Jump to content

Moto Zajednica

barnie

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Hrvatsko zagorje

barnie's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Vozi prijatelju beskrajnim nebeskim cestama... iskrena sućut obitelji i prijateljima.. R.I.P.
  2. Strašno.. nadam se da će se oporaviti
  3. Zima nije bila tako strašna za vožnju..nekih -5 ali već mi dojadilo svako jutro navlačenje slojeva i slojeva na sebe. I napokon proljeće..sve super..vrijeme ko iz snova..2-3 tjedna vručine i onda jedan petak,sasula se prva kiša. Znam, masnoća na cesti, treba paziti.Vračam se s posla..lagano. Prođem nekih 20-tak km..zavoja ko u priči, vozim u drugoj, oko 60 km/h i na ulazu u svoje mjesto pred zadnji zavoj otpustim lagano gas..kočnice nisam ni takla,nisam trznula..ništa,odjednom me kao sasjeklo, udaram u asfalt..nizbrdica..pljusak,motor klizi..auti staju. Ne mogu se dignuti, brinulo me samo da motor ne odskliže niz cestu..Prošlo je tri tjedna, ja sam još na bolovanju, motor je srećom popravljen a ja još kontam zašto sam pala jer mi nije jasno:Prolazim tim putem svaki dan 60km, na posao i natrag,cijelu zimu..po mrazu i kiši..i nije mi jasno.Ubijam se od kontanja..Frendovi mi kažu da nema smisla razbijati glavu jer je masnoća bila u pitanju i tu nije bilo pomoći. Imala sam sreće..još samo da se oslobodim blokade u glavi..danas sam ga prvi puta zapalila ..sutra ću prvi puta sjest nakon pada..valjda ću biti ok..
  4. 2:quasaar Bitno je da si imao sreæu u nesreæi i da je sve prošlo nazadnje dobro, da si živ i zdrav.. Baš sam èitala post i vidim da vozimo otprilike isto..godinu i pol, samo ne znam da li bih imala hrabrosti odvažiti se na tako dugu rutu..tebi svaka èast! p.s. koliko vam je trebalo vremenski da stignete(uz pauze)do Zagreba?
  5. Hvala svima na dobrodošlici..bio je vikend, motosusret u Klanjcu i naravno puno, puno sunca tako da nisam stigla a ni imala volje za tipkovnicu ... Svim bajkerima i motoristima još jednom veliki pozdrav :fcab:
  6. Ja sam barnie iz Hrvatskog zagorja.Vozim malog choppera Honda rebell 125,ne volim filozofiranja o velikim ili malim bajkerima , jednostavno vozim motor i uživam u vožnji. Drago mi je da sam i ovdje,svima veliki pozdrav iz zagorja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja