Jump to content

Moto Zajednica

jan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

jan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Svi pričaju da su kvarljiva kršina a ja uvijek kad idem na servis mi serviser pravi da to nije tako. Pa ima ih uvjek puno tamo ;D A šta da kupim drugo?
  2. Više ko popiješ tradicionalnog piča, bolje pričaš njihov jezik. ;D Tako sam se ja učio strane jezike...
  3. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2003- 40000 km, 2007- 50km 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 5 sezona 3. Sta mi se dopada: svugdje je kuči i svugdje te može dovest, sve ovisi koliko je vozač sposoban. 4. Sta je moglo biti bolje: Kočnice, felge- katastrofalno mekane, Excel radi u isti širini koje su lakše i puno pružnije. Obavjezno za promjenit, ako ne prije onda poslije Sjedalo- daska 5. Moj utisak: na karburatore ili na Injection su tamo tamo, ni jednog ne može normalan vozaš da tera do daske. snage više nego dosta. svugdje se osjtiš kuči sa njim.
  4. jan

    LC4 640 SM

    1. Godiste motocikla koji ste vozili: Sm640 1999, 2004 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: sam ga tri godine ta starog i onda ove godine je bila jedna prilika za ovog 2004 godište. 3. Sta mi se dopada: Kočnice sam preradio i stavio PT radialno pumpu. Disk je originalan a dobija čudne boje. Komplet motor je snižen- izpred ima distančnik i zada ima produžene "dog bones". Airbox prerađen, isto i dize. Izpuh kompletan Akrapovič. Črne felge. Samo gas. motor ide odlično, vozi se kao mountain bike i zbog prerada se je još izboljšao. Kasnije ima propucane kanale i skinut je elektromotor i starter. Kao svako 2004 g. izgleda da če svako vreme razturiti mašinu ali to je taj model. Motor je fantazija u uzkim zavojima jer je snižen i ima i težište niže. Na kraju sam stavio komandu za kratki gas i sad je pravi bolid. 4. Sta je moglo biti bolje: Manje vibracija? onda Ktm nije za mene. Želio bi samo da se ne čuje svaki ležaj kako se okreta. serojska radiana pumpa prednje kočnice. 5. Moj utisak: Dobar je, sve šta trebaš kod starog lc4 je Loctite zbog šraufa koji se zbog vibracija gube. Svidao mi se stari a i noviji je još bolji. Old school supermoto
  5. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2008 KTM 690 SMR 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Imam ga od 2009 godine. 3. Sta mi se dopada: Odlicne kocnice zastita od vjetra je dobra kad staviš šipu od Isotte ili powerparts Motor idealan za igru,tockarenje, a i za gradsku guzvu. Čini mi se da je stari 640 bio lakši za vožnju po gradu. Na asfaltu u krivini perfektan vozi se kao bicikl. Nijedan brzinski motor mu nemoze nista u planinskim zavojima. Hoce i uz i niz srepenice tako da mu u gradu nema premca. Nisam ga vozio po terenu of road jer nemam gume za to. SMr ima livene felge i to je užas za njih. Nečeš se vratit sa okruglima kuči. 4. Sta je moglo biti bolje: Tvrđe felge, malo jači motor i manja težina i to bi bilo to. Sviđa mi se jer možeš i na putovanja sa njim (koji drugi supermoto je tako spreman?) 5. Moj utisak: smr690 je vrlo dobar jer mu možeš amortizere naštelati u nulu. Kočnice i performanse motore su odlične za taj segment. Ako ga primerjam sa SM950 ima manje snage, lakše se vozi i ne doveze te do velikih pizadarija (100 konja, 200 kila, Sm tehnika vožnje- beri kurčenje ). Motor je vrlo mekan original i daje dobar utis kao neutrudljiv motor a sa karakterom. VIše ili manje se slažem sa NINJA73. imam ga još a čemo vidjet kako če se podešavat kad promjenim izpuh, filter, airbox i mapping.
  6. jan

    LC4 Adventure 640

    1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2003, sa novom glavom High flow 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 2sezoni, zimi offroad, ljeti po Dalmaciji i šumovima Snežnika i Mašuna 3. Sta mi se dopada: Možeš svugdje sa njim, sa otvorenim auspuhom, pravim dizama i prerađenim airboxom potroši manje nego original. Staviš mu još roadbook i več možeš na Rally u Afriku 4. Sta je moglo biti bolje: Manje udara po naslednicima(se slažem) i u godinama 2003-2004 mogli bi napraviti bolje motore jer su se kvarili , pucale im glave cilindara i uvijek neki ležajevi zezali 5. Moj utisak: Šta drugo da kupim, da je univerzalno i Ready to race? Nije najbolji za u dvoje, za to je bolji big brother lc8 adv, ali ovaj nije tako dobar u terenu (i felge su mu široke i mekane). odličan motor za Afriku, šume, vikend fure u divljini bez traženja benzinske stanice. Prodao sam ga jer nisam do tada imao dosta pametnog mehaničara i dopizdilo mi jedan krug i onda mjesec čekanje na djelove i traženje greške... Ja bi kupio svako godište, bitno da radi dobro i bio kod dobrog servisera.
  7. Hallo leute ;D Evo jednog sa Slovenije. Zovem se Jan i živim kod naše male obale. Sam 28g star i bavim se .... Vozim Ktm, Ktm i Ktm (Exc530, sm690 i lc8). Od vremena do vremena za vikend promjenim motor i onda se sretan vratim na naranđo. A, zaboravio sam na ovog Ktm kojeg prodajem ;D
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja