Jump to content

Moto Zajednica

Phenom

Članovi
  • Broj tema i poruka

    365
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Phenom

  1. Prodata... Moze da se brise tema.
  2. I dalje aktuelno... Imam i nosac kofera koji dajem uz motor.
  3. Kupujem frajlauf za 535 viraga.
  4. Da obnovim oglas. Evo i lepsih slika.
  5. Kupujem brzinomer za sv 650N, 99-02. Moze i samo obrtaljka pa da prepakujem.
  6. Motor je u odlicnom stanju. Estetski i mehanicki. Nema ulaganja. Agregat odlican, uradjen servis. Vlasnik. Uz motor ide i nosac kofera. Moze i zamena za jeftiniji motor. 2001 god. 74500 na satu. 3400e cena
  7. Potrebne su mi karike sa nekog krosa koji nosi klip 96mm. Moze sa nekog starog i loseg klipa. Honda crf 450 npr. nosi 96mm. Potrebno je za neki projekat.
  8. Kupujem neki digitalni pokazivac temperature. Za naknadnu ugradnju na motocikl.
  9. Phenom

    Karbon auspuh

    Leo Vince sbk. Ulaz 50mm. 120e cena
  10. Nasao sam nekog iz Bg, mozda je to bas taj. Ima stranicu "Izrada nalepnica po zelji". Hvala svakako.
  11. I meni treba ista takva nalepnica, za isti takav auspuh. Ko moze da uradi to?
  12. Phenom

    Dokumenta

    Da ne otvaram novu temu, posto je isto pitanje vezano za prenos vlasnistva motocikla. Treba da pogledam jedan motor koji je izmenjao vise vlasnika. Vlasnik iz saobracajne je prodao motor i pri tom je odradio ugovor i placen je porez. Medjutim taj koji je kupio motor je u medjuvremenu izgubio i ugovor i papir da je placen porez. Nije registrovao motor. Da li je tu moguc prenos vlasnistva i sa kim?
  13. Nedavno sam za nekog kvada koji je stigao od preko rasturen, pravio plocice od traktorskog ventila. Samo treba naci neki istog precnika, a posle je lako.
  14. To svetlo nije isto kao na zzr 500 i 600 iz iste god.?
  15. Poslao sam ti privatnu poruku.
  16. Uhvatio sam vremena i napravio je, uspesno. Rucno odradjeno, smirglom.
  17. Da li na forumu ima neko ko bi mogao da napravi iglicu karburatora po zadatim merama? Moja je zajedena i nije ni fabricka za karburator koji je na motoru. Nova samo od preko moze da se naruci a ne bih da cekam.
  18. Kupujem dellorto vhsb 34, neispravan, ili samo neke dizne iz njega.
  19. Ne da moze na papiru da parira zx9r, vec bi ga i dobio u trkackoj voznji. Kao i cbr 900. Na njihovoj strani je kubikaza i veca snaga na nizim obrtajima. Srad 750 na nizim je kao 600, ali na 10.000 bukvalno podivlja. U drugoj ide na zadnji na gasu. Imao sam nekoliko sradova 600 i 750. 750 sam vozio 4 sezone, karburator verziju. Potrosnja na putovanjima 5.5l. Ne mogu da kazem ni da sam ga stedeo, znao sam u kretanju sa semafora da ga dignem u prvoj i tako isteram do trece skoro pun gas. A imao sam i zx9r i cbr 900 tako da nista ne pisem napamet.
  20. Prednja viljuska za Yamahu R1, odgovara za modele od 98 do 2001. god. Pogodna za prerade. Moze i komplet sve kao sa slike, ili posebno. Cena po dogovoru.
  21. Phenom

    VFR 750 plastike

    To je ta plastika.
  22. Phenom

    VFR 750 plastike

    Ako neko ima ovaj motor a voljan je da pozajmi plastiku prednje maske radi izlivanja kalupa, bio bih mu veoma zahvalan. A znacice i ubudece svakome kome treba ta plastika jer ce uvek moci od poliestera da se izlije.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja