Jump to content

Moto Zajednica

Saler

Članovi
  • Broj tema i poruka

    624
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Saler

  1. Moto klub Čivija ove godine slavi 20 godina postojanja. I ove godine pravimo moto skup na Šabačkom hipodromu. Povodom jubileja 20 godina postojanja moto kluba ulaz za sve bajkere biće besplatan. Obezbeđen kamp u hladu, u petak večera za bajkere, subotnji ručak i u nedelju doručak. Dođite da zajedno proslavimo jubilej.
  2. Moto klub Čivija ove godine slavi 20 godina postojanja. I ove godine pravimo moto skup na Šabačkom hipodromu. Povodom jubileja 20 godina postojanja moto kluba ulaz za sve bajkere biće besplatan. Obezbeđen kamp u hladu, u petak večera za bajkere, subotnji ručak i u nedelju doručak. Dođite da zajedno proslavimo jubilej.
  3. Hvala Dane. Proveli smo sa tobom mnogo lepog vremena u Kosovskoj Mitrovici.
  4. Biće nas. Da nastavimo BAJK ROK MISIJU, koja traje od 2006-te.
  5. Koliko je juče padala ipak je bilo posetilaca, danas će biti dan bez kapi kiše u Šapcu. Ja već od 12h idem kod komšija.
  6. Izvini, nismo napisali. 500din je za oba dana. Pića su sva po 150 din. Petak od 15h svinja na ražnju. Subota od 15h bajkerski pasulj. Nedelja doručak i kafa.
  7. Moto klub Čivija organizuje moto skup na Šabačkom hipodromu od 26. do 28. maja 2023.god. Svi ste dobro došli da zajedno proslavimo 100 godina od kada je prvi motocikl registrovan u Šapcu.
  8. Moto klub Čivija organizuje moto skup na Šabačkom hipodromu od 26. do 28. maja 2023.god. Svi ste dobro došli da zajedno proslavimo sto godina od kada je prvi motocikl registrovan u Šapcu.
  9. Na prodaju suzuki v strom 650 xt 2018 godiste,presao 22000km,u odlicnom stanju bez ulaganja,pre 500km stavljene nove gume i nov lanac i lancanici,slike nesto ne mogu da postavim pa koga zanima moze me pozvati i poslacu slike na viber tel:060/666-00-36
  10. Šabački hipodrom od 3. do 5. juna, je spreman da dočeka bajkere. Pozivamo vas na provod koji je, kao i godinama unazad zagarantovan.
  11. M.K. Čivija Šabac 03.6.-05.6.2022 Šabački hipodrom.
  12. Veoma mi je žao, kao jednom od domaćina, što si stekao takav utisak. Pošto se ne poznajemo, voleo bih da, kada budeš mogao, svratiš kod nas u prostorije moto kluba u Šapcu na Železničkoj stanici, ili se javi na nekom skupu gde se vidimo da pokušam bar donekle da ispravim tvoje mišljenje. Izvinjavam se motoristima koji su posetili šabački moto skup, predhodnog vikenda, a stekli su utisak kao Đole iz Loznice a istovremeno dugujem neizmernu zahvalnost svima koji su podelili nedaće lošeg vremena sa nama, ma kakav njihov utisak bio.
  13. Saler

    Aparat za limunadu

    Sale kum sa foruma isporucio aparat kupovina obavljena
  14. Saler

    Aparat za limunadu

    Hvala puno na odgovoru
  15. Saler

    Aparat za limunadu

    Kupujem aparat za limunadu ako neko ima 0658224342
  16. Prva ekipa krenula Mk Civija
  17. Moto skup CIVIJA Sabac 16.17.18 jul Uskoro vise informacija
  18. Putnici, zavidim vam na druženju i putovanju. Hvala na lepim rečima u ime M.K. Čivije, mi smo se potrudili da dočekamo svoje prijatelje po točkovima, žao nam je što nije bilo više vremena da se još više upoznamo i opustimo. Nadam se da će biti prilike, i da znate da ste uvek dobro došli u Šabac.
  19. Saler

    Bmw topcase

    Topcase original sa kljucem 200e slike saljem na viber
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja