jedne fotke, (eve slika dole ako nekom zatreba) i završiće mi posao trenutno, ali bi mi još bolji bio u krivama ako neko ima Pozdrav!
  23. Navijam za pivo! Ako niste već negde pogledali Moto Aventura, novembro/2010 - 14.000 km Carretera Austral (completa); Ruta 40; Torres del Paine; Ushuaia/Puerto Williams. Suzuki XF650, 2003.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja