Jump to content

Moto Zajednica

piaggio80

Članovi
  • Broj tema i poruka

    23
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu piaggio80

  • Rođendan 25.01.1988.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Aprilia Sport city 200

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

piaggio80's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

30

Reputacija u zajednici

  1. Probaj da sipaš 2-3 ml.goriva u cilindar tj skines svećicu i sipaš. Ovako bi trebao da sastavi i upali. Moguće je da ako si otvarao karburator negde ulazi falš vazduh npr crevo, dihtung gumica...proveri ispravnost slavine za gorivo. Nadam se da nisi raštelovao šrafove za smešu. Može biti zbog loše membrane ako je tvoj karb ima...
  2. Добродошао колега
  3. Добродошла, Нешто лепо да одговара твојој висини
  4. Dobrodošao Igore. Baš je lep primerak
  5. Добродошао колега, Одлично, аутоматик и мануал.
  6. Dobrodošao kolega, Isto sam dobio i ja probnu za A iako imam za B i C. Po njihovim rečima, probni staž od dve godine mora da se odradi bez obzira na ranije kategorije. Ako bih sada hteo npr E kategoriju, onda probna nije potrebna. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Dobrodošao, Neka si upisao i ja sam položio sa 33 punu A kategoriju. Na forumu ima iskusnih kolega koji će podeliti savete.
  8. Meni se isto desilo na nekom kinezu tj prošla je vlaga je do cdi. Imao sam sreće jer se samo od sebe osušilo. Generalno treba izbegavati preveliko kvašenje samog dela gde je svećica i elektronika, instrument tabla... Ako su ti pristupačni konektori, vidi da nisu slučajno vlažni kao i kabal za svecicu.
  9. Добродошао Добар одабир машине
  10. Jednom sam vozio po Vojvodjanskoj ravnici, baš sa naletima vetra i mogu da ti kažem da uopšte nije lep osećaj kada duva konstantno. Mene je u dva navrata izgurao ka razdelnoj liniji. Na Apriliji sam imao najveći vizir i Tucano navlaku za motor. Dobar je najveći vizir ali samo da nema baš jakog vetra. Inače odličan je za svaki dan.
  11. Mislim da je deo poruke trebao da ode u predstavljanje Pitaj kolegu @Satelis da ti reši problem. Mislim da je blizu tebe.
  12. Verovatno je pogrešio kolega. Što se tiče protoka goriva znam da SF3 jedino ima vakumsku pumpu. Što se tiče elektronike jedino ima električnu uljnu pumpu.
  13. Dobro je da si rešio Ako nekada zatreba blokator klipa a nemaš od koga da pozajmiš ili kupiš on može da se napravi od stare svećice. Evo slike sa neta.
  14. Kako je rekao kolega, sve ispod 6 bara za 2t mašinu je slaba kompresija.
  15. Dobrodošao, Samo da nam se vreme prolepsa i
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja