Jump to content

Moto Zajednica

kabac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    36
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kabac

  • Rođendan 07.12.1964.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Temerin

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

kabac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

30

Reputacija u zajednici

  1. Da, na taj deo sam mislio... Verujem da bi Seba to valjano uradio, ali ne bih bas davao 320 EUR za crash bar.
  2. Ja bih to vise stavljao radi zastite od grebanja i zuljanja. Zenin elektro-skutercic je sa obe strane ozuljan, naravno ne zna se kada i gde se to desilo. Ima li neki predlog kako zastititi donji deo, kad vec nema tih nazovi "crash bar"-ova?
  3. Ima li neko iskustva sa ovim bocnim koferima? Bocni koferi M-case 23 litara 23l - KupujemProdajem KUPUJEMPRODAJEM.COM * * * POZVATI POSLE 18:00 h * * * Novo, uz kofere idu 2 kljuca, nosaci i limovi radi lakseg prilagodjavanjaDimenzija : 37x23x47,5cmU ponudi jos: Akumulatori - BS Battery ... Prodaju se zajedno sa nosacem, ali nemam pojma da li bi se to dalo nekako nabudziti na Forta...
  4. Da, rade to ali samo ako je vozilo kupljeno i redovno servisirano kod njih. Znaci ne mozes bilo sta doterati za zamenu.
  5. Hvala kolega! Malo se plasim zbog delova jer ih cak ni na stranim sajtovima nisam nasao.
  6. Hvala Bozo, nadam se da hoce... Bio sam u nedoumici kada sam za manje-vise isto para trebao birati izmedju opremljenijeg i lepseg. Supruga je donela odluku Romale, brate, udeli neki dinar, Bog ti pomog`o! (samo vezbam)
  7. kabac

    Lidl kaciga

    Ovo je definitivno novi model. Ja imam proslogodisnji i nisam bas preterano zadovoljan - mada koliko para toliko muzike... Skripi, prilicno je bucna i vizir se ne zatvara onako lepo. Plus podrhtava ako nije skroz zatvoren. I dugme za naocare je nekako bez veze reseno, na staroj kacigi sa imao klizac a ovde je kao neki preklopni prekidac. Pinlock dobio uz kacigu. Mat finis mi se takodje ne dopada, stalno deluje kao da je sva zamascena.
  8. Nema jos utisaka Bozo, posle posla sam pred samo zatvaranje otisao po njega. I nisam poneo rukavice... Sitna kisa padala i to mi nije toliko smetalo, nego sam se smrzao k`o ona stvar. Do Temerina ima nekih 20 km i samo sam ga parkirao, napravio fotku i usao da se zagrejem. A posle rucka me uhvatila ona klasicna padavica, morao sam da prilegnem. Kad sam ustao, kisa i dalje padala pa nisam otisao da se provozam... Malo mi je neobicna pozicija, nisam navikao, ovo mi je prvi skuter. Kao da sedim na babinoj hoklici. Ali lepo ide, mada mi je i to neobicno, navikao sam na svoj Deauville 700. Uglavnom, lepse ubrzava od ocekivanog. Uputstvo je na engleskom sa kojim ne baratam savrseno, ali valjda cu se snaci. U radnji - kao i do sada - bili vise nego prijatni. Nosio sam tablice, juce sam ga registrovao, kostalo me par dinara manje od 20.000 din. Ime sam mu dao jer je ovde na forumu ustanovljeno da je ciganske boje, ali se meni bas to dopada (valjda nostalgija na zlatnog copera koji sam imao). Ili mozda imam neke ciganske krvi? U Kymcu su mi rekli da je to zadnji komad ove boje, u sledecoj isporuci dobijaju braon i srebrne. Zato sam i pozurio sa kupovinom. Kad ono, danas stigli novi i ima zlatnih, samo je u papirima navedeno da su braon boje (kao i kod ovog mog). Za ovih dvadesetak kilometara spore voznje mi se cinio sasvim dobar. Palio sam se na Zontesa, ali je zbog nekih stvari odluka pala na Forta. Valjda necu pozaliti...
  9. Zlatko Jovanović je malo pokisao, ali je stigao!
  10. Sigurno je greska, rezervoar je u stvari maltene 17 litara (iako se navodi da je 16 lit). Danas sam imao prilike da isprobam skuter, stvarno je udoban i lepo ide. Na zalost nece ga imati u toj novoj tamnoplavoj boji. Kontingent za april je rasprodat u pretprodaji, tako su mi rekli u novosadskoj ispostavi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja