Jump to content

Moto Zajednica

Biske

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Avala Beograd

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Biske's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Biske

    Aprilia AF1

    Ljudi, zanima me da li neko ima ili neko prodaje brzinometar i obrtomer, kao i sajlu za taj brzinometar i obrtomer za Apriliu AF1.Trebaju mi i gume za isti motor, sportske, dimenzija neznam dali 16 ili 17 inci.Na kraju mi treba i rucica za gas, moze i ceo komplet(mislim obe rucke).Ako neko to prodaje neka mi odmah javi.Hvala u napred.
  2. Biske

    Tomos atx

    Lepo,znaci ti mi preporucujes da kad kupujem motor od 125 cc kupim Yamahu TZR 125?Ja vozim Yamahu DT 50 M. Ona je stariji motor (1982 god.),ali kad polozim za 125 cc odmah kupujem TZr 125.
  3. Biske

    Tomos atx

    Moj ortak je u tvojim godinama vozio ATX.Zna sve o njemu i sada trazi jedan da kupi.Cena Atx se krece od 400 eur. pa do 600 ili 700 eur.Karakteristike, pa mislim da vec znas skoro sve, vazdusno hladjenje,dobos napred i nazad, itd. Iako se i sada pravi ATX je ostao isti.Kad ga nabudzis moze lepo da ide za 50 cc.Posto nisam naveo sve, javicu ti kad se budem raspitao kod mog ortaka.Uzgrad kako je voziti Yamahu TZR 50?Meni se svidja 125-ica.Pricaj malo kako je?
  4. Biske

    Testovi

    MZ mi je nekako staromodan.Jeste da odgovara mojim uslovima za motor, ali nije to to.
  5. Biske

    Testovi

    Pa posto sam sada zavisim od medjugradskog prevoza ,,Laste", zeleo bih da kad napunim 16 god., polozim i kupim motor da se prevezem od kuce do skole i malo po kraju. Ali problem je taj sto mi je kuca od skole udaljena 25 km, i treba mi motor koji je ekonomican i koji ne trazi puno!
  6. Biske

    Testovi

    Hvala na raznovrsnosti web stranica, i izvini sto sam postavljao ovakva pitanja. Vidim da se o tome dosta govorilo pre nego sto sam se ja registrovao.
  7. Biske

    Testovi

    Da bas tako, zanimaju me koji je najbolji?
  8. Biske

    Testovi

    U pravu si!Zanima me koji je najbolji, odnosno koji bi mi preporucili?
  9. Biske

    Testovi

    Mislim na testove, jer razmisljam da kad polozim za klasu 125 cc, kupim jedan od njih. Pa me zanima koji je najbolji, ali i koji je najeftiniji jer nisam nesto sa parama.
  10. Biske

    Predstavljanje

    Ako moze da predstavite klasu 125 cc.Na primer: Honda NSR 125, Yamaha TZR 125, Yamahu DT 125, I druge(koje mozete).
  11. Zovem se Ugljesa Bisevac, a zovu me Biske, u oktobru punim 16 godina, vozim Yamahu DT 50.Idem u srednju skolu ETS,,Nikola Tesla".Na ovom forumu zelim da saznam nesto vise o motociklima kao i o njihovim vozacima, dogadjajima i okuplanjima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja